Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvlendikten 1 sene sonra hamile kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvlendikten 1 sene sonra hamile kaldım
Bende buna şaşırdım neden ilaçEvet baya yüksek duruyor benim ki çok yüksek değil gibi o zaman
Benim şuana kadar en yüksek 35 çıkmış sen bence zaman kaybetmeden başka bir doktora daha görünBende buna şaşırdım neden ilaç
Vermedi diye
Öyle mi yapacağımBenim şuana kadar en yüksek 35 çıkmış sen bence zaman kaybetmeden başka bir doktora daha görün
Amin. En kısa sürede sana da nasip etsin hayırlısı ileAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aynen canım en azından ona göre birşeye başlar belki engel olan buysa ortadan kalkar tedaviyleÖyle mi yapacağım
Merhaba neden aşılama oldunuz değeriniz düşmüş bekleyin demedi mi doktor tek sorun Prolaktin miydiBenimde 2 yıldan fazla oldu gebelik olmuyor mayısta prolaktin 71 çıktı haziranda 24e düştü doktorum şuan iyi ilaca gerek yok dedi aşılama yapıldı ama tutmadı şimdi yine adetin üçüncü günü baktırdım 61 çıktı değer ne yapıcam bilmiyorum kafam çok karıştı
Merhaba, morfoloji değerinizi nasıl yükselttiniz acaba benim eliminde %1 geldiEvet 3 yıldır olmuyor eşim morfoloji kaynaklı 1 di 5 e yükseldi geçen hafta test vermiştik 5 olmuş bunu değerlendirmek istiyorum yine düşmesin diye stres yapıyorum olmaması gerektiğini biliyorum ama sağlık ocağında verdim dedim bı baktirim nasıl diye
Bir aktar karışım verdi 2 kavanoz ve buna ek vitamin takviyeleri verdi 2 kür sonra verdiğimiz sperm sonucunda 5 sonrasında 3 hafta yada 1 ay sonra tekrar verdiğimizde 7 buçuk olmuştu düzelmez diyen doktor bile şaşırmıştı hatta ne kullandiysan devam et sonuçlar çok iyi gelmiş demiştiMerhaba, morfoloji değerinizi nasıl yükselttiniz acaba benim eliminde %1 geldi