prolaktin hormonu yükselmesi ile meme büyütme arasinda gerçekten bir iliski var mi???

berraksucan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
915
926
Slm kizlar meme büyütme ameliyati oldum uzun zaman önce.hormon testi yaptirdim geçenlerde ve prolaktinim yüksek çikti.göğüslermden süt falan gelmiyor. Ancak bu hormonun yüksek olmasi da iyi bir durum değil.merak ettigim sey ise daha onceleri buradan bazi arkadaşlarin yazilarini okumuştum prolaktini yuksek olduklarini soylemislerdi.ve ameliyatla ilintisi oldugun duşünülmüştü.benim hic bir sikayetim yokken baktirdim bu hormona veyuksek cikti.ilac basladi doktorum.gercekten ameliyatla bir alkasi var mi moralim bozuluyor bilgisi olan varsa lutfen paylaşsin.

Ameliyattan sonra şikayet yaşayan birkaç kişi vardı canım ama sanırım seninki ciddi bir boyutta değil, neden stres yaptın ki? Kaldı ki ameliyat olmasan bile olabilen bir durum bu..

Canım ben yaşadım aynısını. Doktor hap verdi. Ama sanırım yine yükseldi tekrar tahlile gidicem adetin 2. Günü

Meme bölgesine darbe de bunun sebeplerinden ameliyat sırasında oluyor yani
Öyleymiş canım araştırdım internetten şimdi de aşırı streste var nedenleri arasında.. Ama ilaçla tedavi olabiliyomus korkmana gerek yok yani senin memenden süt gelme durumu varmi

Resim atsaydın keşke hocaya??? Acı veya kaşıntı var mı???? Kortizonlu bi krem fln mı sürseydin acaba????olsun biz nazar diyelim o güzel memelere
Ne acı ne kaşıntı bişey yok canım. Resimden yeteri kadar belli olmaz diye düşündüm çünkü açık kırmızı. Bi de benim memeler hala çok sert ya 2 ay 10 gün oldu

Ne acı ne kaşıntı bişey yok canım. Resimden yeteri kadar belli olmaz diye düşündüm çünkü açık kırmızı. Bi de benim memeler hala çok sert ya 2 ay 10 gün oldu
Sert olacak tabi kasın altında o yumuşacık SİLİKONLAR kasların gevşemesi zaman alacak . Benimkiler de hala bıngıl bıngıl meme değil ama napiiiim üffff , meme olsun da bi de canım seninkiler o kadar güzel ki çooook beğeniyorum onları bırak geç yumuşasınlar....

Mutlulukcumm canımm hiç yumusamama ihtimali yok dimi bunların yok de lütfeen

Ameliyattan sonra şikayet yaşayan birkaç kişi vardı canım ama sanırım seninki ciddi bir boyutta değil, neden stres yaptın ki? Kaldı ki ameliyat olmasan bile olabilen bir durum bu..

Canim ben gebelik düşünüyorum ve bu hormon yuksek oldugu icin hamile kalamiyorum.bu sebeple dr ilaç basladi.ameliyatla bir baglantisi varsa cok uzulurum cunku cocuk sahibi olmak daha onemli.bu problemleri bilmiyordum.boyle bi risk oldugundan dahi haberim yoktu.bu hormin ilacla duşürüluyor ancak tekrar cikiyor.sabitlemek cok zor.

Canım ben yaşadım aynısını. Doktor hap verdi. Ama sanırım yine yükseldi tekrar tahlile gidicem adetin 2. Günü

Bende internetten okudum agir ameliyat die yaziyordu ama kondurmak istemedim burada sorayim dedim.en kotu tarafida tekrar yukseliyor olmasi.ne yapicam bilmiyorum

Öyleymiş canım araştırdım internetten şimdi de aşırı streste var nedenleri arasında.. Ama ilaçla tedavi olabiliyomus korkmana gerek yok yani senin memenden süt gelme durumu varmi

Yok canim süt gelmiyor cok şukur yalniz cocuk dusünüyorum ve bu sekilde hamile kalamiyorum tek problem prolaktin hormonu.vicdanen kendimi iyi hissetmiyorum.

Ablamın da yüksekti, çok da uğraşmadan hamile kaldı. Endişe etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…