- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- Konu Sahibi Benbirlaydii
Iyiym tatlim şükür allahima. Sen nasilsinİyi akşamlar arkadaşlar nasilsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiym tatlim şükür allahima. Sen nasilsinİyi akşamlar arkadaşlar nasilsiniz
İyi yim bende rahatsizim dim grip boğaz ağrısı halsizlik mide bulanmasi vardı da yatıyordum şimdi girebildim burayaIyiym tatlim şükür allahima. Sen nasilsin
Ayy cok kotu olmus yaa hepsi ust uste. Rabbim sifasini versin insallahİyi yim bende rahatsizim dim grip boğaz ağrısı halsizlik mide bulanmasi vardı da yatıyordum şimdi girebildim buraya
Saol bebem aynen oyle ust uste geldi şimdi biraz daha iyiyim Allahın izniyle düzelir inşallahAyy cok kotu olmus yaa hepsi ust uste. Rabbim sifasini versin insallah
Insallah canim benimSaol bebem aynen oyle ust uste geldi şimdi biraz daha iyiyim Allahın izniyle düzelir inşallah
Yarın da nasip se doktor a gidiyorum bakalım ne olacak merak ediyorum prolaktinim ne halde düşmüş mu yoksa çıkmış miInsallah canim benim
Ayy insallah düşmüştür muhakkak heber ver cnmYarın da nasip se doktor a gidiyorum bakalım ne olacak merak ediyorum prolaktinim ne halde düşmüş mu yoksa çıkmış mi
İnşallah tabiki haber vereceğim bu arada ben doktorun yanına girdigimde çok heyecan yapıyorum bazen ne soracağımi bile unutuyorum pek alışık değilim daha yeniyim diye mi öyle oluyor alışık olmadığım için mi bu arada doktor da bayanAyy insallah düşmüştür muhakkak heber ver cnm
Yok tatlm rahat ol. Karsindakide bi insan. Bu arada sey sorecm sen adetlisin dimiİnşallah tabiki haber vereceğim bu arada ben doktorun yanına girdigimde çok heyecan yapıyorum bazen ne soracağımi bile unutuyorum pek alışık değilim daha yeniyim diye mi öyle oluyor alışık olmadığım için mi bu arada doktor da bayan
Tamamm cnmYok tatlm rahat ol. Karsindakide bi insan. Bu arada sey sorecm sen adetlisin dimi
Adetliyken mi gidiliyor yoksaTamamm cnm
2 gün önce bitti adetim
Canim keske adetliyken gitseydn o zaman gercek sonuc verirdi tahlillerTamamm cnm
2 gün önce bitti adetim
Evet tatlm adetin 2 3 ya da 4.cu gunu amae ideal olani 3.cu gunu hormon tahlilleri yapilirAdetliyken mi gidiliyor yoksa
Ya öyle mi oluyo üzüldüm bak şimdiCanim keske adetliyken gitseydn o zaman gercek sonuc verirdi tahliller
Ya canim sen yinede git de ama keske onceden soyleseydn normalde adrtliyken yapilan bi test prolaktinYa öyle mi oluyo üzüldüm bak şimdi
gerçi doktor bana demişti eğer bu 3 ay içinde hamile kalırsan gel kalmazsa n da gel demisti
Anladım doğru cnm saolYa canim sen yinede git de ama keske onceden soyleseydn normalde adrtliyken yapilan bi test prolaktin
Neyse cnm ben yatiyorum yarın erken kalkacam iyiii gecelerrAnladım doğru cnm saol
Iyi geceler tatlm güzel hebelerle gel...Neyse cnm ben yatiyorum yarın erken kalkacam iyiii gecelerr
Çok teşekkürler Insallah bebemIyi geceler tatlm güzel hebelerle gel...
Slm CNm bugün doktor a gıttım ılk önce benı alttan muayene ettı ve dedı kı yumurtaların gelısmıyor yanı olgunlaşamıyor onun ıçın ilaç verdi adetımın 4. Günü baslayacakmısım günde 2 kere almamla beraber 5 gün sürüyormuş ...daha sonra bıde rahîm fılmı ıstedı tüpler acıkmı Yada tıkalımı falan dıye bızde 1 saat ıcınde hemen cektırdık saat 3,5 da alacağız sonucları ve doktor a gosterecegız bu arada tuplerın acık oldugunu soyledı cektıkten sonra...Çok teşekkürler Insallah bebem