• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktin hormonu yüksekliği

Benimde 2 yıldan fazla oldu gebelik olmuyor mayısta prolaktin 71 çıktı haziranda 24e düştü doktorum şuan iyi ilaca gerek yok dedi aşılama yapıldı ama tutmadı şimdi yine adetin üçüncü günü baktırdım 61 çıktı değer ne yapıcam bilmiyorum kafam çok karıştı
Merhaba neden aşılama oldunuz değeriniz düşmüş bekleyin demedi mi doktor tek sorun Prolaktin miydi

Evet 3 yıldır olmuyor eşim morfoloji kaynaklı 1 di 5 e yükseldi geçen hafta test vermiştik 5 olmuş bunu değerlendirmek istiyorum yine düşmesin diye stres yapıyorum olmaması gerektiğini biliyorum ama sağlık ocağında verdim dedim bı baktirim nasıl diye
Merhaba, morfoloji değerinizi nasıl yükselttiniz acaba benim eliminde %1 geldi

Merhaba, morfoloji değerinizi nasıl yükselttiniz acaba benim eliminde %1 geldi
Bir aktar karışım verdi 2 kavanoz ve buna ek vitamin takviyeleri verdi 2 kür sonra verdiğimiz sperm sonucunda 5 sonrasında 3 hafta yada 1 ay sonra tekrar verdiğimizde 7 buçuk olmuştu düzelmez diyen doktor bile şaşırmıştı hatta ne kullandiysan devam et sonuçlar çok iyi gelmiş demişti

Back