prolaktin hormonu yükselmesi ile meme büyütme arasinda gerçekten bir iliski var mi???

Canım kas altı protezler her zaman sert mi kaliyo yani avuçlayınca falan işte sert mi yap aynı onu sormuştum. Senin aylar geçti ya ameliyattan şimdi ki kıvamını sormuştum kuzum
Canım yumuşadı canıııııımmmmm normal meme gibi oldu, ama birazcık daha serti. 3 ay oldu henüz, zamanla daha da yumuşayacak

Çok güzel o zaman kızlar varya ben kafayı yedim bence bugün tezgahı çitilerken bi yandanda konuşuyorum kendi kendime iyice bastırarak çitile de ameliyat olunca bidaha bölge kollarını kullanamiycaksin diye
Yok canım birkaç ay çok zorlamazsın sonra normale dönüyorsun.

İzlemeye aldım canım..
Ah canım benim yarım saattir hayran hayran fotolarına balıyorum valla üşenmeyip yorumları da okudumda şey dikkatimi çekti alttan elinle hissettiğini söylemişsin.. Şimdi hala oluyomu öyle yani o pürtüklü hissi elleyince sıkınca ele geliyomu hala.. Uzun zaman geçti ya senin .. Çok sordum valla helal edin hakkınızı :-(

Beğenmene sevindim canım.. :) Yok artık gelmiyor canım ele, zamanla doku kaplıyor protezin etrafını, o yüzden elleyince hissedilmez yani :)

ben sağda hissediyorum öne eğilerek ellersem ikisinde de hissediyorum sağ memem daha büyüktü sebebini dr um dokun azdı dedi bende sol daha küçüktü neden sağda hissediyorum diye sormuştum sol da hissetsen bu sefer neden sol derdin diye tamamen geçiştirmelik bir cevap vermişti yaklaşık 7 ay önce...

hissetmiyorum diye bir şey yok en azından dokusu az kişiler için bu böyle hissediyorum ama rahatsız olmuyorum diyebilirsiniz ben elleyince hissediyorum bi tek kendimin değil. o yüzden bunları bilerek ameliyat olma kararı alın yok evlendim kocam anlamadı falan diyenlerde kendilerini kandırıyor

dokusu olup kas üstü ameliyat olanların gerçekten anlaşılmaması olabilir.

Canım elleyince benim öyle ele gelen bir şey yok yani..

Canım elleyince benim öyle ele gelen bir şey yok yani..
bi de benim elemem lazım

bende var yani hep vardı ve niye sağ hala garip geliyor sol olsa anlıycam zaten sağ mememde sertlikte var ultrasonda bir şey çıkmıyor ama işti aması var neyse zamanı gelince yazarım şu an elimde delil rapor bir şey yok malesef

Kişiye göre degisiyo demekki doku varm i yokmu kime göre neye göre işte.. Birazda şans işimi bu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…