- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
-
- Konu Sahibi Benbirlaydii
Ayy anladm btatlm inşallah o bat hicc gelmez 9 ay boyunca :) keskebilqca devam etseydn ben uyurken felan içiyorum etkisi olmasn diye senin prolaaktn iyiyms benimki 70 yaaah canım benim bat a 1 hafta kaldı bakalım bekliyorum.. 3 aydır deniyoruz olmadı henüz yani bu 3. ayımız... prolaktin konusuysa daha önceden adet düzensizliğiyle gitmiştim prolaktinim yüksekmiş bana da aynı ilacı verdi dr ama ben bir iki kullandım çok baş dönmesi mide bulantısı yaptı bende ilacı bırakıp aslan pençesine başladım adetlerim düzene girdi hemen.... şimdide 3 ay önce bebek düşününce gittim prolaktin gene 30 larda çıktı dr ilaç vermedi deneyin birkaç ay olmazsa gelirsin dedi bende arada malesef düzensiz içiyorum .. bu ayda olmazsa gidicem yumurta takıbinemi başlıycak napıcaksa yapsın .. benim yaş 28 yani çok genç değilim malesef.. kusura bakma canım baya uzun olmuş :)
Canim ben 23 yasindaym 5 aydir deniyoruz ama olmadi. Pazartesi doktora gittm adetim in 3.cu gunu prolaktinim yuksek cikti 70 civari bu da çocuk olmasina engelms moralim alt üst oldu şimdi dostinex i kullanıyorum haftada 2 tane adet olunca tekrar gidecm doktor gel dediTeşekkürler cnm peki senin durumun ne anlatabilir misin
inşallah canım tabi en iyisi ilaç içmek diğerleri hep takviye sonuçta.. inşallah mutlu haberleri alırız en yakın zamandaAyy anladm btatlm inşallah o bat hicc gelmez 9 ay boyunca :) keskebilqca devam etseydn ben uyurken felan içiyorum etkisi olmasn diye senin prolaaktn iyiyms benimki 70 yaainşallah en yakin zamanda bebişlerimize kavuşuruz canim benim
Canim vala ben cok duydum kullandığı ay bile hamile kalani. Amaaa o sans bize ugramaz bacimdokalaniks kullanıp bıraktığı ay hamıle kalan warsa mutlaka yazsın bacılarrrr
Insallah canim yaainşallah canım tabi en iyisi ilaç içmek diğerleri hep takviye sonuçta.. inşallah mutlu haberleri alırız en yakın zamanda
dostıneks işte bacm yanlış yazdım....bende hamılelık belirtileri war ama mutlu gıbıyım inşallah olurrrCanim vala ben cok duydum kullandığı ay bile hamile kalani. Amaaa o sans bize ugramaz bacim
Ayy insallah canim hadi hayırlısı insallah diger topikte ikinci hamis sen cikarsindostıneks işte bacm yanlış yazdım....bende hamılelık belirtileri war ama mutlu gıbıyım inşallah olurrr
ayyyy hamişşş olursammmm....bi garibanı sewındrcemmmmAyy insallah canim hadi hayırlısı insallah diger topikte ikinci hamis sen cikarsin
Insallah canim benim rabbim hepimize nasip etsin. Ben bi kalayim hele neler neler yapacam ahhayyyy hamişşş olursammmm....bi garibanı sewındrcemmmm
Anladım cnm bende 20 yasindayim 1 senedir uğraşıyoruz durumumuz aşağı yukarı aynı gibi bnm de işte prolaktinim 31 çıkmıştı Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah herkeseCanim ben 23 yasindaym 5 aydir deniyoruz ama olmadi. Pazartesi doktora gittm adetim in 3.cu gunu prolaktinim yuksek cikti 70 civari bu da çocuk olmasina engelms moralim alt üst oldu şimdi dostinex i kullanıyorum haftada 2 tane adet olunca tekrar gidecm doktor gel dedi
Aminn insallah bitanem yaa rabbim ol desin ve olsun insallahAnladım cnm bende 20 yasindayim 1 senedir uğraşıyoruz durumumuz aşağı yukarı aynı gibi bnm de işte prolaktinim 31 çıkmıştı Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah herkese
İnşallah inşallah Allahım o guzel duygulari yaşatır bizlere hayirlisiylaAminn insallah bitanem yaa rabbim ol desin ve olsun insallah
canım senin gaz dışında hangi belirtiler var?dostıneks işte bacm yanlış yazdım....bende hamılelık belirtileri war ama mutlu gıbıyım inşallah olurrr
İĞNE İĞNE BATMA KASIK GÖĞÜS AĞRISIcanım senin gaz dışında hangi belirtiler var?
kabızlıkkİĞNE İĞNE BATMA KASIK GÖĞÜS AĞRISI
Aynen tatlm ilacin yanetkisi cok ben tam olarak içiyorum 3 gunde 1. Seninki o kadar yüksek degilms canim insallah hamile kalirsinSElamlar hanımlar,benim de prolaktinim 2 aydır 29 çıkıyor bu yükseklik gebeliğe engel olabilir diye doktor bana dostinex verdi ancak fazla yüksek olmadığı için haftada yarım hap alıyorum çok uyku ve halsizlik yaptı bende gece yatarken içiyorum...inşallah şifa olur...beklemedeyiz.