Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

halecim burda buldum senı.prolaktı yüksek cıkınca gögüslerde kasıntı oluyormu?benım adetıme yakım cok kasıntı oluyorda.

hoşgeldin topiğime canım.. ne güzel seni burda görmek :)))))

geçenki doktor kontrolümde doktoruma sordum..
prolaktin yüksekliği göğüs kaşıntısı ve ağrısı yapar dedi.. ve hatta göğüsün etfarında bazen tüy olurya, onlarda prolaktinden kaynaklanabilirmiş.

aynen canım akıntı var her zaman giydiğim iç çamaşırıma şimdi giremiyorum düşün artık gögüslerimden dolayı ama hiç öyle bişey hissetmiyorum bakacaz artık şurda 2 gün kaldı adetime bir de hemen düşer mi ki bu prolaktin denen arkadaş 1 ay falan oldu tedavi olalı daha ya inan doremi umutlanmamak için kendimi zor tutuyorum çünkü 6 aydır fiyasko bakalım bu sefer ne olacak

daha öncede adet olmadan önce göğüslerin şişiyormuydu ben göğüslerdeki değişiklikleri hamilelik belirtisi biliyorum ne zamandır bebek istiyorsunuz

canım benim adetten 2 gün önce şişerdi gögüslerim ama yaklaşık 10 gün öneceden başladı ağrımaya bebek istemeye gelince de 1 senedir falan istiyoruz

hosbuldum canım sevsınler senı topigini:)bende aradım senı sayfana bakınca burda oldugunu gördüm.bendede gögüs ucunda tüylenme var.ama bende pcoda var oda tüylene yapıyormus.adetıın ücüncü günü hormon testı yaptırcam hayırlısı bakalım ne cıkcak.

düşer canım...
benim değerim 98 di ve dostinex kullandım hemen öteki ay hamile kalmıştım..
seni ümitlendirmek istemiyorum ama istersen bir test yap.. benim 2 gün önceden çıkmıştı..
gücün varsa bir test yap derim ben canım
..

hastaneye gitmemek için zor tutuyorum kendimi inan ama artık labaratuardakilerle kanka olduk ya utanıyorum her seferinde fayasko bu sefer kafaya koydum adetimden 10 gün geçsin öyle test yapacam

evet hayırlısı olsun canım..
pco için soğan kürü falan denedin mi sen canım?

hastaneye gitmemek için zor tutuyorum kendimi inan ama artık labaratuardakilerle kanka olduk ya utanıyorum her seferinde fayasko bu sefer kafaya koydum adetimden 10 gün geçsin öyle test yapacam

canım illa hemen labratuara gitmene gerek yok ki..
hele bir test yap evde, ilk sen gör :)
ama 10 gün beklerim diyorsan, dayanabildiğin kadar dayan derim :))))
karar senin.. inşaallah hamişsindir bitanem:)

YILMADIK,,, YILMAYACAĞIZ...ÜZÜLMEYECEĞİZ NE OLURSA OLSUN
MELEKLERİMİZİ SABIRLA BEKLEYECEĞİZ...

1-) doremi.......................:2 mart regl oldu senağlama
2-) anemone....................:12 mart regl oldu senağlama
3-) pancuben...................:9 mart regl oldu senağlama
4-) qusel.........................:5 mart regl oldu senağlama
5-) mseda.......................:8 martregl oldu senağlama
6-) mercanyolu................:5 mart
7-)zuq.............................:14 mart regl oldu senağlama
julyet...........................:23 mart
9-)gulkaya.......................:13 mart regl oldu senağlama
10-)kelebek97..................20 martregl oldu senağlama
11-)pearl pearl.................:4 mart
12-)zeze06......................:11 mart regl oldu senağlama
13-)Elif2005....................: 24 mart
14-)incisu.......................: 20 mart hamiş :CüvCüv:
15-)nergis33....................:20 mart

bu ayda heyecanlı bekleyişi hep beraber yaşayalımmm...
topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz

gecen hafta öğrendım pco oldugumu.pazartesıden berı sogan suyu ıcıyorum.ınsallah sıfa bulurum.rabbım büyük.

çok iyi yapıyorsun canım.. allah şifa versin.. içmeye devam et canım bırakma, rabbim herşeyi doğaya vermiş, faydalanmak bizim elimizde..

[
canım öncelikle aramıza hoşgeldin... :)))
senide hemen ekliyorum listeye..
umarım bu ay hamile kalırsın,
bu arada prolaktinin düşmüştür canım merak etme...

Slm doremicim.Bugün ölçtürdüm prolaktinimi 10 çıktı bir ayda 63 ten 10 a düştü.Çok sevinçliyim.İnşallah bu ay bebeğim olur.Darısı size en kısa zamanda düşer inşallah prolaktininiz.

canım hoşgeldin prolaktinin nasıl bir ayda bu kadar düştü ilaçlamı yoksa kendiliğindenmi..:uhm:

canım hoşgeldin prolaktinin nasıl bir ayda bu kadar düştü ilaçlamı yoksa kendiliğindenmi..:uhm:

Senin kaç prolaktinin?Tekrar yükselir diye korkuyorum umarım yükselmez.Stres yapmamak gerekyomuş.Düşünmemek lazım:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…