• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahimde polip olupta hamile kalan varmı ?

Hatırlamıyorum o kadarını , ama doktorunuza sorun bence büyüklüğü yeri vs o karar versin yapılacak işleme
Benimki 7mm dedi doktorum takip ederzi dedi ama gebelik istiyorum diyince almamiz lazım dedi konseye yonlenrdi geçen salı gittim doktorum beni interlitife bölümüne gönderdi ordada polip için bisy demediler 7mm olduğunu söylediler ve 7 aylık evli olduğum için 1 yılı doldurman gerekir dedi korumasiz ilişkide 3 gün kanı istediler gittiğimde bu polip konusnu tekrar soylicem çünkü jinekoloji doktoru alınması gerekir dedi gebelik icin

Benimki 7mm dedi doktorum takip ederzi dedi ama gebelik istiyorum diyince almamiz lazım dedi konseye yonlenrdi geçen salı gittim doktorum beni interlitife bölümüne gönderdi ordada polip için bisy demediler 7mm olduğunu söylediler ve 7 aylık evli olduğum için 1 yılı doldurman gerekir dedi korumasiz ilişkide 3 gün kanı istediler gittiğimde bu polip konusnu tekrar soylicem çünkü jinekoloji doktoru alınması gerekir dedi gebelik icin
evet gebelik düşünüyorsanız aldırım, düşüğe de sebep olabiliyor, gebelik öncesi rahmin tertemiz olmasını istiyorlar, ben poliplerimi küçültmek için hayıt sirkesine başladım bakalım ne kadar küçülecek, film çekip ona göre ameliyat edecekler beni de

Back