- 12 Ocak 2015
- 19
- 9
- 35
-
- Konu Sahibi Benbirlaydii
Evet canim aktaran alyosun yoğurt suyunu da ev yapimi yoğurtun suyu olur ya sari bir su onu alip içtim tabi bu bir yerde satimiyor kendi yaptigin yoğurdun suyunu alacaksınCok uzuldum canim yaa valla rabbim sifa versin bize en yakin zamanda bebisler versin. aey sorcam sana bu hayit suyunu aktardan mi alacm ve yogurt suyunu nasil yapacm anlatirsan cok sevinirim. Ha bide dostinexle kullanirsam bunlari sakincasi olmz dimi simdiden allah razi olsun canim
Bu marketteki hazir yogurtlarin üstünde ki suyu olmazmi cnmEvet canim aktaran alyosun yoğurt suyunu da ev yapimi yoğurtun suyu olur ya sari bir su onu alip içtim tabi bu bir yerde satimiyor kendi yaptigin yoğurdun suyunu alacaksın
Ayy insallah canim allah razı olsun sartik stres yapmamaya calisacm inşallah :))adetler duzenliyse bebek dusunmeyenlere tedavi dahi vermiyor doktor..ilac kullandıktan sonra sorun kalmaz hem cokda sıkıntı yapma kendine devamlı hamile kalıcam diye dusun olumsuz dusuncelerde stresde prolaktni yukseltir insallah en kısa zamanda hamile oldugun haberinide alırsın
daha 5 aylık evliymişsin:) benim 5-6 sene evvel adetlerim inanılmaz duzensizdi hormonlar yuksek doktor bana sen rahatsız degilsin kafana takma ilerde cocugunda olucak dedi saka yapmıyorum o gunden sonra birgun bile gecikmedi hastalıgım ustelik bende pkoda var prolaktinde yuksek:)) psikoloji cok cok onemli prolaktin hormonunu stres cok fazla tetikler benim bir arkadasım 6 ayda bir adet gormesine ragmen hamile kalmıstı..ilacını kullan hormon dussun bebişinde olur:)Ayy insallah canim allah razı olsun sartik stres yapmamaya calisacm inşallah :))
Insallah canim sen hamile kaldn mi pekidaha 5 aylık evliymişsin:) benim 5-6 sene evvel adetlerim inanılmaz duzensizdi hormonlar yuksek doktor bana sen rahatsız degilsin kafana takma ilerde cocugunda olucak dedi saka yapmıyorum o gunden sonra birgun bile gecikmedi hastalıgım ustelik bende pkoda var prolaktinde yuksek:)) psikoloji cok cok onemli prolaktin hormonunu stres cok fazla tetikler benim bir arkadasım 6 ayda bir adet gormesine ragmen hamile kalmıstı..ilacını kullan hormon dussun bebişinde olur:)
ben yakın zamanda evlenicem insallah:) artık ozaman bakıcam nasıl olucak:)) ama prolaktinin sadece yuksekligi gebelige engel adet gordugun surece sıkıntı yok yumurtlama gercekleşiyor cunku kaldıki bu zamanda adeti duzensiz olanlar dahi hamile kalıyor tedaviyleInsallah canim sen hamile kaldn mi peki
Anladm sen daha evli degilmissn pardon :) senin prolaaktn kac peki cnmben yakın zamanda evlenicem insallah:) artık ozaman bakıcam nasıl olucak:)) ama prolaktinin sadece yuksekligi gebelige engel adet gordugun surece sıkıntı yok yumurtlama gercekleşiyor cunku kaldıki bu zamanda adeti duzensiz olanlar dahi hamile kalıyor tedaviyle
Insallah hayirlisiyla evlenirsin bi ömür mutlu olursunuz evlilk cok guzel bisey heleki sevdgn olursa cok daha guzel ve insallah evlenince hemen hamis kalirsinben yakın zamanda evlenicem insallah:) artık ozaman bakıcam nasıl olucak:)) ama prolaktinin sadece yuksekligi gebelige engel adet gordugun surece sıkıntı yok yumurtlama gercekleşiyor cunku kaldıki bu zamanda adeti duzensiz olanlar dahi hamile kalıyor tedaviyle
benim 90 falandı emarda bakıldı tumor varmı diye cıkmadı sonra 58 cıktı ya bu hormon oyle birseyki egerki birgun oncesinden goguslerine dokunsan bile artıyor:) gecen senede yuksek cıkmıstı bir kez ilac kullandım hemen 7 ye dustu ilaclar dusurur zaten oyuzden sıkıntı yapma hayıta bile gerek duymazsın benceAnladm sen daha evli degilmissn pardon :) senin prolaaktn kac peki cnm
Ayy insallah canim tamam biliyorum yeni evliyim 5 ay erken bi sure ama o kadar sabirsiz bir insanim ki dayanamıyorum beklemek eziyet gibi geliyo bana ama dedigini yapcam stres yok artik inşallah. Allah sendende razi olsun moral oldun bana cok iyisin rabbim gonlune göre versin insallahbenim 90 falandı emarda bakıldı tumor varmı diye cıkmadı sonra 58 cıktı ya bu hormon oyle birseyki egerki birgun oncesinden goguslerine dokunsan bile artıyor:) gecen senede yuksek cıkmıstı bir kez ilac kullandım hemen 7 ye dustu ilaclar dusurur zaten oyuzden sıkıntı yapma hayıta bile gerek duymazsın bence
amin canım Allah seninde dualarını tez zamanda kabul etsin insallah:)Ayy insallah canim tamam biliyorum yeni evliyim 5 ay erken bi sure ama o kadar sabirsiz bir insanim ki dayanamıyorum beklemek eziyet gibi geliyo bana ama dedigini yapcam stres yok artik inşallah. Allah sendende razi olsun moral oldun bana cok iyisin rabbim gonlune göre versin insallah
Amin canim...amin canım Allah seninde dualarını tez zamanda kabul etsin insallah:)
Hayir tatlim ev yapimi olmali ayrıca prolaktin bu kadar abartılı bir şey değil üzülme kafayi takmBu marketteki hazir yogurtlarin üstünde ki suyu olmazmi cnm
Ahh canim bi takmamayi becerebilsem... ama yapacam stres yok baska yolu yok bunun... ama hayiti kullancam ins madem hazir yogurt olmuyo cunku bizim burda nerdee keske ev yapimi bulabilsem amaa ben yinede bu hazir yogurtlarin üstünde ki suyu icicem belki ise yararHayir tatlim ev yapimi olmali ayrıca prolaktin bu kadar abartılı bir şey değil üzülme kafayi takm
Ahh canim bi takmamayi becerebilsem... ama yapacam stres yok baska yolu yok bunun... ama hayiti kullancam ins madem hazir yogurt olmuyo cunku bizim burda nerdee keske ev yapimi bulabilsem amaa ben yinede bu hazir yogurtlarin üstünde ki suyu icicem belki ise yarar[/QUOTE
Kendine yapacak bir şeyler bulursan takmazsin ayrıca evde yanliz kalma kaldıkça kafanda kuracaksin kedimden biliyorum ama gerçekten önemli bir sorun değil
23 yasindaym cnmBu arada kaç yasindasin canım
Senin sorun ne tatlim anlatirsan dinlerimDaha çok gençsin üzülme olur ya benim yerinde olsaydin keşke benimde tek derdim prolaktin olsaydi