Geçtiğimiz ay hormon testi yaptırdım. Prolaktin hormonu normal aralığı 4.79-23.3 olması gerekirken benim 37.95 çıktı. Normalden yüksek. Bu yüzden dostinex diye ilaç verdi. Onu kullanıyorum. Bir ay boyunca kullanacağım. Ama prolaktin hormonu seviyem düşmezse tekrar kullanacagimi soyledi doktor. Ben çocuk sahibi olmak istiyorum. Inşallah bir ay içinde bu hormon seviyem normale iner ve bidahaki ay hamile kalırım.
Ben de ilk evlendiğimiz zamanlarda tesadüfen ögrenmiştim prolaktin hormonum yüksek olduğunu.Yeni evlenmiştik ve belli bir süre çocuk düşünmüyorduk.Doktorum korunma dedi ben de olmaz çocuk düşunmüyorum dedim.O da bana prolaktin hormonun çok yüksek bu seviyede asla çocuk sahibi olamazsın dedi.Biz de korunmadık ve o ay hamile kaldım.Kizsam mı sevinsen mi bilememiştim.Şu an 12 yaşında bir kızım var iyiki de olmuş diyorum.
İşte bu yüzden bu hormon yüksekliğini asla kafana takma arkadaşım.
Ben üç aydır çocuk icin uğraşıyorum. Doktora gittim ve hemen bu testle karşıma çıktı. Sonucu alırken seviyen çok yüksek çıktı o yüzden bu ilacı kullanmak gerekiyor yoksa hamile kalamazsin dedi. Bende bu ay başladım ilacı kullanmaya. Inşallah bir ay içinde hamile kalırım bende. Çok istiyorum bi bebeğim olmasını..
Sen içini ferah tut.Öyle herşeyi kafana da takma.Stres bu hormonu tetikliyor.Allah'ın izniyle tez zamanda isteğine kavuşursun.Her şey nasip ben ilaç bile kullanmamıştım hem de o kadar yüksek omasına rağmen.
Hersey olacağına varıyor. Demek nasibinde o ay hamile kalmak varmış bu arada ben çok stres yapıyorum belkide bu yüzden böyle oluyordur. Herşeyin hayırlısı inşallah. Çok teşekkürler yardimci olduğun için arkadaşım
Ben üç aydır çocuk icin uğraşıyorum. Doktora gittim ve hemen bu testle karşıma çıktı. Sonucu alırken seviyen çok yüksek çıktı o yüzden bu ilacı kullanmak gerekiyor yoksa hamile kalamazsin dedi. Bende bu ay başladım ilacı kullanmaya. Inşallah bir ay içinde hamile kalırım bende. Çok istiyorum bi bebeğim olmasını..
bende 1 senedir korunmadığım halde hamile kalamadım
bu yüzden doktorum hormon tahlili yaptı
benim de prolaktinim yüksek çıktı ve bana da dostinex verdi
2 haftadır kullanıyorum
bakalım inşaallah sonuç verir de kavuşuruz bebeklerimize