- 18 Haziran 2010
- 5.575
- 1.675
- 448
- Konu Sahibi berraksucan
Foto var canım izlemeye aldım seniResmin varm i canım merak ettim senin şu kafasına göre büyüyüp küçülen cicişleri![]()
![]()
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Foto var canım izlemeye aldım seniResmin varm i canım merak ettim senin şu kafasına göre büyüyüp küçülen cicişleri![]()
![]()
![]()
![]()
Canım hemen şuan totomu kaldırıyorum ye senin için ölçü almaya gidiyorum.ne zamandır ölçmedim hem varm i bi değişme bakiyim ..Foto var canım izlemeye aldım seni
Göğüs altı 72 göğüs 78 canım... Doktor bana 250cc demişti .. Ben öyle çok büyük istemiyorum zayıf ve uzunum çünküFoto var canım izlemeye aldım seni
genel anlamda hayırPeki silikon belli hareketleri yapınca dışardan belli oluyor mu acaba.
Daha büyük duruyor fotoğrafta ortasını ve altını ölçtün dimi canımGöğüs altı 72 göğüs 78 canım... Doktor bana 250cc demişti .. Ben öyle çok büyük istemiyorum zayıf ve uzunum çünkü
Evet canım tam altını ve en dolgun yerinden ölçtüm.. İşte zayıfım aslinda 7 cm falan işte dokumDaha büyük duruyor fotoğrafta ortasını ve altını ölçtün dimi canım
Hi hi hiEvet canım tam altını ve en dolgun yerinden ölçtüm.. İşte zayıfım aslinda 7 cm falan işte dokum
Bende başta 2 cm diyodum memenin yüksekliğini ölçütümüzün meğersemHi hi hiBenim dokum 3 cm di. Sağdan bi buçuk soldan bi buçuk cm
![]()