- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
-
- Konu Sahibi Benbirlaydii
Tatlm dedigin ilac hakkinda hicbir bilgim yok. Ama prolaktinin dusuk olmasi iyi bisey bence biz dusurmeye calisiyoruz bakiyi akşamlar herkese. Benim prolaktin değerim düşük çıktı yüksek Değil ama belki bilgisi olan vardır doktor gynelle draje verdi doğum kontrol hapı vermiş yani bu hapla değerim düzelir mi ya da bitkisel olarak yükselmesi için ne yapabilirimilk defa değerim düşük çıktı tam tüp bebek tedavisine başlayacağım zaman düştü inşallah yükselir raporlu hastayım eğer bu ay tedavi olmazsa raporun süresi bitiyor ve tekrar yenilemek çok zor
Aynen öyle vala tatlm. Bide baska sikintilqrda eklenince moral sıfır oluyoAma bak onceden tedbiri almak yani bi sorun varsa arastrmakla iyi yapmissin prolaktn yuksekmis megerse demekki ondan kalamadin 5 aydir bu ay insaallah dusmustur..Bende mesela iki ayda 1 tiroid baktiriyorum ilac kullaniyrm 9 , 10 aylik evliyken ogrenim prolaktin yuksek oldugunu keske daha onceden cabalasaymisim..
insanlar nasil beceriyor bilmiyorum ama bende cok takiyorum iste adetime az kaldi surekli kontrol halindeyim biliyorum yok ama umut fakirin ekmegi iste
Rabbim hepimize tez zamanda hayirli evlatlar versin insallahAynen öyle vala tatlm. Bide baska sikintilqrda eklenince moral sıfır oluyo
Aynen öyle vala tatlm. Bide baska sikintilqrda eklenince moral sıfır oluyo
Aminn canim yaa inşallahEvet ama napalim elbet vardir bi zamani diyip seytana uymayip isyan etmeyip bekliycez baska caremizde yok... keske olsaydi..insaallah cumlemize hayirli saglikli evlat nasip eder Rabbim
evet ama doktor tedaviyi iptal etti 1.2 çıktı referans aralığı 3 ile 30 arası gibi yani normal seyrinde olması lazım yoksa tüp bebek tedavisi olmuyorTatlm dedigin ilac hakkinda hicbir bilgim yok. Ama prolaktinin dusuk olmasi iyi bisey bence biz dusurmeye calisiyoruz bak
Hmm anladm vnm. Dostinex mi kullandn onceden de boyle dustu prolaktinevet ama doktor tedaviyi iptal etti 1.2 çıktı referans aralığı 3 ile 30 arası gibi yani normal seyrinde olması lazım yoksa tüp bebek tedavisi olmuyor
Dusuk derken ?? Zaten istenilen 20nin veya 25in alti normal degilmi[/QUOTE][QUOTE="jonguil, post: 39089109, member: 342iyi akşamlar herkese. Benim prolaktin değerim düşük çıktı yüksek Değil ama belki bilgisi olan vardır doktor gynelle draje verdi doğum kontrol hapı vermiş yani bu hapla değerim düzelir mi ya da bitkisel olarak yükselmesi için ne yapabilirimilk defa değerim düşük çıktı tam tüp bebek tedavisine başlayacağım zaman düştü inşallah yükselir raporlu hastayım eğer bu ay tedavi olmazsa raporun süresi bitiyor ve tekrar yenilemek çok zor
iyi akşamlar herkese. Benim prolaktin değerim düşük çıktı yüksek Değil ama belki bilgisi olan vardır doktor gynelle draje verdi doğum kontrol hapı vermiş yani bu hapla değerim düzelir mi ya da bitkisel olarak yükselmesi için ne yapabilirimilk defa değerim düşük çıktı tam tüp bebek tedavisine başlayacağım zaman düştü inşallah yükselir raporlu hastayım eğer bu ay tedavi olmazsa raporun süresi bitiyor ve tekrar yenilemek çok zor
hiç birşey kullanmadım canım iki aşılma bir negatif tüp bebek denemem var değerim hep normaldi ikinci tüp bebek denemesi için adetin 3. Günü gittim değerim düşük çıktı sanırım aşırı stres yaptım ondan.Hmm anladm vnm. Dostinex mi kullandn onceden de boyle dustu prolaktin
Stres yapma tatlm prolaktin kendlgnden hemen yukselen bi hormon. Neden tup bebek peki dogal yolla ne kadar denediniz sorun neydihiç birşey kullanmadım canım iki aşılma bir negatif tüp bebek denemem var değerim hep normaldi ikinci tüp bebek denemesi için adetin 3. Günü gittim değerim düşük çıktı sanırım aşırı stres yaptım ondan.
tedavi öncesi bütün değerlere tek tek bakıldı tsh fsh e2 hepsi normal bir tek prolaktin değerim düşük çıktı doktor hormon değerlerini dengelemek için gynelle draje verdi bu ilaç aynı zamanda korunma hapı değerleri dengede tutuyormuşBence endokrin bolumune git ve tsh degerlerine baktir.. mesela ben tiroid hastasym ve bunun icin ilac aliyorum tiroid degerlerimi azalttikca prolaktin kendiliginden yukseliyor.. belki sacma ama seninde tsh degerinde bi sorun vardir dusuyodur prolaktin
Canım 6 yıllık evliyim 4 yıldır olmuyor sorun eşimde iki yıl önce varıkosel ameliyatı oldu değerleri baya bi düzeldi ama hala bebek olmayınca mecbur aşılma tüp bebek demesi yapıyoruz olmuyor ne yaptıysak 28 yaşındayım... siz de bebek mi düşünüyorsunuz rabbim isteyen herkese tez zamanda versinStres yapma tatlm prolaktin kendlgnden hemen yukselen bi hormon. Neden tup bebek peki dogal yolla ne kadar denediniz sorun neydi
Dogum kontrol hapi diyince sandimki tup bebegide etkilertedavi öncesi bütün değerlere tek tek bakıldı tsh fsh e2 hepsi normal bir tek prolaktin değerim düşük çıktı doktor hormon değerlerini dengelemek için gynelle draje verdi bu ilaç aynı zamanda korunma hapı değerleri dengede tutuyormuş
Anladm canim rabbim inşallah tez vakitte evlatlar versin sana ve hepimize. Bende istiyorum 6 ay olacak evleneli ama olmadi benimde prolaktinim yuksek cikti 70 şimdi ilqc kullaniyorm bakalm inşallah banada nasip olurCanım 6 yıllık evliyim 4 yıldır olmuyor sorun eşimde iki yıl önce varıkosel ameliyatı oldu değerleri baya bi düzeldi ama hala bebek olmayınca mecbur aşılma tüp bebek demesi yapıyoruz olmuyor ne yaptıysak 28 yaşındayım... siz de bebek mi düşünüyorsunuz rabbim isteyen herkese tez zamanda versin
Amin canım rabbim çok bekletmez inşallah yürekten diliyorumAnladm canim rabbim inşallah tez vakitte evlatlar versin sana ve hepimize. Bende istiyorum 6 ay olacak evleneli ama olmadi benimde prolaktinim yuksek cikti 70 şimdi ilqc kullaniyorm bakalm inşallah banada nasip olur