Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

evet kızlar doremi haklı ben evlenmeden önce de prolaktinim yüksekti ilaçlı mr istedi benden dr. ama öyle acayip korkunç bişey değil zaten ordan dışarıya seslenebiliyorsunuz onlar sizi duyuyor siz de onları duyabiliyorsunuz korkulacak bişey değil yani

kızlar bende zaten hastane dr fobisi var..damaraçıcı ilaçtan bile korkuyorum. benden de kesin mr ister.değrim çok yüksek zaten. dr inanmadı en yakn zamanda bi tahlil ver sonrasında tekrar bakarız dedi.
referans aralığı 40-530 gösteriyor benim ki 862...çok yüksek anlayacağınız.
ama saolun biraz rahatladım. size inanıyorum çok zoor değil dediniz ya...

doremi nerelerdesin ya yengen nasıl oldu canım umarım iyisindir

tatlım yengem bugün kürtaj oldu.. zaten düşük yapıyodu kaç gündür çok kanaması vardı...
hayırlısı böyleydi napalım.. Allah bunu unutturacak üzüntüler göstermesin......

kızlar bende zaten hastane dr fobisi var..damaraçıcı ilaçtan bile korkuyorum. benden de kesin mr ister.değrim çok yüksek zaten. dr inanmadı en yakn zamanda bi tahlil ver sonrasında tekrar bakarız dedi.

korkma canım sağlık herşeyden önemli çaresi bulunur korkma bak sana ne diyeyim ben evlenmeden önce referansın maksimumu 24 iken benimki 400 çıkmıştı 1 ay önce tedavi amaçlı baktırdım 31 olmuş sen strese girme düşer

tatlım yengem bugün kürtaj oldu.. zaten düşük yapıyodu kaç gündür çok kanaması vardı...
hayırlısı böyleydi napalım.. Allah bunu unutturacak üzüntüler göstermesin......

canım çok geçmiş olsun herşeyin hayırlısı

referans aralığına bakarsak senin prolaktinin hiperprolaktin değil..
yani bu değeri çok kolay düşürüebilirsin canım.. şuan hemen hemen benim değerimle aynı değerlerde yani.. doktora bakma sen..
inanamayacağına kadar ne yapacağını söylesinde seni strese sokmasın bari..
sana şöyle anlatayım; benim değerim en fazla 25 olması gerekirken 98 di.. yani 100 de artık ona.. ve bu durumdayken apar topar beni mr a aldı doktor.. ama dostinex adlı hapla birlikte 98 olan değerim 1 ayda 11 e düştü... düşünebiliyomusun... yani korkulacak birşey yok sakın sıkma canını. bak ben kendimden örnek verdim sana..
bu konuda da en etkili ilacın dostinex olduğunu düşünüyorum, zaten başka hap içemiyorum çünkü çok yan etkilerini gördüm..

canlarım saolun ya.allah razı olsun ..sizinle konuşunca rahatladım..inanın drdan sonra kendimi çaresiz bi hastalığa yakalanmış gibi hissetmiştim...
bir de biz bebek düşünüyoruz. bazı arkadaşlar dostinexin düşüğe sebep olduğunu yazmışlar. aman önce sağlık tabi. değerim düzene girsinde bebiş sonra gelsin değil mi?

canlarım saolun ya.allah razı olsun ..sizinle konuşunca rahatladım..inanın drdan sonra kendimi çaresiz bi hastalığa yakalanmış gibi hissetmiştim...
bir de biz bebek düşünüyoruz. bazı arkadaşlar dostinexin düşüğe sebep olduğunu yazmışlar. aman önce sağlık tabi. değerim düzene girsinde bebiş sonra gelsin değil mi?

hele bir prolaktinin düşsün bebek gelir zaten canım benim..
ben değrimi düşürdükten sonra hemen hamile kalmıştım ama maalesef kaybettim 2 aylıkken canım..
şimdi tekrar isityoruz allah nasip ederse.. 3 ay oldu bekliyoruz şimdilik yok..
bakalım bende yarın gidicem doktora, 65 olmuş prolaktinciğim yine :))))

he bu arada prolaktinini seviceksin unutma :)))
biz anemone ve pancubenle çok yaparız bunu.. prolaktin derken prolaktinciğim deriz..

unutmayın kızlar.. kızdırmayın prolaktinciğinizi... :)))
bakın benim koç gibi oldu maaşallah 65 lerde geziyo hınzır sırnaşık şey sırnaşık şey

inanın artık kafayı yedim ben laelaelaelaelae

YILMADIK,,, YILMAYACAĞIZ...ÜZÜLMEYECEĞİZ NE OLUR SA OLSUN
MELEKLERİMİZİ SABIRLA BEKLEYECEĞİZ...

