- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- Konu Sahibi Benbirlaydii
Allah razi olsun canım inşallah hepimizin.Amin canım rabbim çok bekletmez inşallah yürekten diliyorum inşallah değerin Düşer canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsun canım inşallah hepimizin.Amin canım rabbim çok bekletmez inşallah yürekten diliyorum inşallah değerin Düşer canım.
Tatlım ben geçen ay prolaktinim in yuksek oldgnu ogrendm. Normalde bende adet düzensizliği hic olmazdibilk defa gecen ay 4 gunluk bi gecikme yasadam ondada doktora gittim hamilemiym diye ama hamile degildm tarlusal verdi doktor adet söktürücü kullanmadm ben zaten kendlgnden adet oldm. Dostinex i bu ay kullanmaya basladm yani tatlm bat im 9 subat o zaman bellibolur ancakpembebaşlıklı kız merhaba doktor prolaktin yüksekliği için ilaç verdi onu kullanıyorum bir ayı tamamlayınca tekrar kontrole gidip değerlerime bakılacak. adet düzensizliği yaşıyorum ve 53 gündür olmadım. adetim gecikince gittim doktora prolaktin yüksek çıktı. mr çekilene kadar doktor progestan verdi yine adet olmadım. mr sonucunda hipofizde adenom olduğu ortaya çıktı doktor dostinexe başlattı ama henüz bir kıpırtı yok. ilacı kullanmaya başlayınca adet olursun demişti. sen dostinex kullandıktan sonra gününde adet oldun mu?
Stres yapma canim bütün doktorlar farkli şey soyluyo sen kafaya takma olacak diye düşün AllaAllah'im ol derse olur kim ne derse desin.. senin prolaktin kac cikti pekiumarım değerin düşer ve düzene girersin. benim adet düzensizliğim 2 -2,5 yıldır var ama o zaman yapılan testlerde sorun gözükmedi evlendim ve korunmak için doğum kontrol hapına başladım doktor tavsiyesi ile sorunsuz gidiyordu. aralık ayında çocuk istemeye başladık işte ilacın etkisi filan anca şubat mart olur diye korunmayı bıraktım adet olamayınca doktora gittim prolaktin yüksek çıktı. ve yumurtlama sayısında azalma varmış
doktor çocuk istiyorsan hemen tedavi olman lazım hatta destek bile alman gerekebilir doğal yollarla gebe kalamayabilirsin dedi. yıkım sürecinin üzerine gittiğim başka bir doktor en başta kafana takmayacaksın başka sorun çıkmazsa prolaktini düşürebiliriz ilaçla dedi. bakalım ilacın 3. haftasındayım. düşünmeden edemiyorum.
Stres yapma canim bütün doktorlar farkli şey soyluyo sen kafaya takma olacak diye düşün AllaAllah'im ol derse olur kim ne derse desin.. senin prolaktin kac cikti pekiumarım değerin düşer ve düzene girersin. benim adet düzensizliğim 2 -2,5 yıldır var ama o zaman yapılan testlerde sorun gözükmedi evlendim ve korunmak için doğum kontrol hapına başladım doktor tavsiyesi ile sorunsuz gidiyordu. aralık ayında çocuk istemeye başladık işte ilacın etkisi filan anca şubat mart olur diye korunmayı bıraktım adet olamayınca doktora gittim prolaktin yüksek çıktı. ve yumurtlama sayısında azalma varmış
doktor çocuk istiyorsan hemen tedavi olman lazım hatta destek bile alman gerekebilir doğal yollarla gebe kalamayabilirsin dedi. yıkım sürecinin üzerine gittiğim başka bir doktor en başta kafana takmayacaksın başka sorun çıkmazsa prolaktini düşürebiliriz ilaçla dedi. bakalım ilacın 3. haftasındayım. düşünmeden edemiyorum.
Aminn tatlm. Dostinex çok etkili bi ilacmis 1 ayda dusuruyorms. Sen tam doz mu kullaniyon bide doktorumn sana korun dedimiİnşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin. benim prolaktinim 100 çıktı en son
Anladm tatlm gebelik testini kandami yaptiriyon idrarda cikmazki?Haftada iki kere yarım doz başladık. Benim bünye biraz hassas yan etkilerindne dolayı ve de doktorum yarım dozun yeterli olacağını söyledi. Duruma göre yeniden doz ayarlarız dedi. Korunma konusunda hayır korunma dedi ben üsteleyerek sordum bu ilacı araştırdım zararı filan olmasın dedim. Korunma değer düşünce hamile kalabilesin hem biz bu ilacı tüp bebebk tedavisindede kullandırıyoruz dedi. ancak hamile olduğunu anlayınca kullanma mutlaka gel dedi. bende korunmuyorum ve her ilaç öncesi gebelik testi yapıyorum. ondan sonra ilaç alıyorum
Tabiki cok haklsn tatlm. Belkide suan hamilesindirEvde yapılanlardan kullanıyorum. Zaten doktorda evde test yap dedi. embriyonun döllenmesi rahime tutunması filan döneminde çok etkili olmazmış. O yüzden sadece evde yapıyorum. zaten daha önce eğer gebelik başladıysa bu sefer ilacı almayım diyerek tekrar ediyorum. Zaten herhangi bir belirtide olmuyor belki bi ihtimal diyerek yapıyorum. aklımda kalmasın diye. Doktoruma güveniyorum. Ayrıca hamileyken doktor tavsiyesiyle kullanmaya devam edenleri okudum. çok takılmıyorum ona. yeterki Rabbim hayırlısıyla bi nasip etsin.
Anladm tatlm gebelik testini kandami yaptiriyon idrarda cikmazki?
Hadi yaa ciddi misin cok sevindm valla. Prolaktine ne zaman baktiginda böyle yuksek cikti cnmBenim prolaktin 97 ama hamileyim adetlerim duzenli idi ilac almadim hamile kaldim cok sukur daha cok gencsin 5 aylik evlisin bekle dua et allahtan umidini kesme allah emrettiyse hersey olur
Aynen tatlm bende merak ettimtg123456 ne güzel senin adına çok sevindim.
Yalnız hamile olunca mı ölçtürdün prolaktinini çünkü hamile oluncada yükseliyormuş.
Hamilelik öncesi yüksekse bizler için çok güzel bir örneksin. :)
oncetg123456 ne güzel senin adına çok sevindim.
Yalnız hamile olunca mı ölçtürdün prolaktinini çünkü hamile oluncada yükseliyormuş.
Hamilelik öncesi yüksekse bizler için çok güzel bir örneksin. :)
ama yinede ilac dediyse doktor kyllanin mutlaka umidinizi kaybetmeyin sadece fua edinAynen tatlm bende merak ettim
Canim benim cok sagol. Inşallah rabbim bizede nasip ederama yinede ilac dediyse doktor kyllanin mutlaka umidinizi kaybetmeyin sadece fua edin