prolaktin hormonu yükselmesi ile meme büyütme arasinda gerçekten bir iliski var mi???

senikini büyüklüğü bence iyi zaten

saç için doğal şeyler denedin mi bal süt vs
seninkinin büyüklüğü iyi aslında çok istersen kas üstü 200 cc gibi bir şeyle çok güzel olabilir
şimdi iyi bazen 13 cm de oluyor ama nedense küçülüyor 10 cm oluyor fark.sen söylemeden önce ben kas üstü düşünüyordum ama vazgeçtim çünkü söylediğin şeyleri bilmiyordum iyiki söyledin Saçım için çok şey denedim denemediğim şey kalmamıştır heralde

Ay merak ettim iyice nasıl görünüyorki hayal edemedim canlı görmem lazım

Nasıl yani biri sağa öteki sola mı bakıyor ortası boş yani

saç cefada tırnak sefada büyürmüş bilmiyorum ki benimde maşallah baya gür çabuk uzar ama keratin yapıyorum kırıklarını alıyorum saç kremi kullanırım ekstra bi de durulanmayan loreal elseve mucizevi bakım yağı tabi sen tüm bunları zaten yapıyorsundur deri kısmına masaj yap belki iyi gelir

Onları yapmıyorum minoxil kullanıyorum saçımı boyamak yerine kına yakıyorum. Yağ falan sürüyordum onu da bıraktım kınayı akıtıyor diye. Senin yaptıklarını kardeşim yapıyor. Keratin hiç yapmadım sen onu evde mi yapıyorsun

saçı mahveden şey kınadır kına yapma bence bütün beslenmesini sağlayan şeyleri kapatıyormuş
keratin böyle ampülde hafif su ile karıştırıp 15 günde bi boy ve uçlara uyguluyorul yarım saat bekletiyorum ipek gibi oluyor

Canım benim beyszım çok. Saçımı önceden sarıya boyuyordum geçen yine sarıya geçmek istedim beyazlarım kapanmadı. Birde kına yakınca saçlarım gür görünüyor fakat bir hafta yakmasam saçlarım yağlanıyor. Boyamakta zarar veriyor ne yapacağımı bilemedim

Resmin varm i canım merak ettim senin şu kafasına göre büyüyüp küçülen cicişleri

Kuzucuklar yaa şey diycem bu kolu oynattıkca memeler oynuyosa napıcaz ... O zaman kolları kaldırınca falanda oynuyodur o.. Allahım yaa deliricem valla artık ..memeli arkadaşlar bu konuya ne diyosunuz

Valla bilemedim ama ben boyadan bi zarar görmeedim hiç boyuyorum saçlarımı düzenli olarak

Kas üstü mu düşünüyosun canım sen emzirmede problem falan fişman olmazmı
Özellikle kasüstünde sorun olup olmadığını bilmiyorum fakat silikonun emzirmeyi engellemediğini biliyorum. Ama kasaltında da kasları kullanınca göğüsler sert oluyormuş ve kaslar kesiliyor daha zor iyileşme süreci.

Kas üstü olanlarda nasıl acaba. Kas üstü olan kim var bakim sen bilirsin artıkın uzman meme danışmanı sayılırsın :)
kas üstü şu an senin nasılsa öyle çünkü normalde ztn meme kas üstünde olan bir şey Estağfurullah ne uzmanı :)) tuğrul turan bu konuda bir numara ilerde belkim ona ameliyat olurum belli olmaz

kas üstü şu an senin nasılsa öyle çünkü normalde ztn meme kas üstünde olan bir şey Estağfurullah ne uzmanı :)) tuğrul turan bu konuda bir numara ilerde belkim ona ameliyat olurum belli olmaz
Peki silikon belli hareketleri yapınca dışardan belli oluyor mu acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…