- 18 Haziran 2010
- 5.571
- 1.669
-
- Konu Sahibi berraksucan
şimdi iyi bazen 13 cm de oluyor ama nedense küçülüyor 10 cm oluyor fark.sen söylemeden önce ben kas üstü düşünüyordum ama vazgeçtim çünkü söylediğin şeyleri bilmiyordum iyiki söyledinsenikini büyüklüğü bence iyi zaten
saç için doğal şeyler denedin mi bal süt vs
seninkinin büyüklüğü iyi aslında çok istersen kas üstü 200 cc gibi bir şeyle çok güzel olabilir
Ay merak ettim iyice nasıl görünüyorki hayal edemedim canlı görmem lazımCanım ben de geçen gün banyo da aynanın karşısında kavanoz kapağı açarken fark ettim. Kolumla kavanoza güç uyguladıkça protezler kasın altında kol altlarına doğru gidip geliyorduayyy, çok kötü bi görüntü o. Sağa sola hareket eden memeler Bunu dar bi kıyafet veya dekolteyle yaptığını düşün, dikkatli bakan biri anlar açıkçası . Ya da bu kadının heryeri ayrı oynuyo der
Nasıl yani biri sağa öteki sola mı bakıyor ortası boş yaniya ben denizden çıkarken seyyar iskelenin merdiveni vardı merdivenin iki yanından tutup kendimi yukarı çekerken memeler iki yana gitti o an dedim ki bunu bi daha yapmamalıyım iki elinizle belinize bastırın memeler iki yana açılıyo
saç cefada tırnak sefada büyürmüş bilmiyorum ki benimde maşallah baya gür çabuk uzar ama keratin yapıyorum kırıklarını alıyorum saç kremi kullanırım ekstra bi de durulanmayan loreal elseve mucizevi bakım yağı tabi sen tüm bunları zaten yapıyorsundur deri kısmına masaj yap belki iyi gelirşimdi iyi bazen 13 cm de oluyor ama nedense küçülüyor 10 cm oluyor fark.sen söylemeden önce ben kas üstü düşünüyordum ama vazgeçtim çünkü söylediğin şeyleri bilmiyordum iyiki söyledinSaçım için çok şey denedim denemediğim şey kalmamıştır heralde
Onları yapmıyorum minoxil kullanıyorum saçımı boyamak yerine kına yakıyorum. Yağ falan sürüyordum onu da bıraktım kınayı akıtıyor diye. Senin yaptıklarını kardeşim yapıyor. Keratin hiç yapmadım sen onu evde mi yapıyorsunsaç cefada tırnak sefada büyürmüş bilmiyorum ki benimde maşallah baya gür çabuk uzar ama keratin yapıyorum kırıklarını alıyorum saç kremi kullanırım ekstra bi de durulanmayan loreal elseve mucizevi bakım yağı tabi sen tüm bunları zaten yapıyorsundur deri kısmına masaj yap belki iyi gelir
saçı mahveden şey kınadır kına yapma bence bütün beslenmesini sağlayan şeyleri kapatıyormuşOnları yapmıyorum minoxil kullanıyorum saçımı boyamak yerine kına yakıyorum. Yağ falan sürüyordum onu da bıraktım kınayı akıtıyor diye. Senin yaptıklarını kardeşim yapıyor. Keratin hiç yapmadım sen onu evde mi yapıyorsun
ortadaki boşluk mesela ber parmak ise üç parmak oluyorNasıl yani biri sağa öteki sola mı bakıyor ortası boş yani
Canım benim beyszım çok. Saçımı önceden sarıya boyuyordum geçen yine sarıya geçmek istedim beyazlarım kapanmadı. Birde kına yakınca saçlarım gür görünüyor fakat bir hafta yakmasam saçlarım yağlanıyor. Boyamakta zarar veriyor ne yapacağımı bilemedimsaçı mahveden şey kınadır kına yapma bence bütün beslenmesini sağlayan şeyleri kapatıyormuş
keratin böyle ampülde hafif su ile karıştırıp 15 günde bi boy ve uçlara uyguluyorul yarım saat bekletiyorum ipek gibi oluyor
Yaa e benimkiler ayrık zaten o zaman daha da ayrık mı olacakortadaki boşluk mesela ber parmak ise üç parmak oluyor
HahahaAllahım allahım ... Kızlar kendimi bilim için feda ediyorumGelin benimkileri elleyin
Resmin varm i canım merak ettim senin şu kafasına göre büyüyüp küçülen cicişleriHoşbulduk canımseni seviyorum ya aslında birazda bilerek girmiyorum çünkü ne zazaman girsem meme bildirimi geliyor bende önümüzde 4-5 ay ameliyat olamıycam. Yeni işe girdim. Nasılsın bakim yine neşe saçıyorsun maşallah
Valla bilemedim ama ben boyadan bi zarar görmeedim hiç boyuyorum saçlarımı düzenli olarakCanım benim beyszım çok. Saçımı önceden sarıya boyuyordum geçen yine sarıya geçmek istedim beyazlarım kapanmadı. Birde kına yakınca saçlarım gür görünüyor fakat bir hafta yakmasam saçlarım yağlanıyor. Boyamakta zarar veriyor ne yapacağımı bilemedim
kolları oynattıkça oynamıyor sadece kasları kullandıkça oynuyorKuzucuklar yaa şey diycem bu kolu oynattıkca memeler oynuyosa napıcaz ... O zaman kolları kaldırınca falanda oynuyodur o.. Allahım yaa deliricem valla artık ..memeli arkadaşlar bu konuya ne diyosunuz
Canım benim beyazım çok olduğu 15 gübde bir boyuyordum birde sarıya boyadığım için koyu renklerden daha fazla zarar veriyor.Valla bilemedim ama ben boyadan bi zarar görmeedim hiç boyuyorum saçlarımı düzenli olarak
Kas üstü olanlarda nasıl acaba. Kas üstü olan kim var bakim sen bilirsin artıkın uzman meme danışmanı sayılırsın :)kolları oynattıkça oynamıyor sadece kasları kullandıkça oynuyor
Kas üstü mu düşünüyosun canım sen emzirmede problem falan fişman olmazmıKas üstü olanlarda nasıl acaba. Kas üstü olan kim var bakim sen bilirsin artıkın uzman meme danışmanı sayılırsın :)
Özellikle kasüstünde sorun olup olmadığını bilmiyorum fakat silikonun emzirmeyi engellemediğini biliyorum. Ama kasaltında da kasları kullanınca göğüsler sert oluyormuş ve kaslar kesiliyor daha zor iyileşme süreci.Kas üstü mu düşünüyosun canım sen emzirmede problem falan fişman olmazmı
kas üstü şu an senin nasılsa öyle çünkü normalde ztn meme kas üstünde olan bir şey Estağfurullah ne uzmanı :)) tuğrul turan bu konuda bir numara ilerde belkim ona ameliyat olurum belli olmazKas üstü olanlarda nasıl acaba. Kas üstü olan kim var bakim sen bilirsin artıkın uzman meme danışmanı sayılırsın :)
Peki silikon belli hareketleri yapınca dışardan belli oluyor mu acaba.kas üstü şu an senin nasılsa öyle çünkü normalde ztn meme kas üstünde olan bir şey Estağfurullah ne uzmanı :)) tuğrul turan bu konuda bir numara ilerde belkim ona ameliyat olurum belli olmaz