- 12 Ocak 2015
- 19
- 9
- 35
-
- Konu Sahibi Benbirlaydii
Tüplerim tikali canim doktor kesinlikle normal yolla hamile kalamazsin diyor ilaç la tedavisinde yok tüp bebekte riskli bir tane diş gebelik yaşadım tekrar yaşaya bilirim psikolojim berbatSenin sorun ne tatlim anlatirsan dinlerim
Ayy canim benim kiyamam sana. Sikma canini allah buyuk tek tüpü tikali olup normal yolla hamile kalan cok kisi gordm. Allahtan ümitt kesilmez sen rabbim den istemeye devam et sikma canini yaaTüplerim tikali canim doktor kesinlikle normal yolla hamile kalamazsin diyor ilaç la tedavisinde yok tüp bebekte riskli bir tane diş gebelik yaşadım tekrar yaşaya bilirim psikolojim berbat
Slm arkadaşlar 3 ay önce doktor a gittim kan tahlil i yaptırdım prolaktinim 31 yani yüksek çıkmış öyle dedi doktor. Bana dostinex verdi haftada 2 kere kullandim. 3 ay sonra gel dedi ve bu 3 ay içinde hamile de kalabilirsinde dedi ama kalmadım 3 ay geçti ve pazartesi günü doktor a gidecegim bu durumda olan varsa yardimci olursaniz sevinirim
Canim benimde prolaktinim yuksek cikti. Sen dostinexi 3 ay boyunca mi kullandnSlm arkadaşlar
Ilk ay kullandım sadeceCanim benimde prolaktinim yuksek cikti. Sen dostinexi 3 ay boyunca mi kullandn
canım başkası yazdımı bilmiyorum ama ben yazayım süt arttırıcı gıdalardan uzak dur prolaktin süt hormonu biliyorsundur ... mesela incir, üzüm, maden suyu, havuç, ayva ... bu arada benimde prolaktin 52 falandı aslan pençesi içtim 34 e düşmüştü ama bu hormonr çok değişken malesef göğüs uçlarının uyarılması bile etkiliyor .. bunlardanda kaçınmak lazım..Ahh canim bi takmamayi becerebilsem... ama yapacam stres yok baska yolu yok bunun... ama hayiti kullancam ins madem hazir yogurt olmuyo cunku bizim burda nerdee keske ev yapimi bulabilsem amaa ben yinede bu hazir yogurtlarin üstünde ki suyu icicem belki ise yarar
Anladım cnm sut yogurt f3len da mi yasak diyoncanım başkası yazdımı bilmiyorum ama ben yazayım süt arttırıcı gıdalardan uzak dur prolaktin süt hormonu biliyorsundur ... mesela incir, üzüm, maden suyu, havuç, ayva ... bu arada benimde prolaktin 52 falandı aslan pençesi içtim 34 e düşmüştü ama bu hormonr çok değişken malesef göğüs uçlarının uyarılması bile etkiliyor .. bunlardanda kaçınmak lazım..
Ama benim bildgm ilaci kullandiktan 1 ay sonra gidip kanda baktirman lazimdi kaca dusmus diyeIlk ay kullandım sadece
Ama benim bildgm ilaci kullandiktan 1 ay sonra gidip kanda baktirman lazimdi kaca dusmus diye[/QUOT
cnm bana 3 ay sonra gel dedi bende pazartesi gideceğim nasipse bakalım ondan sonra ne olacak
yok hayır onların yasak olduğunu sanmıyorum saraçoğlu demişti süt arttırmak için bunları saydı bunlar sütü çok arttırıyormuş ama prolaktini yüksek olanlar düşürmek için uğraşırken bi yandan bunları tüketirse hiçbir işe yaramaz dedi bunlardan uzak dursunlar dedi.. bizim prolaktinler yükselmeye meyilli ya belki böyle sorunu olmayanları etkilemez yesede.. sen uzak dur bunlardan ..Anladım cnm sut yogurt f3len da mi yasak diyon
Tamam mutlaka yazarım çok tesekkurlerAnladım cnm inşallah gonlunce olur hersey.. muhakkak heberdar et durumdan
Tamam canim. Peki bu aslan pencesi dedigin hangisi testere disli olani mi yoksa sadece aslanbpencesi mi yarin almayi düşünüyorum bugün adetim bittiyok hayır onların yasak olduğunu sanmıyorum saraçoğlu demişti süt arttırmak için bunları saydı bunlar sütü çok arttırıyormuş ama prolaktini yüksek olanlar düşürmek için uğraşırken bi yandan bunları tüketirse hiçbir işe yaramaz dedi bunlardan uzak dursunlar dedi.. bizim prolaktinler yükselmeye meyilli ya belki böyle sorunu olmayanları etkilemez yesede.. sen uzak dur bunlardan ..
Güzel haberlerle gel...Tamam mutlaka yazarım çok tesekkurler
Insallah Allahın izniyle cnmGüzel haberlerle gel...
Insallah canim benimInsallah Allahın izniyle cnm
testere dişli aslan pençesi günde 2 kere birer bardak içiyorsun su kaynayınca bir tutam atıyorsun 5 dk kaynatıyorsun demleme değil baya kaynatıcaksın 5 dk sonra süzüp içiyosun canım inşallah şifa olur..Tamam canim. Peki bu aslan pencesi dedigin hangisi testere disli olani mi yoksa sadece aslanbpencesi mi yarin almayi düşünüyorum bugün adetim bitti
Tamam tatlm cok sagol. Sende durumlar nasil anlatirmisintestere dişli aslan pençesi günde 2 kere birer bardak içiyorsun su kaynayınca bir tutam atıyorsun 5 dk kaynatıyorsun demleme değil baya kaynatıcaksın 5 dk sonra süzüp içiyosun canım inşallah şifa olur..
Teşekkürler cnm peki senin durumun ne anlatabilir misinInsallah canim benim
ah canım benim bat a 1 hafta kaldı bakalım bekliyorum.. 3 aydır deniyoruz olmadı henüz yani bu 3. ayımız... prolaktin konusuysa daha önceden adet düzensizliğiyle gitmiştim prolaktinim yüksekmiş bana da aynı ilacı verdi dr ama ben bir iki kullandım çok baş dönmesi mide bulantısı yaptı bende ilacı bırakıp aslan pençesine başladım adetlerim düzene girdi hemen.... şimdide 3 ay önce bebek düşününce gittim prolaktin gene 30 larda çıktı dr ilaç vermedi deneyin birkaç ay olmazsa gelirsin dedi bende arada malesef düzensiz içiyorum .. bu ayda olmazsa gidicem yumurta takıbinemi başlıycak napıcaksa yapsın .. benim yaş 28 yani çok genç değilim malesef.. kusura bakma canım baya uzun olmuş :)Tamam tatlm cok sagol. Sende durumlar nasil anlatirmisin