Bekardım öncesinde. Evlenmeden bir ay önce başladım doğum kontrol hapına. İşte yeni karar verdik çocuk sahibi olmaya ocakta bıraktık korunmayı.Hamile kalmayı önceden istemiyor muydunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekardım öncesinde. Evlenmeden bir ay önce başladım doğum kontrol hapına. İşte yeni karar verdik çocuk sahibi olmaya ocakta bıraktık korunmayı.Hamile kalmayı önceden istemiyor muydunuz
Benimde eylül ayında yüksekti. 2 ay haftada 2 kere kullandım. Sıfırlara düştü. Gebelik düşüncem olduğu için ilacı kesmedi ve Haftada 1 kez diye devam et dedi. Dün 1 kutu daha bitti , değerim 1 . Yani korunmana gerek yok demişti banaMerhabalar. Ben prolaktin yüksekliği sebebiyle dostinex kullanmaya başladım. Bebek sahibi olmaya çalışıyorum. İlacın prospektüsünde ilacı kullanmayı bıraktıktan bir ay sonra bebek sahibi olunması gerektiği yazıyor. Doktorum böyle bir bilgi vermedi. Bu konuda tecrübesi ya da bilgisi olan var mıdır acaba?
Değeriniz kaçtı peki ? Ben yaptırdığım da 33 falandı bana ilaç vermediler ama.Merhabalar. Ben prolaktin yüksekliği sebebiyle dostinex kullanmaya başladım. Bebek sahibi olmaya çalışıyorum. İlacın prospektüsünde ilacı kullanmayı bıraktıktan bir ay sonra bebek sahibi olunması gerektiği yazıyor. Doktorum böyle bir bilgi vermedi. Bu konuda tecrübesi ya da bilgisi olan var mıdır acaba?
Prl dustugu halde hamile kalamadınız mı son gittigimBekardım öncesinde. Evlenmeden bir ay önce başladım doğum kontrol hapına. İşte yeni karar verdik çocuk sahibi olmaya ocakta bıraktık korunmayı.
Ne kadar yüksekti ben 79 laBenimde eylül ayında yüksekti. 2 ay haftada 2 kere kullandım. Sıfırlara düştü. Gebelik düşüncem olduğu için ilacı kesmedi ve Haftada 1 kez diye devam et dedi. Dün 1 kutu daha bitti , değerim 1 . Yani korunmana gerek yok demişti bana
Başta bana da söylememişti böyle bir şeyi. Ben prospektüste okuyunca mesaj attım doktoruma emin olmak için. Evet doğru önerilmiyor dedi. Benim adet olmamı engellediği için adet olunca korunmayı bırakabilirsin dedi.Benimde eylül ayında yüksekti. 2 ay haftada 2 kere kullandım. Sıfırlara düştü. Gebelik düşüncem olduğu için ilacı kesmedi ve Haftada 1 kez diye devam et dedi. Dün 1 kutu daha bitti , değerim 1 . Yani korunmana gerek yok demişti bana
Sizin çok yüksek değilmiş ondandır. Benim 111 çıktı.Değeriniz kaçtı peki ? Ben yaptırdığım da 33 falandı bana ilaç vermediler ama.
Benim de adenom kaynaklı. 111 çıktı.Ne kadar yüksekti ben 79 la
Öğrendim adenomdan kaynaklı olduğunu öğrendim bide
Bi daha mr ye ne zaman gireceksin 1 sene sonra mı 6 ay sonra mıBenim de adenom kaynaklı. 111 çıktı.
Stres çok etkiliyormuş. Benim de oldukça stresli bir yapım var. Hastane ortamı daha da geriyor beni.Güzel düşmüş ama
1 sene sonra dedi doktorum. Onun için endokrine gidiyorum ama.Bi daha mr ye ne zaman gireceksin 1 sene sonra mı 6 ay sonra mı
Benimde 79 du. MR çekildi. 1.4 mm çıktı. İlaca başladık. Eylülden beri 1 de değerim. Hala haftada 1 tam içiyorum. Gebelik olursa duruma göre bıraktıracak sanırım. Sizin adenom kaç çıktı?Ne kadar yüksekti ben 79 la
Öğrendim adenomdan kaynaklı olduğunu öğrendim bide
Bende engel olamiuorum geceleri dişlerimi sıkıyorum bu gi n dişçiye gittim aparat yaotirmakmicim sabah kalktığımda stresden dislerim agriyirStres çok etkiliyormuş. Benim de oldukça stresli bir yapım var. Hastane ortamı daha da geriyor beni.
Gözlerimde bir etkisi yok şükür. Hatta adenomdan sonra miyop ve astigmat için lazer ameliyat oldum göz doktoru da baktı. Ama baş ağrısı yapıyor bende çok fena.Gözlerine baktırdın mı gözlere vuruyor Muş
Bende endokrine gidiyorum kadın doğum ilgilenmiyor1 sene sonra dedi doktorum. Onun için endokrine gidiyorum ama.
Benim 3*4 mm dedi iyi huylu tümör dediBenimde 79 du. MR çekildi. 1.4 mm çıktı. İlaca başladık. Eylülden beri 1 de değerim. Hala haftada 1 tam içiyorum. Gebelik olursa duruma göre bıraktıracak sanırım. Sizin adenom kaç çıktı?