prolaktin hormonu yuksek olup hamile kalan varmi

Canim klomen mi verdi. Hem rahim filmi acimadimi kiz nasil cesaret ettinde hemen cektirdn helal olsun valla

Canim klomen mi verdi. Hem rahim filmi acimadimi kiz nasil cesaret ettinde hemen cektirdn helal olsun valla
Evet CNm klomen verdı... Hemde nasıl acıdı korkuyordum çok ya. Kendım ı kaybettım çok fena oldum kız doktor hanım soruyor bana kasıklarında Ağrı oldumu dıye de bende varya bası mı sallıyorum sessızce oldu dedım 1,2dk la karnım ağırdı sonra gectı

Bu arada klomen hakkında bılgın varmı, yumurtaları gelıstırıyormu

Ayy canim yaa kiyamam. Ama iyiki yapmsn sukurki tuplerin acikmis. Klomeni bu ay mi kullancan

Bu arada klomen hakkında bılgın varmı, yumurtaları gelıstırıyormu
Evet tatlm klomen cok etkili yumurtaliklar uzerinde birçok arkadasm var klomenle hamile kalan. Amcamin oğlunun esi var 1 buçuk sene çocukları olmuyordu klomen kullaninca hamile kaldi simdi 2 aylik olacak hamileligi onunda yumurtaliklari az calisiyordu

Hee anladım CNm ne güzel Allah hayırlısıyla buyutmeyı nasıp etsın ınsallah

cnm bende 9 aylık evlıyım benımde prolaktın hormonum yuksek 58 cıktı dostınex verdı doktor gecen ay 24 unde hasta olmustum malesaf dun yıne hastalandım yrn doktora gıtcem bakalım dusmusmu ne dıycek bende daha ılk ay kullandım

Kizlar meraba ben prolaktin hormonu 500lerdeyken hamile kaldim.doktorlar bile sasirdi tek yumurtalikla mucize dediler doktorlar .hep hapla adet oluyordum.cok sikintili surecler gecirdim.cocugun olmaz diyenler bile oldu cok sukur oglum suan 2 yasinda :) sunu oneririm prolaktin cok yuksekteyken hamile kalirsan hamilelikle daha cok yukseliyor bebegine anne sutu veremiyorsunuz surekli ilac kullandiginiz icin.dostinex anne sutunun gelmesini engelliyor cunku

Cok sevindm cnm. Benimde prolaktinim 70 korkuyorum kimileri hamile kalamazsn diyo dostinex kullaniyorm şimdi inşallah en yakin zamanda rabbim nasip eder

GEÇMİŞ olsun tatlm. Inşallah en yakin zamanda hamile kalirsin. Sonuclari burdan muhakkak haber et bize

70 le canim cok rahat kalirsin ama dedigim gibi sorunsuz hamilelik istiyorsan dusur ole kal olmuyorsa kendinde suc arama esinin sperm sayisida az olabilir malesef cagimizin sorunu erkekler kabul etmiyorlar.

70 le canim cok rahat kalirsin ama dedigim gibi sorunsuz hamilelik istiyorsan dusur ole kal olmuyorsa kendinde suc arama esinin sperm sayisida az olabilir malesef cagimizin sorunu erkekler kabul etmiyorlar.
Anladm tatlm cok haklisin erkektende kaynaklanabilir ama benimki hastaneye felan gitmem diyo. Icimii rahatlattin yaa canim dostinex i kullaniyorm ekstradan gunde 2 kez testere disli aslanpencesi iciyorm ins 1 ayda duser

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…