- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- Konu Sahibi berraksucan
şans değil tamamen teknik ile ilgili bence ama araştırma sürecindeyimKişiye göre degisiyo demekki doku varm i yokmu kime göre neye göre işte.. Birazda şans işimi bu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şans değil tamamen teknik ile ilgili bence ama araştırma sürecindeyimKişiye göre degisiyo demekki doku varm i yokmu kime göre neye göre işte.. Birazda şans işimi bu acaba
Canım neyi araştırma surecindesin anlamadım. Kimlerde ele gelip kimlerde gelmediğini mi araştırıyorsunşans değil tamamen teknik ile ilgili bence ama araştırma sürecindeyim
teknik mi şans mı doku azlığı mı olduğunu araştırıyorumCanım neyi araştırma surecindesin anlamadım. Kimlerde ele gelip kimlerde gelmediğini mi araştırıyorsun
Canım neyi araştırma surecindesin anlamadım. Kimlerde ele gelip kimlerde gelmediğini mi araştırıyorsun
Allahım allahım ... Kızlar kendimi bilim için feda ediyorum Gelin benimkileri elleyinteknik mi şans mı doku azlığı mı olduğunu araştırıyorum
Bak bak sen şimdi sanat için soyunursunda şey bilim için :)Allahım allahım ... Kızlar kendimi bilim için feda ediyorum Gelin benimkileri elleyin
Ewet ben sanatsever ve bilimsever biriyimdir övünmek gibi olmasın bu arada hoş geldin şekerimBak bak sen şimdi sanat için soyunursunda şey bilim için :)
Hoşbulduk canım seni seviyorum ya aslında birazda bilerek girmiyorum çünkü ne zazaman girsem meme bildirimi geliyor bende önümüzde 4-5 ay ameliyat olamıycam. Yeni işe girdim. Nasılsın bakim yine neşe saçıyorsun maşallahEwet ben sanatsever ve bilimsever biriyimdir övünmek gibi olmasın bu arada hoş geldin şekerim
Canım ben de hergün giriyorum Wallahi alıştım yahu bi kolaçan ediyorum heryeri Seviyorum buradaki kızları seni deHoşbulduk canım seni seviyorum ya aslında birazda bilerek girmiyorum çünkü ne zazaman girsem meme bildirimi geliyor bende önümüzde 4-5 ay ameliyat olamıycam. Yeni işe girdim. Nasılsın bakim yine neşe saçıyorsun maşallah
valla şimdiye kadar ellediklerimin hepsinde belli oluyordu ama bu demek değil ki sert yine meme kıvamında gayet yumuşak valla ankaraya gelsem çok süper olurdu seve seve ellerdim ama her şey bilim için yaniAllahım allahım ... Kızlar kendimi bilim için feda ediyorum Gelin benimkileri elleyin
Ay kız elleyince belli oluyor mu ya ben evlenince kocam anlamaz diye düşünmüştümvalla şimdiye kadar ellediklerimin hepsinde belli oluyordu ama bu demek değil ki sert yine meme kıvamında gayet yumuşak valla ankaraya gelsem çok süper olurdu seve seve ellerdim ama her şey bilim için yani
Ben sadece bir arkadaşımın silikonlu memelerini ellemiştim canım , o da yaptıralı 10 yıl fln olmuştu ve üstüne 2 çocuk emzirmişti. Bildiğin bıngıl bıngıl Memeydi. Tabi o zamanlar protez hissediliyor mu gibi bi merakım yoktu. Meme işte, demiştimvalla şimdiye kadar ellediklerimin hepsinde belli oluyordu ama bu demek değil ki sert yine meme kıvamında gayet yumuşak valla ankaraya gelsem çok süper olurdu seve seve ellerdim ama her şey bilim için yani
Canım her zaman beklerim başımın üstünde yeriniz varvalla şimdiye kadar ellediklerimin hepsinde belli oluyordu ama bu demek değil ki sert yine meme kıvamında gayet yumuşak valla ankaraya gelsem çok süper olurdu seve seve ellerdim ama her şey bilim için yani
demek istediğim örneklendiricem biraz saçma olacakBen sadece bir arkadaşımın silikonlu memelerini ellemiştim canım , o da yaptıralı 10 yıl fln olmuştu ve üstüne 2 çocuk emzirmişti. Bildiğin bıngıl bıngıl Memeydi. Tabi o zamanlar protez hissediliyor mu gibi bi merakım yoktu. Meme işte, demiştim
