prolaktin hormonu yuksek olup hamile kalan varmi

ah canım benim bat a 1 hafta kaldı bakalım bekliyorum.. 3 aydır deniyoruz olmadı henüz yani bu 3. ayımız... prolaktin konusuysa daha önceden adet düzensizliğiyle gitmiştim prolaktinim yüksekmiş bana da aynı ilacı verdi dr ama ben bir iki kullandım çok baş dönmesi mide bulantısı yaptı bende ilacı bırakıp aslan pençesine başladım adetlerim düzene girdi hemen.... şimdide 3 ay önce bebek düşününce gittim prolaktin gene 30 larda çıktı dr ilaç vermedi deneyin birkaç ay olmazsa gelirsin dedi bende arada malesef düzensiz içiyorum .. bu ayda olmazsa gidicem yumurta takıbinemi başlıycak napıcaksa yapsın .. benim yaş 28 yani çok genç değilim malesef.. kusura bakma canım baya uzun olmuş :)
Ayy anladm btatlm inşallah o bat hicc gelmez 9 ay boyunca :) keskebilqca devam etseydn ben uyurken felan içiyorum etkisi olmasn diye senin prolaaktn iyiyms benimki 70 yaa :KK43: inşallah en yakin zamanda bebişlerimize kavuşuruz canim benim

Teşekkürler cnm peki senin durumun ne anlatabilir misin
Canim ben 23 yasindaym 5 aydir deniyoruz ama olmadi. Pazartesi doktora gittm adetim in 3.cu gunu prolaktinim yuksek cikti 70 civari bu da çocuk olmasina engelms moralim alt üst oldu şimdi dostinex i kullanıyorum haftada 2 tane adet olunca tekrar gidecm doktor gel dedi

Ayy anladm btatlm inşallah o bat hicc gelmez 9 ay boyunca :) keskebilqca devam etseydn ben uyurken felan içiyorum etkisi olmasn diye senin prolaaktn iyiyms benimki 70 yaa :KK43: inşallah en yakin zamanda bebişlerimize kavuşuruz canim benim
inşallah canım tabi en iyisi ilaç içmek diğerleri hep takviye sonuçta.. inşallah mutlu haberleri alırız en yakın zamanda

Canim ben 23 yasindaym 5 aydir deniyoruz ama olmadi. Pazartesi doktora gittm adetim in 3.cu gunu prolaktinim yuksek cikti 70 civari bu da çocuk olmasina engelms moralim alt üst oldu şimdi dostinex i kullanıyorum haftada 2 tane adet olunca tekrar gidecm doktor gel dedi
Anladım cnm bende 20 yasindayim 1 senedir uğraşıyoruz durumumuz aşağı yukarı aynı gibi bnm de işte prolaktinim 31 çıkmıştı Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah herkese

SElamlar hanımlar,benim de prolaktinim 2 aydır 29 çıkıyor bu yükseklik gebeliğe engel olabilir diye doktor bana dostinex verdi ancak fazla yüksek olmadığı için haftada yarım hap alıyorum çok uyku ve halsizlik yaptı bende gece yatarken içiyorum...inşallah şifa olur...beklemedeyiz.

SElamlar hanımlar,benim de prolaktinim 2 aydır 29 çıkıyor bu yükseklik gebeliğe engel olabilir diye doktor bana dostinex verdi ancak fazla yüksek olmadığı için haftada yarım hap alıyorum çok uyku ve halsizlik yaptı bende gece yatarken içiyorum...inşallah şifa olur...beklemedeyiz.
Aynen tatlm ilacin yanetkisi cok ben tam olarak içiyorum 3 gunde 1. Seninki o kadar yüksek degilms canim insallah hamile kalirsin :KK66:

X