- 2 Haziran 2015
- 423
- 167
- 33
- Konu Sahibi berraksucan
Canım kas altı protezler her zaman sert mi kaliyo yani avuçlayınca falan işteCanım anlamadım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kas altı protezler her zaman sert mi kaliyo yani avuçlayınca falan işteCanım anlamadım![]()
Canım yumuşadı canıııııımmmmmCanım kas altı protezler her zaman sert mi kaliyo yani avuçlayınca falan iştesert mi yap aynı onu sormuştum. Senin aylar geçti ya ameliyattan şimdi ki kıvamını sormuştum kuzum
![]()
Diri , genç kız memesi gibiCanım kas altı protezler her zaman sert mi kaliyo yani avuçlayınca falan iştesert mi yap aynı onu sormuştum. Senin aylar geçti ya ameliyattan şimdi ki kıvamını sormuştum kuzum
![]()
HuhhuuDiri , genç kız memesi gibi![]()
Yok asla kalıp gibi olmuyor, yumuşak oluyor.Huhhuu![]()
güzelmiş o zaman benim de böyle kalıp gibi olur falan diye kafama takılmıştı saol kuzum benim
![]()
Çok güzel o zaman kızlar varya ben kafayı yedim benceYok asla kalıp gibi olmuyor, yumuşak oluyor.
Yok canım birkaç ay çok zorlamazsın sonra normale dönüyorsun.Çok güzel o zaman kızlar varya ben kafayı yedim bence![]()
bugün tezgahı çitilerken bi yandanda konuşuyorum kendi kendime iyice bastırarak çitile de ameliyat olunca bidaha bölge kollarını kullanamiycaksin diye
![]()
![]()
![]()
Ben yine en kötüsünü düşünüyorum ondan kuzumYok canım birkaç ay çok zorlamazsın sonra normale dönüyorsun.
Yok canım birkaç ay çok zorlamazsın sonra normale dönüyorsun.
CanımBen yine en kötüsünü düşünüyorum ondan kuzum![]()
![]()
amaç hayal belli inşallah sorunsuz olur
![]()
Maşallah DİİM de nazar değmesinCanımTikkabilla nın sonucu da harika
onun da bir yıl oldu, ️kasaltı ve sıfır dokusu vardı. Şimdi bi gör , yumuşacık ve çoook doğal
![]()
CanımTikkabilla nın sonucu da harika
onun da bir yıl oldu, ️kasaltı ve sıfır dokusu vardı. Şimdi bi gör , yumuşacık ve çoook doğal
![]()
Maşallah DİİM de nazar değmesin![]()
Canım ben senin albümlerinde kendi fotolarını göremedim ama ... Varmı resminYok canım birkaç ay çok zorlamazsın sonra normale dönüyorsun.
İzlemeye aldım canım..Canım ben senin albümlerinde kendi fotolarını göremedim ama ... Varmı resmin
Ah canım benim yarım saattir hayran hayran fotolarına balıyorum valla üşenmeyip yorumları da okudumda şey dikkatimi çekti alttan elinle hissettiğini söylemişsin.. Şimdi hala oluyomu öyle yani o pürtüklü hissi elleyince sıkınca ele geliyomu hala.. Uzun zaman geçti ya senin .. Çok sordum valla helal edin hakkınızı :-(İzlemeye aldım canım..
Beğenmene sevindim canım.. :) Yok artık gelmiyor canım ele, zamanla doku kaplıyor protezin etrafını, o yüzden elleyince hissedilmez yani :)Ah canım benim yarım saattir hayran hayran fotolarına balıyorum valla üşenmeyip yorumları da okudumda şey dikkatimi çekti alttan elinle hissettiğini söylemişsin.. Şimdi hala oluyomu öyle yani o pürtüklü hissi elleyince sıkınca ele geliyomu hala.. Uzun zaman geçti ya senin .. Çok sordum valla helal edin hakkınızı :-(![]()
![]()
ben sağda hissediyorum öne eğilerek ellersem ikisinde de hissediyorum sağ memem daha büyüktü sebebini dr um dokun azdı dedi bende sol daha küçüktü neden sağda hissediyorum diye sormuştum sol da hissetsen bu sefer neden sol derdin diye tamamen geçiştirmelik bir cevap vermişti yaklaşık 7 ay önce...Ah canım benim yarım saattir hayran hayran fotolarına balıyorum valla üşenmeyip yorumları da okudumda şey dikkatimi çekti alttan elinle hissettiğini söylemişsin.. Şimdi hala oluyomu öyle yani o pürtüklü hissi elleyince sıkınca ele geliyomu hala.. Uzun zaman geçti ya senin .. Çok sordum valla helal edin hakkınızı :-(![]()
![]()
Canım elleyince benim öyle ele gelen bir şey yok yani..ben sağda hissediyorum öne eğilerek ellersem ikisinde de hissediyorum sağ memem daha büyüktü sebebini dr um dokun azdı dedi bende sol daha küçüktü neden sağda hissediyorum diye sormuştum sol da hissetsen bu sefer neden sol derdin diye tamamen geçiştirmelik bir cevap vermişti yaklaşık 7 ay önce...
hissetmiyorum diye bir şey yok en azından dokusu az kişiler için bu böyle hissediyorum ama rahatsız olmuyorum diyebilirsiniz ben elleyince hissediyorum bi tek kendimin değil. o yüzden bunları bilerek ameliyat olma kararı alın yok evlendim kocam anlamadı falan diyenlerde kendilerini kandırıyor
dokusu olup kas üstü ameliyat olanların gerçekten anlaşılmaması olabilir.
bi de benim elemem lazımCanım elleyince benim öyle ele gelen bir şey yok yani..
Kişiye göre degisiyo demekkiben sağda hissediyorum öne eğilerek ellersem ikisinde de hissediyorum sağ memem daha büyüktü sebebini dr um dokun azdı dedi bende sol daha küçüktü neden sağda hissediyorum diye sormuştum sol da hissetsen bu sefer neden sol derdin diye tamamen geçiştirmelik bir cevap vermişti yaklaşık 7 ay önce...
hissetmiyorum diye bir şey yok en azından dokusu az kişiler için bu böyle hissediyorum ama rahatsız olmuyorum diyebilirsiniz ben elleyince hissediyorum bi tek kendimin değil. o yüzden bunları bilerek ameliyat olma kararı alın yok evlendim kocam anlamadı falan diyenlerde kendilerini kandırıyor
dokusu olup kas üstü ameliyat olanların gerçekten anlaşılmaması olabilir.