- 21 Temmuz 2014
- 915
- 926
-
- Konu Sahibi berraksucan
Meme bölgesine darbe de bunun sebeplerinden ameliyat sırasında oluyor yaniBunun meme proteziyle ne gibi bi ilgisi varki kızlar
Öyleymiş canım araştırdım internetten şimdi de aşırı streste var nedenleri arasında.. Ama ilaçla tedavi olabiliyomus korkmana gerek yok yani senin memenden süt gelme durumu varmiMeme bölgesine darbe de bunun sebeplerinden ameliyat sırasında oluyor yani
Sen kızarıklığı ne yaptın canım?????Meme bölgesine darbe de bunun sebeplerinden ameliyat sırasında oluyor yani
Canım pazartesiyi bekliyorum göstermek için. Hala aynı. Haberdar ederim zaten canım bişey olmamasını ümit ediyorum. Aksilikler beni buluyoSen kızarıklığı ne yaptın canım?????
Resim atsaydın keşke hocaya??? Acı veya kaşıntı var mı???? Kortizonlu bi krem fln mı sürseydin acaba????olsun biz nazar diyelim o güzel memelereCanım pazartesiyi bekliyorum göstermek için. Hala aynı. Haberdar ederim zaten canım bişey olmamasını ümit ediyorum. Aksilikler beni buluyo
Ne acı ne kaşıntı bişey yok canım. Resimden yeteri kadar belli olmaz diye düşündüm çünkü açık kırmızı. Bi de benim memeler hala çok sert yaResim atsaydın keşke hocaya??? Acı veya kaşıntı var mı???? Kortizonlu bi krem fln mı sürseydin acaba????olsun biz nazar diyelim o güzel memelere
Sert olacak tabi kasın altında o yumuşacık SİLİKONLARNe acı ne kaşıntı bişey yok canım. Resimden yeteri kadar belli olmaz diye düşündüm çünkü açık kırmızı. Bi de benim memeler hala çok sert ya2 ay 10 gün oldu
Canım resmin varsa izleyebilirmisin benimde şimdiki halim var izledim seni şimdiNe acı ne kaşıntı bişey yok canım. Resimden yeteri kadar belli olmaz diye düşündüm çünkü açık kırmızı. Bi de benim memeler hala çok sert ya2 ay 10 gün oldu
Mutlulukcumm canımm hiç yumusamama ihtimali yok dimi bunların yok de lütfeenSert olacak tabi kasın altında o yumuşacık SİLİKONLARkasların gevşemesi zaman alacak . Benimkiler de hala bıngıl bıngıl meme değil ama napiiiim üffff , meme olsun da bi de canım seninkiler o kadar güzel ki çooook beğeniyorum onları bırak geç yumuşasınlar....
Ameliyattan sonra şikayet yaşayan birkaç kişi vardı canım ama sanırım seninki ciddi bir boyutta değil, neden stres yaptın ki? Kaldı ki ameliyat olmasan bile olabilen bir durum bu..
Canım ben yaşadım aynısını. Doktor hap verdi. Ama sanırım yine yükseldi tekrar tahlile gidicem adetin 2. Günü
Öyleymiş canım araştırdım internetten şimdi de aşırı streste var nedenleri arasında.. Ama ilaçla tedavi olabiliyomus korkmana gerek yok yani senin memenden süt gelme durumu varmi
Canim peki sen ameliyattan oldugunumj düşünüyorsun.dr una bahsettin mi bu ameliyati.neye bagliyor acaba?insallah normal duzeye gelmistirCanım ben yaşadım aynısını. Doktor hap verdi. Ama sanırım yine yükseldi tekrar tahlile gidicem adetin 2. Günü
Ablamın da yüksekti, çok da uğraşmadan hamile kaldı. Endişe etme..Canim ben gebelik düşünüyorum ve bu hormon yuksek oldugu icin hamile kalamiyorum.bu sebeple dr ilaç basladi.ameliyatla bir baglantisi varsa cok uzulurum cunku cocuk sahibi olmak daha onemli.bu problemleri bilmiyordum.boyle bi risk oldugundan dahi haberim yoktu.bu hormin ilacla duşürüluyor ancak tekrar cikiyor.sabitlemek cok zor.
Ablamın da yüksekti, çok da uğraşmadan hamile kaldı. Endişe etme..
Canım anlamadımMutlulukcumm canımm hiç yumusamama ihtimali yok dimi bunların yok de lütfeen