- 13 Kasım 2010
- 306
- 18
-
- Konu Sahibi Benbirlaydii
Ben kullandim canim 500 lerden dusurdum hemde hamile kaldim prolaktin cocuga engel degil sadece hanileligi zorlastiriyor anne sutu olmuyor birde dusurup hamile kalmak en sagliklisiIyi aksamlar, prolaktn icin testere disli aslan pencesi kullanip sonuc alan varmi???
Ben kullandim canim 500 lerden dusurdum hemde hamile kaldim prolaktin cocuga engel degil sadece hanileligi zorlastiriyor anne sutu olmuyor birde dusurup hamile kalmak en sagliklisiIyi aksamlar, prolaktn icin testere disli aslan pencesi kullanip sonuc alan varmi???
Tatlm senin prolaktin kac?merhaba minii sen prolaktininin 500 lerde olduğunu söylemişsin
sadece testere dişli aslan pençesi içerek mi düşürdün yoksa ilaçta kullandın mı
Doktor sana ilac vermedimi pekiben üç sefer ölçtürdüm en son 100 dü
pembebaşlıklıkız prolaktininin yüksek olduğunu nasıl öğrendin yani şikayetlerin nelerdi
Cok tesekkur ederim Allah yavrunu sana bagislasin.. nasil kullandin ve adetliykenmi basladin benimde degerim 31 lerde.. adetime 5 gun var simdimi baslasam beklesemmi bilemedimBen kullandim canim 500 lerden dusurdum hemde hamile kaldim prolaktin cocuga engel degil sadece hanileligi zorlastiriyor anne sutu olmuyor birde dusurup hamile kalmak en sagliklisi
Testere disli aslanpencesi prolaktini bdusurmeye yardmcibu aslan pencesı dedıgınız sey ne benım degerımde bu sefer cok dusmus dostınex kullandım 1 ay 58den 0 ın altında sımdı deger
Adetliykenmi baslasam fikrin varmi cnmTestere disli aslanpencesi prolaktini bdusurmeye yardmci
Aynen zaten adetliyken basla yumurtlama ya kadar tatlm. Söktürücü ozelligi var adet doneminde kullanilmasi lazmAdetliykenmi baslasam fikrin varmi cnm
Aynen zaten adetliyken basla yumurtlama ya kadar tatlm. Söktürücü ozelligi var adet doneminde kullanilmasi lazm
1 ay kullan falan yaziyor sitelerde, bazisinda 45 gun nasil yapicam hic anlamadim bu surecte gebelik olursa yan etkisi illaki olur bu otunAynen zaten adetliyken basla yumurtlama ya kadar tatlm. Söktürücü ozelligi var adet doneminde kullanilmasi lazm
Soyle yap bence adet oldgn gunden basla sabah aksam kullan yumurtlama ya kadar sonra birak. Bidaha adet olursan oyle tekrar basla ben oyle yapcam adetliyken kullandm yumurtlama da birqktm1 ay kullan falan yaziyor sitelerde, bazisinda 45 gun nasil yapicam hic anlamadim bu surecte gebelik olursa yan etkisi illaki olur bu otun
Anladim canim sagol ilgin icin.. insallah guzel sonuclar alirizSoyle yap bence adet oldgn gunden basla sabah aksam kullan yumurtlama ya kadar sonra birak. Bidaha adet olursan oyle tekrar basla ben oyle yapcam adetliyken kullandm yumurtlama da birqktm
Insallah yaa canim inaniyormusun artik sikildm yaa 5 aydir evliyim her ay bebis bebis iyice kendimi bunalttm ama artik dur yeter diyorm kendime artik akisina birakcam valla kafayi bozdm iyice yaaAnladim canim sagol ilgin icin.. insallah guzel sonuclar aliriz
Ama bak onceden tedbiri almak yani bi sorun varsa arastrmakla iyi yapmissin prolaktn yuksekmis megerse demekki ondan kalamadin 5 aydir bu ay insaallah dusmustur..Bende mesela iki ayda 1 tiroid baktiriyorum ilac kullaniyrm 9 , 10 aylik evliyken ogrenim prolaktin yuksek oldugunu keske daha onceden cabalasaymisim..Insallah yaa canim inaniyormusun artik sikildm yaa 5 aydir evliyim her ay bebis bebis iyice kendimi bunalttm ama artik dur yeter diyorm kendime artik akisina birakcam valla kafayi bozdm iyice yaa