- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
-
- Konu Sahibi Benbirlaydii
Canim klomen mi verdi. Hem rahim filmi acimadimi kiz nasil cesaret ettinde hemen cektirdn helal olsun vallaSlm CNm bugün doktor a gıttım ılk önce benı alttan muayene ettı ve dedı kı yumurtaların gelısmıyor yanı olgunlaşamıyor onun ıçın ilaç verdi adetımın 4. Günü baslayacakmısım günde 2 kere almamla beraber 5 gün sürüyormuş ...daha sonra bıde rahîm fılmı ıstedı tüpler acıkmı Yada tıkalımı falan dıye bızde 1 saat ıcınde hemen cektırdık saat 3,5 da alacağız sonucları ve doktor a gosterecegız bu arada tuplerın acık oldugunu soyledı cektıkten sonra...
Evet CNm klomen verdı... Hemde nasıl acıdı korkuyordum çok ya. Kendım ı kaybettım çok fena oldum kız doktor hanım soruyor bana kasıklarında Ağrı oldumu dıye de bende varya bası mı sallıyorum sessızce oldu dedım 1,2dk la karnım ağırdı sonra gectıCanim klomen mi verdi. Hem rahim filmi acimadimi kiz nasil cesaret ettinde hemen cektirdn helal olsun valla
Bu arada klomen hakkında bılgın varmı, yumurtaları gelıstırıyormuEvet CNm klomen verdı... Hemde nasıl acıdı korkuyordum çok ya. Kendım ı kaybettım çok fena oldum kız doktor hanım soruyor bana kasıklarında Ağrı oldumu dıye de bende varya bası mı sallıyorum sessızce oldu dedım 1,2dk la karnım ağırdı sonra gectı
Ayy canim yaa kiyamam. Ama iyiki yapmsn sukurki tuplerin acikmis. Klomeni bu ay mi kullancanEvet CNm klomen verdı... Hemde nasıl acıdı korkuyordum çok ya. Kendım ı kaybettım çok fena oldum kız doktor hanım soruyor bana kasıklarında Ağrı oldumu dıye de bende varya bası mı sallıyorum sessızce oldu dedım 1,2dk la karnım ağırdı sonra gectı
Evet tatlm klomen cok etkili yumurtaliklar uzerinde birçok arkadasm var klomenle hamile kalan. Amcamin oğlunun esi var 1 buçuk sene çocukları olmuyordu klomen kullaninca hamile kaldi simdi 2 aylik olacak hamileligi onunda yumurtaliklari az calisiyorduBu arada klomen hakkında bılgın varmı, yumurtaları gelıstırıyormu
Aynen CNm Allah'a şükür acıkmis tüpler cok sevındım bendeAyy canim yaa kiyamam. Ama iyiki yapmsn sukurki tuplerin acikmis. Klomeni bu ay mi kullancan
Hee anladım CNm ne güzel Allah hayırlısıyla buyutmeyı nasıp etsın ınsallahEvet tatlm klomen cok etkili yumurtaliklar uzerinde birçok arkadasm var klomenle hamile kalan. Amcamin oğlunun esi var 1 buçuk sene çocukları olmuyordu klomen kullaninca hamile kaldi simdi 2 aylik olacak hamileligi onunda yumurtaliklari az calisiyordu
Insallah canimHee anladım CNm ne güzel Allah hayırlısıyla buyutmeyı nasıp etsın ınsallah
Insallah....Insallah canim
Sen ne zamandır bebis istiyordn tatlm ve kac yasindasnInsallah....
cnm bende 9 aylık evlıyım benımde prolaktın hormonum yuksek 58 cıktı dostınex verdı doktor gecen ay 24 unde hasta olmustum malesaf dun yıne hastalandım yrn doktora gıtcem bakalım dusmusmu ne dıycek bende daha ılk ay kullandımIyi geceler kizlar. Benim sorunum su 5 aydir denememize ragmen bebisimiz olmadi. Pazartesi doktora gittm adetim in 3. Cu gunuydu hormon vs tahlillerimi yaptrdm dun prolaktinimin 70 civari oldugunu ogrendim. Doktor dostinex diye bi ilac verdi. Simdi merak ettigm prolaktini yuksek olup yumurtlamasi olan ve ya prolaktini yüksek olup hamile kalan varmi cevaplarinizi bekliyorum. Simdiden Teşekkürler
Ben 1 senedir istiyorum Allah nasip ederse tabi ne zaman olursa daSen ne zamandır bebis istiyordn tatlm ve kac yasindasn
Anladım canim benimBen 1 senedir istiyorum Allah nasip ederse tabi ne zaman olursa da
20 yaşındayim bu arada
Cok sevindm cnm. Benimde prolaktinim 70 korkuyorum kimileri hamile kalamazsn diyo dostinex kullaniyorm şimdi inşallah en yakin zamanda rabbim nasip ederKizlar meraba ben prolaktin hormonu 500lerdeyken hamile kaldim.doktorlar bile sasirdi tek yumurtalikla mucize dediler doktorlar .hep hapla adet oluyordum.cok sikintili surecler gecirdim.cocugun olmaz diyenler bile oldu cok sukur oglum suan 2 yasinda :) sunu oneririm prolaktin cok yuksekteyken hamile kalirsan hamilelikle daha cok yukseliyor bebegine anne sutu veremiyorsunuz surekli ilac kullandiginiz icin.dostinex anne sutunun gelmesini engelliyor cunku
GEÇMİŞ olsun tatlm. Inşallah en yakin zamanda hamile kalirsin. Sonuclari burdan muhakkak haber et bizecnm bende 9 aylık evlıyım benımde prolaktın hormonum yuksek 58 cıktı dostınex verdı doktor gecen ay 24 unde hasta olmustum malesaf dun yıne hastalandım yrn doktora gıtcem bakalım dusmusmu ne dıycek bende daha ılk ay kullandım
Anladm tatlm cok haklisin erkektende kaynaklanabilir ama benimki hastaneye felan gitmem diyo. Icimii rahatlattin yaa canim dostinex i kullaniyorm ekstradan gunde 2 kez testere disli aslanpencesi iciyorm ins 1 ayda duser70 le canim cok rahat kalirsin ama dedigim gibi sorunsuz hamilelik istiyorsan dusur ole kal olmuyorsa kendinde suc arama esinin sperm sayisida az olabilir malesef cagimizin sorunu erkekler kabul etmiyorlar.
Fazla kilom yok cnm. Beni cok umutlandirdn allah razı olsun demek prolaktin yuksek oluncada yumurtlama olabiliyormusDuser canim ben 500lerden dusurdum kilo vermek cok iyi geliyor fazla kilon varsa onlarida verebilirsin csnim