prolaktin hormonu yuksek olup hamile kalan varmi

Canim benim cok sagol. Inşallah rabbim bizede nasip eder
insallah allah hayirlisiyla eli ayagi duzgun vatana millete hayırlı dinine duskun evlatlar nasip etsin hepimize ben bi yerde daha okudum bu siteydi sanirsam prolaktin hormonu 200 de olan bi bayan da hamile kaldigini söylemişti bende ilk prolaktinim yuksek oldugunu duyunca cok üzüldüm korktum ilaca başlamıştım stres yapmayin bu hormon stresle cok alakali kafaniza takmayin dua edin rabbim dilerse olur

Pardon ilaca başlamadim yanlis yazmisim

Ayy insallah canim. Simdi sen prolaktininin boyle yuksekken ilac kullanmadan hamile kaldn yani oyle mi?

Valla tatlm adet duzenim iyiydi cok duzenliydi Ama gecen ay ilk defa 4 gun gecikmeyle adet oldm doktora gittim prolaktinim yuksek oldugunu ogrendm. Dostinex kullaniyorm simdi. Ben ilac hic kullanmadm ama bu b prolaktinim in yüksek ciktigi ay soğan kuru yapmstm ve ilk defq gecikme yasadm acaba diyorm onun etkisi olabilir mi

Adet miktarmda degisme olmadi normal eskisi gibi 6 gun surdu. Zaten gecen ay ogr3ndm yuksek oldugunu

Adet miktarmda degisme olmadi normal eskisi gibi 6 gun surdu. Zaten gecen ay ogr3ndm yuksek oldugunu
cnm ilacda kullaniyosun adetinde duzenli şimdi bi doktor kadara emin konusamam tabiki ama sana tavsiyem duzenli ilişkiye gir esinle ozellikle yumurtlama doneminde çünkü adetin duzenliyse yumurtlama dönemini bilirsin özellikle o zaman mutlaka iliskiye gir gebelik gelecektir allahin izniyle

Insallah canim yaa. Bu ay ovulasyon testi kullandm cift cizgiyi yakaladm iliski duzenli oldu beklemedeym su an 9 subat ta regli olmam gerek inşallah hamile kalirm yaa canim

Insallah canim yaa. Bu ay ovulasyon testi kullandm cift cizgiyi yakaladm iliski duzenli oldu beklemedeym su an 9 subat ta regli olmam gerek inşallah hamile kalirm yaa canim
ins iliskiden 12 gun sonra kanda gebelik testinde sonuc cikiyomus bence geçilmesini bekle ama cok sabırsızlanirsan kanda gebelik degerine baktir iliskiden 12 gun sonra

ins iliskiden 12 gun sonra kanda gebelik testinde sonuc cikiyomus bence geçilmesini bekle ama cok sabırsızlanirsan kanda gebelik degerine baktir iliskiden 12 gun sonra
Canım inanirmisin evleneli 6 ay olacak. Ben bu olumsuzluklar dan cok sikildm bu testler falan hep negatif cok yordu beni cook

Canım inanirmisin evleneli 6 ay olacak. Ben bu olumsuzluklar dan cok sikildm bu testler falan hep negatif cok yordu beni cook
sendr benim gibisin ayni gerçekten bende senin gibi stres yapiyodum belkide bundan dolayı yukseliyo aslinda 6 ay kisa sure biz sabirsiziz hemen olsun istiyoruz o zaman adetin gecikmesini bekle 4 gun geciksin

sendr benim gibisin ayni gerçekten bende senin gibi stres yapiyodum belkide bundan dolayı yukseliyo aslinda 6 ay kisa sure biz sabirsiziz hemen olsun istiyoruz o zaman adetin gecikmesini bekle 4 gun geciksin
Aynen öyle yapcam tatlm. Sen peki adet olmadan önce ne gibi belirtiler yasadn tatlm

Bide akinti ama benim akinti nedenim mantar da olabilir cunku mantar var bende hala gevmiyo ilac içiyorum bi kac gun iyiyim sonra yine akintim kadintim basliyo
Anladm tatlm. Benimde kac gündür asiri akintm var sari akinti seklinde ve bgecebu sabah uyandgmda camasirimda acik kahverengi akintm olmus ilk defa boyle bisey oldu idrarimidrarimida cok koyu ama önceleri de koyuluk oluyordu

Anladm tatlm. Benimde kac gündür asiri akintm var sari akinti seklinde ve bgecebu sabah uyandgmda camasirimda acik kahverengi akintm olmus ilk defa boyle bisey oldu idrarimidrarimida cok koyu ama önceleri de koyuluk oluyordu
enfeksiyon olabilir doktora görün bence sari akinti cunku kokulumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…