Prolaktin hormonu yüksekliği

Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim darısı bize inşallah 🙏 anladım canım takıldım çünkü buna
Yani gerçekten etkiliyor heralde aklında bulunsun çok yüksek değerlerde çıkmadıysa o anın stresi bile yükseltiyormuş ama benim zaten olması gerekenden yüksekti bence çünkü göğüslerim her ay patlayacak gibi oluyordu adete yakın anormaldi.

Yani gerçekten etkiliyor heralde aklında bulunsun çok yüksek değerlerde çıkmadıysa o anın stresi bile yükseltiyormuş ama benim zaten olması gerekenden yüksekti bence çünkü göğüslerim her ay patlayacak gibi oluyordu adete yakın anormaldi.
Benim 45,76 çıktı bu ay da 38,44 ilaçsız . Doktor ilaç vermedi bu engel değil dedi

İlaçtan sonra mı 36 çıktı süreci biraz anlatır mısınız
doktor hormonları baktığında 36 çıktı bi tık yüksek dedi dostinex verdi. Bende korktum internetten baktım gebe kalmaya engelmiş vücut kendini hamile sanıyormuş o hormon yükselmeye başlayınca. Zaten prolaktin süt hormonu diye geçiyor. Eskilerin de bi lafı vardır emziren bi kadın hamile kalmaz süt korur derler. O hesap düşün. İlacı kullandım demekki düştü o ay hamile olduğumu öğrendim Allah’a şükür darısı sizlere olsun

Evet 3 yıldır olmuyor eşim morfoloji kaynaklı 1 di 5 e yükseldi geçen hafta test vermiştik 5 olmuş bunu değerlendirmek istiyorum yine düşmesin diye stres yapıyorum olmaması gerektiğini biliyorum ama sağlık ocağında verdim dedim bı baktirim nasıl diye
Bizim de bir buçuk yıldır olmuyor eşim bir daha ki ay gidecek .

doktor hormonları baktığında 36 çıktı bi tık yüksek dedi dostinex verdi. Bende korktum internetten baktım gebe kalmaya engelmiş vücut kendini hamile sanıyormuş o hormon yükselmeye başlayınca. Zaten prolaktin süt hormonu diye geçiyor. Eskilerin de bi lafı vardır emziren bi kadın hamile kalmaz süt korur derler. O hesap düşün. İlacı kullandım demekki düştü o ay hamile olduğumu öğrendim Allah’a şükür darısı sizlere olsun
Amin inşallah . Ya bizim doktor bana neden ilaç vermedi anlamdım ilaçsız takip edelim dedi . Şuan çok şaşkınım 38.44 son ölçülme

Amin inşallah . Ya bizim doktor bana neden ilaç vermedi anlamdım ilaçsız takip edelim dedi . Şuan çok şaşkınım 38.44 son ölçülme
Yani burda okudum ben bazısı ilaç vermiyormuş bende benim doktorum mu hata yaptı acaba dedin o zaman. Ama Allah razı olsun demekki bişey gördü. Sen başka bi doktorla birdaha görüş

Yani burda okudum ben bazısı ilaç vermiyormuş bende benim doktorum mu hata yaptı acaba dedin o zaman. Ama Allah razı olsun demekki bişey gördü. Sen başka bi doktorla birdaha görüş
Önümüzde ki ay bende gideceğim . Ben ilaç vermeyecek misiniz dedim bana bu engel değil dedi . Eğer diğer herşy normal dedi

merhaba hanımlar
1 senedir evliyim ilk günden beri bebek istediğimiz için hiç korunmadık . Bundan önce de yazmıştım .doktora gittim gözüktüm troid hormonum düşük çıktı 2 ay ilaç kullandım düzeldi . Hiç bir belirti yoktu tiroidde bende . Bugün tekrar doktora gittim bütün değerlerim iyi kist miyom vs yok ama prolaktin hormonu yüksek çıktı 45 çıktı . Ama bu hormon adet düzensizliği süt salgısı yapıyormuş . Benim adetlerim düzenli ben 2016 yılından beri takvim kullanıyorum. Ve süt vs de hiç olmadı şaştım kaldım valla . Doktor ilaç vs vermedi bir ay sonra gel tekrar bakalım dedi . Başınıza böyle birşey geldi mi siz neler yaşadınız nelere önerirsiniz . İyi akşamlar
Benim de yüksekti hala da yüksek gerçi. 2 sene önce 80 di haftada bir yarım dostinex kullandım 1 ay 49 lara düştü. İlacı bıraktırdı doktorum. Çünkü bu hormon strese bağlı olarak da artabiliyor. Hiç gögüslerimden süt vs gelmediği ve adet düzensizliiğim olmadığı için strese bağladı doktorum ilaç vermedi. Şuan hala 40 civarlarında. Bu seviyede gebeliğe engel olmadığını söylemişti. Öyle de oldu doğal yolla hamile kaldım.

Benim de yüksekti hala da yüksek gerçi. 2 sene önce 80 di haftada bir yarım dostinex kullandım 1 ay 49 lara düştü. İlacı bıraktırdı doktorum. Çünkü bu hormon strese bağlı olarak da artabiliyor. Hiç gögüslerimden süt vs gelmediği ve adet düzensizliiğim olmadığı için strese bağladı doktorum ilaç vermedi. Şuan hala 40 civarlarında. Bu seviyede gebeliğe engel olmadığını söylemişti. Öyle de oldu doğal yolla hamile kaldım.
Banada bir daha ki ay tekrar gel dedi 45 den 38 düştü bu gebeliğe engel değil dedi ama bir buçuk yıldır bekliyoruz. Şöyle birşey de var şubat ayında normal di o zaman da troid çıktı o düzeldi Eylül de bu çıktı . Valla bilmiyorum nasıl olacak

Banada bir daha ki ay tekrar gel dedi 45 den 38 düştü bu gebeliğe engel değil dedi ama bir buçuk yıldır bekliyoruz. Şöyle birşey de var şubat ayında normal di o zaman da troid çıktı o düzeldi Eylül de bu çıktı . Valla bilmiyorum nasıl olacak
Kesinlikle gebeliğe engel değil bu forumda 200 prolaktin gebe kalan okadar çok kişi okudum ki. Stres yapma . En çok stres etkili inan bana

Ne kadar sürede oldu

Böyle cikmisti

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-23-15-22-42-931_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_2024-12-23-15-22-42-931_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 5
X