halecim burda buldum senı.prolaktı yüksek cıkınca gögüslerde kasıntı oluyormu?benım adetıme yakım cok kasıntı oluyorda.
canım mide bulantısı hemen olmaz kiii.. hem o mide bulantıları bizim normalde yaşadığımız mide bulantıları gibi değil, o kadar berbat ki sana anlatamam.. ve bu bulantılar 6. haftada anca başlıyor. benim 6+4 ken başlamıştı...
adetime bir kaç gün kala göğüslerimin üstüne yatamamıştım çok acıyorlardı ve belimde ağrı vardı, akıntım desen o da öyle.. hep wc ye gidiyordum adet oldum diye ama sadece akıntı oluyordu..
yani ben sana yazdım bak sen düşün artık :1rolleyes:
:hooray:
daha öncede adet olmadan önce göğüslerin şişiyormuydu ben göğüslerdeki değişiklikleri hamilelik belirtisi biliyorum ne zamandır bebek istiyorsunuz
aynen canım akıntı var her zaman giydiğim iç çamaşırıma şimdi giremiyorum düşün artık gögüslerimden dolayı ama hiç öyle bişey hissetmiyorum bakacaz artık şurda 2 gün kaldı adetime bir de hemen düşer mi ki bu prolaktin denen arkadaş 1 ay falan oldu tedavi olalı daha ya inan doremi umutlanmamak için kendimi zor tutuyorum çünkü 6 aydır fiyasko bakalım bu sefer ne olacak
düşer canım...
benim değerim 98 di ve dostinex kullandım hemen öteki ay hamile kalmıştım..
seni ümitlendirmek istemiyorum ama istersen bir test yap.. benim 2 gün önceden çıkmıştı..
gücün varsa bir test yap derim ben canım..
hosbuldum canım sevsınler senı topigini:)bende aradım senı sayfana bakınca burda oldugunu gördüm.bendede gögüs ucunda tüylenme var.ama bende pcoda var oda tüylene yapıyormus.adetıın ücüncü günü hormon testı yaptırcam hayırlısı bakalım ne cıkcak.
hastaneye gitmemek için zor tutuyorum kendimi inan ama artık labaratuardakilerle kanka olduk ya utanıyorum her seferinde fayasko bu sefer kafaya koydum adetimden 10 gün geçsin öyle test yapacam
evet hayırlısı olsun canım..
pco için soğan kürü falan denedin mi sen canım?
gecen hafta öğrendım pco oldugumu.pazartesıden berı sogan suyu ıcıyorum.ınsallah sıfa bulurum.rabbım büyük.
canım illa hemen labratuara gitmene gerek yok ki..
hele bir test yap evde, ilk sen gör :)
ama 10 gün beklerim diyorsan, dayanabildiğin kadar dayan derim :))))
karar senin.. inşaallah hamişsindir bitanem:)[/QUOevet ya benim neden aklıma gelmedi eczaneden ben bir test alayım idrarda hemen çıkar mı ya ben adetin 1 hafta geçmei gerek diye biliyorum ama
COLOR][/QUOevet ya benim neden aklıma gelmedi eczaneden ben bir test alayım idrarda hemen çıkar mı ya ben adetin 1 hafta geçmei gerek diye biliyorum ama
canım baktım 2 gün sonraymış adet tarihin... ben bugün sanıyordum..
valla ben 2 gün kala yaptığımda çok ama çok çok az silik çıkmıştı.. yani ben zor görüyordum.. ertesi gün tekrar yaptığımda biraz daha silikti ama ötekinden daha netti.. adet günümde de yapmıştım ve artık çift çizgi gözüküyordu..
sen istersen bir gün daha bekle... bazen idrarda da geç gözükebiliyor..
mesela benim yengemin idrar testinde çıkmadı ama kanda öğrendi hamile olduğunu..
her ihtimale karşı sen 1 gün daha bekle ozaman...
canım baktım 2 gün sonraymış adet tarihin... ben bugün sanıyordum..
valla ben 2 gün kala yaptığımda çok ama çok çok az silik çıkmıştı.. yani ben zor görüyordum.. ertesi gün tekrar yaptığımda biraz daha silikti ama ötekinden daha netti.. adet günümde de yapmıştım ve artık çift çizgi gözüküyordu..
sen istersen bir gün daha bekle... bazen idrarda da geç gözükebiliyor..
mesela benim yengemin idrar testinde çıkmadı ama kanda öğrendi hamile olduğunu..
her ihtimale karşı sen 1 gün daha bekle ozaman...
evet ben bekleyeyim en iyisi zaten oldum oldum olmadım test yaptıracam eğer olursam da adetin 3. günü doktor kontrolüm var zaten ay nasıl geçer bu üç gün bir de bu ara kalbin daralıveriyor bazen
evet ben bekleyeyim en iyisi zaten oldum oldum olmadım test yaptıracam eğer olursam da adetin 3. günü doktor kontrolüm var zaten ay nasıl geçer bu üç gün bir de bu ara kalbin daralıveriyor bazen
kalp atışın artabilir.. güp güp hissedersin.çıkıvericek gibi olabilir.. o anda kalbe kan pompolanıyormuş.. hızlı atması ondan kaynaklanabiliyomuş..
[
canım öncelikle aramıza hoşgeldin... :)))
senide hemen ekliyorum listeye..
umarım bu ay hamile kalırsın,
bu arada prolaktinin düşmüştür canım merak etme...
Slm doremicim.Bugün ölçtürdüm prolaktinimi 10 çıktı bir ayda 63 ten 10 a düştü.Çok sevinçliyim.İnşallah bu ay bebeğim olur.Darısı size en kısa zamanda düşer inşallah prolaktininiz.
canım hoşgeldin prolaktinin nasıl bir ayda bu kadar düştü ilaçlamı yoksa kendiliğindenmi..:uhm:
canım hoşgeldin prolaktinin nasıl bir ayda bu kadar düştü ilaçlamı yoksa kendiliğindenmi..:uhm: