- 13 Kasım 2010
- 306
- 18
-
- Konu Sahibi Benbirlaydii
Ovulasyon testi kullaniyorm cnm. Aslan pençesi ve dostinex i birarada kullaniyorm bi zarari olmaz dimiHala sakliyorum sonuclarimi RABİM hayirli evlatlar nasip etsin aslan pencesini bir ay ic bir ay icme cok etkili birde uvalasyon takvimine gore cocuk sahibi olmaya calis cok etkili oluyor
Ben tam ictim genelde yarim veriyorlar.aslan pencesi hormanlari etkiledigi icin cok dusersede cocuk sahibi olmayi etkiliyor.bir ay icip bir ay dinlendiriceksin ben cok sey denedim prolaktini duzenlerken cok yeri bozdum vucudumda troidlerim cok calismaya basladi o yuzden dikkatli olunmali.biraz sabir duzenli kullanimda hersey duzene giriyor bol bol mesin macunu ye enerjik ol moralin hep yuksek olsun.
ImBende dostinex i tam doz aliyorm 3 gunde 1 kullaniyorm cnm inşallah güzel sonucclar alirm. Sence yumurtlamam olurmu prolaktin böyle yuksek olunca
Eger baska bir sorun yoksa olabilir canim.dedigim gibi herseye bakilnasi lazim sper sayisi bile cocuk olmasinda buyuk rol oynuyor sadece prolaktin ise hamile kalmaya engel degil.birde cok dert yapma bu konuyu hayirlisini dile hakkinda suan cocugun olmamasinin bir nedeni vardir elbet.hayir gordugun belki serdir hakkinda.ben ailenden cok uzakta dogum yaptim tek basima esim cocuk istedi ben daha cok istedim cok dua ettim oldu.ama yalbiz cocuk buyutmek cok zordu.suan ailemin yanimdayim keske simdi cocuk sahibi olsaymisim diyor insan esim cocuk konusunda hic yardimci olmadi daha cok aglamalarindan kacti.daha yeni kendime geliyorum anneligi tadiyorum canim.hamile kalmak yetmiyor aile olmak gerekiyor ins dogru zamanda hamili kalirsin her daim cocugunla mutlu olursun
Aslan pencesini 1 ay kullanip birakicaksin canimCook haklisin söylediklerinde. Allah razi olsun canım
Aslan pencesini 1 ay kullanip birakicaksin canim
İnşallah cnm hayirlisi olsunslm kızlar doktora gıttım 1 ay ılav kullanmıstım ya 58 dı degerım bu seferde cok fazla dusmus 0.06 altına dusmus doktor asırı dusmus dedı ılacı bırakıyoruz dedı 3 aya ınsallh olur olmazsa gel dedı yurmurtalıklarıma ve rahmıme baktı hıcbır sorun yok dedıçalısmalara devam yanı
Hadi yaa canim sen hangi ilaci kullandn dostinex mislm kızlar doktora gıttım 1 ay ılav kullanmıstım ya 58 dı degerım bu seferde cok fazla dusmus 0.06 altına dusmus doktor asırı dusmus dedı ılacı bırakıyoruz dedı 3 aya ınsallh olur olmazsa gel dedı yurmurtalıklarıma ve rahmıme baktı hıcbır sorun yok dedıçalısmalara devam yanı
evet cnm pazartesı persembe kullandımHadi yaa canim sen hangi ilaci kullandn dostinex mi
tesekkur edeırm sağolunİnşallah cnm hayirlisi olsun
Tam doz mu aldn yarim mi cnm. Benimkide 70 ti 2 haftadr kullaniyorm 2 kutu bitti. Bisey soracm tatlm sen ilaci kullanrlen korundun muevet cnm pazartesı persembe kullandım
korunmadım cnm doktor korunma dedı tam doz kullandımTam doz mu aldn yarim mi cnm. Benimkide 70 ti 2 haftadr kullaniyorm 2 kutu bitti. Bisey soracm tatlm sen ilaci kullanrlen korundun mu
Anladm tatlm inşallah benimkide dusmustur. Ovulasyon testi de kullaniyorm silik cizgiyi gordm 2 gundur inşallah koyulasirdakorunmadım cnm doktor korunma dedı tam doz kullandım
ne kadarlık evlısın cnm sen ınsallhh olur o testı bende duydum ne kadra alıyorsun onuAnladm tatlm inşallah benimkide dusmustur. Ovulasyon testi de kullaniyorm silik cizgiyi gordm 2 gundur inşallah koyulasirda
Bu ay biterse 6 ay olacak evliym tatlm. Ovulasyon testi gittigidiyor da satiliyo cnm. Ben 40 li olani 45 tl ye aldmne kadarlık evlısın cnm sen ınsallhh olur o testı bende duydum ne kadra alıyorsun onu