Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

YILMADIK,,, YILMAYACAĞIZ...ÜZÜLMEYECEĞıZ NE OLUR SA OLSUN
MELEKLERıMıZı SABIRLA BEKLEYECEĞıZ...

1-) doremi.......................:2 mart regl oldu
2-) anemone....................:12 martregl oldu
3-) pancuben...................:9 martregl oldu
4-) qusel.........................:5 martregl oldu
5-) mseda.......................:8 mart
6-) mercanyolu................:5 mart
7-)zuq.............................:14 mart regl oldu
:cool:julyet...........................:23 mart
9-)gulkaya.......................:13 mart
10-)kelebek97..................20 mart
11-)pearl pearl.................:4 mart
12-)zeze06......................:11 martregl oldu
13-)Elif2005....................: 24 mart
14-)incisu.......................: 20 mart

bu ayda heyecanlı bekleyişi hep beraber yaşayalımmm...
topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz.

senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
regl oldum kızlar

üzülmek yok tatlım ağlama lütfen:teselli: bende bugün oldum regl tam anlamıyla bir dahaki ay inşallah tatlım yüce rabbim tüm isteyenlere sağlıklı bebişlere kavuşturur üzülmek yok yola umutla devam hayırlısı olsuna.s.a.s.a.s.

kızlar çok ama çaok mutluyum 3ayın ardından bugün regil oldum ve 1hafta önce başlamıştım hayıt suyuna.bukadar etkili olduğunu bilmiyordum evli değilim daha çocuk problemim yok sadece adet olamıyordum 3aydır sizlerin sayesinde hayıtla tanıştım hepinize çok teşekkür ederim.ALLAHIM NEYİ İSTİYORSANIZ HEMEN GERÇEKLEŞTİRİR İNŞALLAH ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.İNŞALLAH GELECEK AYDA ZAMANINDA OLUR.tekrar teşekkürler hepinize

NE GARİP
ben hasta olamıyorum diye üzülüyorum sizde oluyorum diye ALLAHIM YARDIM ETSİN

merhaba tatlım sevindim regl olmana umarım bundan sonrada düzenli olursun evet canım ne garip kimi regl olmayı ister kimide regl olmamayı:) regl gecikince hemen acaba hamilemiyim düşüncesi alıp gidiyor beynimizde nedense akla hep bebiş gelir hormonlardan dolayımı bir sorun mu var vb gibi düşünmeyiz hiç umarım evli bayanlar başka bir nedenden değil bebişten dolayı regl olmazlar
seninde bundan sonra regl hep düzenli olur inşallah sevgiyle kala.s.

kızlar slm ben 13 de regl olabılırım dıye yazmıŞtımya 15 ınde oldum lısteye ekleyın ok 2 gÜn gecıkınce bırazcık sevınmıŞtım ama hamıŞ olmayacaĞımı bılıyordum.napalım prolaktın ıÇın ılaÇ ıÇmeye tekrar baŞladım haftada 2 kere paztsı perŞembe gÜnlerı.prolaktınım 49a ÇıkmıŞ.amaannnn ne bıleyım ben bundan kurtuluŞ yok galıba kızlar ne dersınız.allahım sen hepımızın yardımcısı ol.kızlar ınanın Çok nete gıremesemde kendımı dÜŞÜndÜĞÜm kadar sızlerıde dÜŞÜnÜyorum.ınŞallah hepımız hamıŞ oluruz hayırlısının ıyısıyle de mutluluklarımızı da paylaŞırız.ÖptÜmm herkesı bye bye

Merhaba Arkadaşlar...
Ben hala kırmızıları göremedim , yarın için doktordan randevumu aldım...
Haftasonum çok yoğundu , umarım sizlerde güzel hamiş haberleri vardır :)

YILMADIK,,, YILMAYACAĞIZ...ÜZÜLMEYECEĞİZ NE OLUR SA OLSUN
MELEKLERİMİZİ SABIRLA BEKLEYECEĞİZ...

2-) anemone....................:12 mart regl oldu
3-) pancuben...................:9 mart regl oldu
4-) qusel.........................:5 mart regl oldu
9-)gulkaya.......................:13 mart regl oldu
12-)zeze06......................:11 mart regl oldu

topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz.

topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz

yılmadık,,, yılmayacağız...üzülmeyeceğiz ne olur sa olsun
meleklerimizi sabırla bekleyeceğiz...

2-) anemone....................:12 mart regl oldu
3-) pancuben...................:9 mart regl oldu
4-) qusel.........................:5 mart regl oldu
12-)zeze06......................:11 mart regl oldu
13-)elif2005....................: 24 mart

Topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz.

günaydın tatlım görmedim listeyi düzenlediğini gülkayada yazmışken unutmadan düzenleyeyim demiştim:) sen nasılsın nasıl geçti hafta sonu

Merhaba Arkadaşlar...
Ben hala kırmızıları göremedim , yarın için doktordan randevumu aldım...
Haftasonum çok yoğundu , umarım sizlerde güzel hamiş haberleri vardır :)

HAYIRLISI OLSUN TATLIM İNŞALLAH MÜJDELİ HABERİ VERİR BİZLERİDE MUTLU EDERSİN :Saruboceq:a.s.

günaydın tatlım görmedim listeyi düzenlediğini gülkayada yazmışken unutmadan düzenleyeyim demiştim:) sen nasılsın nasıl geçti hafta sonu

iyi yaptın canım ben yokken liste size emanet :))))))
hafta sonu gayet iyiydi..
takıldık eltimlerle.. daha halen bizdeler.. arada bir bakarım size..ok