1-) doremi.......................:2 mart regl oldu
2-) anemone....................:12 mart
3-) pancuben...................:9 martregl oldu
4-) qusel.........................:5 martregl oldu
5-) mseda.......................:8 mart
6-) mercanyolu................:5 mart
7-)zuq.............................:14 mart
:cool:julyet...........................:23 mart
9-)gulkaya.......................:13 mart
10-)kelebek97..................20 mart
11-)pearl pearl.................:4 mart
12-)zeze06......................:11 martregl oldu
13-)Elif2005....................: 24 mart
14-)incisu.......................: 20 mart

bu ayda heyecanlı bekleyişi hep beraber yaşayalımmm...
topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz.
[/QUOTE]

hele bir prolaktinin düşsün bebek gelir zaten canım benim..
ben değrimi düşürdükten sonra hemen hamile kalmıştım ama maalesef kaybettim 2 aylıkken canım..
şimdi tekrar isityoruz allah nasip ederse.. 3 ay oldu bekliyoruz şimdilik yok..
bakalım bende yarın gidicem doktora, 65 olmuş prolaktinciğim yine :))))

he bu arada prolaktinini seviceksin unutma :)))
biz anemone ve pancubenle çok yaparız bunu.. prolaktin derken prolaktinciğim deriz..

unutmayın kızlar.. kızdırmayın prolaktinciğinizi... :)))
bakın benim koç gibi oldu maaşallah 65 lerde geziyo hınzır sırnaşık şey sırnaşık şey

ahh canım ya inşallah en kısa sürede tekrar anne olabilirsin:Saruboceq:
ya bi seviyede durmaz mı bu? benim sebep tsh mış. tiroidim yüksek olduğu için yükselmiş. sende de var mı canım? benim dr tiroid hamile kalmaya engel olaki kalsan da bebek düşer dedi..bunlar hep üzüntüden ve sıkıntıdan mı kaynaklanıyor?CADIARZU

doremicim listeye girmesine girerim ama bizde dert bir değil katmer katmer.bizde asıl sorun erkek infertilitesi. zaten doğal yolla olması çok zormuş:KK43:(((

ahh canım ya inşallah en kısa sürede tekrar anne olabilirsin:Saruboceq:
ya bi seviyede durmaz mı bu? benim sebep tsh mış. tiroidim yüksek olduğu için yükselmiş. sende de var mı canım? benim dr tiroid hamile kalmaya engel olaki kalsan da bebek düşer dedi..bunlar hep üzüntüden ve sıkıntıdan mı kaynaklanıyor?CADIARZU[/QUOTE]

canım;
benim troidde bir sorun yok şükür.
benim tek sıkıntım prolaktin bir iniyor bir çıkıyor anlayacağın..
2 ay önce değerim 10 du şimdi ise 65.. sen düşün yani..
durmadan kontrol altında tutucaksın.. ama ben yinede şükür ediyorum biliyomusun..
Allahım karşıma baş edemeyeceğim şeyler çıkarma diye... buna da şükür.. en azında hap içiyoruz düşüyor.. dengeyi artık kendimiz kurucaz napalım başka...
üzüntü sıkıntıya gelirsek, sıkıntısız bir an bile geçmiyor insan hayatında maalesef..
bir tek ben bununla baş edemem sanırım :çok üzgünüm:

selam kıslar nasılsınız :)))

hoşgeldin tatlım... iyiyim ben sen nasılsın???

doremicim listeye girmesine girerim ama bizde dert bir değil katmer katmer.bizde asıl sorun erkek infertilitesi. zaten doğal yolla olması çok zormuş:KK43:(((

anladım canım...
peki ne yapmayı düşünüyosunuz?
hiçmi doğal yolla olmazmış.. doktorlar ne diyor tam olarak...
keçi boynuzu falan denedin mi canım?

bize aslında direk micro diyorlar eşimin değerlerine göre. benim adetlerim falan hep düzenlidir. biz direk tedavi diye gitmiştik hatta.ama dr tüm kan tahlillerini görmeden olmaz dedi. allahtan yaptırdık. şimdi benim önce tiroid ve prolaktini düşürmem gerekiyor.eşim için ilaç ve bazı bitkisel kürler deniyoruz hayırlısı bakalımm...bu da bizim imtihanımız...hiçbir şey dört dörtlük olmuyor....dediğin gibi şükretmeliyiz.

X