anlayıp anlamaması adamın tecrübesine bağlı şimdi sen anla bi kere her türlü belli belirsiz bi iz oluyor kas altı zaten anlaşılıyo spor yaparken diyim siz anlayın plates mesela kolların üstünde durup ayağı kaldırdığımız pozisyonda köpek duruşu yani yük kollara bindiği için kaslar sertleşiyo yani kaslar aktifken sertleşiyo o pozisyonu bozunca yine aynı yumuşak bilmiyorum bunu herkes bi denesin belki sadeçe bende öyledirAy kız elleyince belli oluyor mu ya ben evlenince kocam anlamaz diye düşünmüştüm
Hmmm anladım yani daha önce yastık avuçlamamış bir kocam olursa anlamazdemek istediğim örneklendiricem biraz saçma olacak
yastık içinde yün var diyelim yumuyacık o yünün içinde topaklanmış keçeleşmiş yün topağı olduğunu var sayalım bir şey hissediliyor ama rahatsız etmiyor yine yumuşak yine yumuşak
mesela ben eşime soruyorum eline gelmiyor mu diye o yoo gelmiyo normal meme diyo mesela herkes eline gelen şeyin protez olduğunu anlamayabilirHmmm anladım yani daha önce yastık avuçlamamış bir kocam olursa anlamaz
Benimkileri dün ölçtüm 2cm büyümüşler neden büyüdüler anlamadım. Fark 12-12,5 cm gibi. Saçım için yarın saw palmetto ya başlıycam tesadüfen gördüm göğüste büyütüyormuş fakat göğüs büyüten besinlerde östrojen salgılatıyor hormonlarımla da oynamak istemiyorum. Kanser tehlikedi oluyor ya.anlayıp anlamaması adamın tecrübesine bağlı şimdi sen anla bi kere her türlü belli belirsiz bi iz oluyor kas altı zaten anlaşılıyo spor yaparken diyim siz anlayın plates mesela kolların üstünde durup ayağı kaldırdığımız pozisyonda köpek duruşu yani yük kollara bindiği için kaslar sertleşiyo yani kaslar aktifken sertleşiyo o pozisyonu bozunca yine aynı yumuşak bilmiyorum bunu herkes bi denesin belki sadeçe bende öyledir
senikini büyüklüğü bence iyi zatenBenimkileri dün ölçtüm 2cm büyümüşler neden büyüdüler anlamadım. Fark 12-12,5 cm gibi. Saçım için yarın saw palmetto ya başlıycam tesadüfen gördüm göğüste büyütüyormuş fakat göğüs büyüten besinlerde östrojen salgılatıyor hormonlarımla da oynamak istemiyorum. Kanser tehlikedi oluyor ya.
saç için doğal şeyler denedin mi bal süt vsBenimkileri dün ölçtüm 2cm büyümüşler neden büyüdüler anlamadım. Fark 12-12,5 cm gibi. Saçım için yarın saw palmetto ya başlıycam tesadüfen gördüm göğüste büyütüyormuş fakat göğüs büyüten besinlerde östrojen salgılatıyor hormonlarımla da oynamak istemiyorum. Kanser tehlikedi oluyor ya.
Canım ben de geçen gün banyo da aynanın karşısında kavanoz kapağı açarken fark ettim. Kolumla kavanoza güç uyguladıkça protezler kasın altında kol altlarına doğru gidip geliyordu ayyy, çok kötü bi görüntü o. Sağa sola hareket eden memelerBunu dar bi kıyafet veya dekolteyle yaptığını düşün, dikkatli bakan biri anlar açıkçası . Ya da bu kadının heryeri ayrı oynuyo deranlayıp anlamaması adamın tecrübesine bağlı şimdi sen anla bi kere her türlü belli belirsiz bi iz oluyor kas altı zaten anlaşılıyo spor yaparken diyim siz anlayın plates mesela kolların üstünde durup ayağı kaldırdığımız pozisyonda köpek duruşu yani yük kollara bindiği için kaslar sertleşiyo yani kaslar aktifken sertleşiyo o pozisyonu bozunca yine aynı yumuşak bilmiyorum bunu herkes bi denesin belki sadeçe bende öyledir
ya ben denizden çıkarken seyyar iskelenin merdiveni vardı merdivenin iki yanından tutup kendimi yukarı çekerken memeler iki yana gitti o an dedim ki bunu bi daha yapmamalıyım iki elinizle belinize bastırın memeler iki yana açılıyoCanım ben de geçen gün banyo da aynanın karşısında kavanoz kapağı açarken fark ettim. Kolumla kavanoza güç uyguladıkça protezler kasın altında kol altlarına doğru gidip geliyordu ayyy, çok kötü bi görüntü o. Sağa sola hareket eden memelerBunu dar bi kıyafet veya dekolteyle yaptığını düşün, dikkatli bakan biri anlar açıkçası . Ya da bu kadının heryeri ayrı oynuyo der