15-)ARUB .......................:31 mart
topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz

bende kendimi ekledim listeye inşallah en yakın zamanda hamile kalanlar listesi yapar hepimiz o listeye geçiş yaparız :Saruboceq:

Kızlar az önce doktorumu aradım perşembe günü prolaktin hormonunu için geleceğim ve diğer hormon testlerinide yaptırmak istiyorum dedim.
Doktorum prolaktin için regli döneminde yada sonrasında bakılır dedi.
ama diğer hormonlar için regli dönemin 3.günü bakıldığını söyledi .Bu arada ben prolaktin için regli olduktan sonra gelmiştim dedim doktorum üst ve alt sınırınu bulabilmek için regli döneminde bakılabilinir diğer hormonlar dedi.
bu hormonlar
Progesteron
LH,
FSH
ESTRADOL
T3
T4
TSH
hormonları...
Sizinde aklınız da olsun arkadaslar...
Ama ben perşembe gunu gidiyorum prolaktinimi ölçtürmeye
Hadi bakalım hayırlısı hepimiz için

Kızlar az önce doktorumu aradım perşembe günü prolaktin hormonunu için geleceğim ve diğer hormon testlerinide yaptırmak istiyorum dedim.
Doktorum prolaktin için regli döneminde yada sonrasında bakılır dedi.
ama diğer hormonlar için regli dönemin 3.günü bakıldığını söyledi .Bu arada ben prolaktin için regli olduktan sonra gelmiştim dedim doktorum üst ve alt sınırınu bulabilmek için regli döneminde bakılabilinir diğer hormonlar dedi.
bu hormonlar
Progesteron
LH,
FSH
ESTRADOL
T3
T4
TSH
hormonları...
Sizinde aklınız da olsun arkadaslar...
Ama ben perşembe gunu gidiyorum prolaktinimi ölçtürmeye
Hadi bakalım hayırlısı hepimiz için

tşk ederiz tatlım bende yarın gideceğim tahlil için bakalım biricik prolaktinciğim ne alemde :teytey:yükselmiştir öyle tahmin ediyorum acaba progesteron a da mı baktırsam:uhm: neyse hayırlısıyla yarın olsun da bakalım ne olacak psikolojim düzelecek mi yoksa iyice bozulacak mı off sıkıldım bu prolaktin den bıraksın artık peşimizi ya yeter artık 3 senedir benimle ben ondan bıktım o benden bıkmadı ya nasıl bir yapışık hormonmuş

selam kıslarr nasılsınız....sizlere bişiy sormak istiorum mr sonuçlarımı bugün aldık ön beynde yani alına yakın olan bölgede çok sayıda lezyon bulundu beyaz beyaz nokta milimetrik boyutlarda doktor bunların çok önmli olmadını herkesde böle sorunlara rastlandını söledi gözlük kulanmaya başladığımdan beri baş ağrımın geçtini söledim zaten oda gözle alakalı oldunu sölemişti ya kıslar bu küçük noktacıklar canımı sıktı siz hiç duydunuzmu yada sizdede çıkmışmıydı bunlardan...şimdi jinekoloğmdan haber beklioruz sonuçları mail atık ona bakalım ne dicek telefnda biiy sölemedi hastanedeki beyn cerrahı bakıcakmış amann kıslar inannın allah daha kötüsünü vermesin ama gerçekten çok sıkıldım artık doktora gittikçe bişiyler çıkıo sinirlerm bozuldu:1no2:

selam kıslarr nasılsınız....sizlere bişiy sormak istiorum mr sonuçlarımı bugün aldık ön beynde yani alına yakın olan bölgede çok sayıda lezyon bulundu beyaz beyaz nokta milimetrik boyutlarda doktor bunların çok önmli olmadını herkesde böle sorunlara rastlandını söledi gözlük kulanmaya başladığımdan beri baş ağrımın geçtini söledim zaten oda gözle alakalı oldunu sölemişti ya kıslar bu küçük noktacıklar canımı sıktı siz hiç duydunuzmu yada sizdede çıkmışmıydı bunlardan...şimdi jinekoloğmdan haber beklioruz sonuçları mail atık ona bakalım ne dicek telefnda biiy sölemedi hastanedeki beyn cerrahı bakıcakmış amann kıslar inannın allah daha kötüsünü vermesin ama gerçekten çok sıkıldım artık doktora gittikçe bişiyler çıkıo sinirlerm bozuldu:1no2:
Canım öncelikle geçmiş olsun ama kendini yıpratma.Doktorun kötü bisey görseydi zaten o ana raporda yazar ve seni ayrıca beyin cerrahına sevkederdi.Küçük lezyonlar belki sinüzit lezyonları da olabilir yada doktorun dediği gibi göz ile alakalı da olabilir.
İçini ferah tut ve şunu söyleyeyim sana kötü bisey olsa hemen müdahele için elinden gelenini yaparlar.Yada sen bana raporda ne yazıyor yaz buraya ben araştırayayım olur mu?
Geçmiş olsun tekrardan....
Sevgilerrrrrrrrrr

tatlım geçmiş olsun hayatım bencede pancuben haklı eğer gerçekten korkulacak birşey olsaydı doktor hemen beyin cerrahına yönlendirirdi seni merak etme içini ferah tut bak doktorunda söylemiş bence kendini sıkma rahat ol geçmiş olsun hayatım

X