Prolaktin Hormonu nedeniyle hamile kalamayan arkadaşlar buraya......

sen ne kadar zamandır istiyosun cnm bebek

10 aydır uğraşıyoruz canım .doktor 1 sene bekleyelim dedi.mayıs a kadar oldu oldu.sonrasında başka yapılacak ne varsa deniycem artık.yaşımda geçiyo.34 yaşındayım.şu an tek neden prolaktin görünüyor.eşimde de bi sorun yok...

inş en yakın zamanda kalırsın hamile cnm başka tedavi gerektirmeden .

tatlım 100 mesajım olmadığı için özel mesaj yazamıyomuşum.ama yeni giden birileri yok canım.Teşekkür ederim bilgi verdiğin için :)))

ö.deil canım kaynanam bi kadına vermiş kadın hamile kalmıyodu kaldığı zamanda düşük felan oluyodu onu yedikten sonra hamile kalmış

kızlar herkese merhaba ,

hamileyim 2 senedir bu anı bekliyordum çok mutluyum hayıt hapını merak ediyordunuz tam 3. kutumda hamile kaldım

şöyle yaptım ilk önce adetliyken 2 tane dostinex alıp bıraktım,sonra hayıt hapına başladım günde bir tane sabahları

3. kutum bitmeden hamile olduğumu öğrendim

yani prolaktinin tekrar yükselmesini hayıt hapı agnucaston engelledi.

çünkü benim dostinexi bıraktıktan sonrada bu hormonum hep yükselirdi.

deneyin kızlar kesinlikle sizede yarıyacak

Canımmmmm çok sevindimmm.Topikciğimizin ilk hamilesi sensinnnn :))Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım benim.Nazar.Canım bu hayıt hapını hergünmü içtin.yumurtlamaya falan bi zararı yok dimi.bende alacağım bundan bugün.ayyyyyyy çok mutlu oldum sabah sabah çok güzel bi haber aldım.darısı başımıza inşallahhhhhhh :)))

bide aktardan mı aldın bu hayıt hapını onuda yazarmısın canım.bende çok merak ettim alıcam hemen.

bide aktardan mı aldın bu hayıt hapını onuda yazarmısın canım.bende çok merak ettim alıcam hemen.
teşekkür ederim canım ilacın adı agnucaston .eczanelerde satılıyor reçetesiz alabilirsin .3. kutumda hamile kaldım darısı başınıza olsun inşallah canım.bitkisel bir ilaç mutlaka deneyin.

hayırlı olsun canım çok sevindim.. ben 2 şubattan beridir araştırma hastanesi endokrin bölümündeki asistan ile cebelleşiyorum hastaneye gidip gelmekten üşüttüm hastalandım. geçen ay 160 çıkan prolaktin güya dün 13 çıkmış (ikiside adetin 3. günü) ilaç kullanmadan birşey yapmadan bukadar düşüş olurmu anlamadım. doktora artık ilaç yazmasını söyledim " hayır prolaktin normal çıkmış göğüsten gelen sütü patoloji bölümüne gönderelim" dedi.

arkadaşlar sizlerin tedavi süreci nasıldı? ben çıldırıcam artık.

tatlım selam.prolaktin stres hormunu.ilaçsızda düşebiliyo.ama gögüsten süt gelmesini niye değerlendirmeye almıyorlar anlamadım doğrusu..banada endokrin doktoruna gittiğimde ilaç vermemişlerdi.çünkü onların yaptıkları tahlil başka.bi sürü işlemden geçirdikten sonra gerçek prolaktin ortaya çıkıyor.bende öyle olmuştu.94 ile gittim çıkan sonuç 17 idi.endokrin farklı şekilde tahlili yapıyor.bu durum ondandır sanırım.benim göğüsten sıvı gelmesi falan yok ama yinede prolaktinim yüksek.dostinex kullanıyorum.bu 2.ayım.bitince değeri ölçtürücem.ama çokda kafaya takmıyorum artık.bana ilacı kadın doğum doktoru vermişti.ben endokrinden sonra tekrar numune hastanesinde prolaktini ölçtürmüştüm.60 çıkmıştı değer.kadın doğumcu dostinex verdi.benim tedavim böyle canım.

tatlım bence vakit geçirmeden doktora gitmelisin.Vereceği ilaç ile hem göğsünden sıvı gelmesi durur hemde bebiş için prolaktinin düşmüş olur.

doktora gittim tekrar prolaktin testi yaptırdım.bu seferde sonuç 30 çıktı.dostinex diye bir ilaç verdi doktor 2 ay kullanacağım bakalım inşallah hayırlı haberlerde veririm mayıs ayından sonra..

doktora gittim tekrar prolaktin testi yaptırdım.bu seferde sonuç 30 çıktı.dostinex diye bir ilaç verdi doktor 2 ay kullanacağım bakalım inşallah hayırlı haberlerde veririm mayıs ayından sonra..

selam canım.bende dostinex kullanıyorum.benim de 2.ayım bakalım ne olcekkk :)))inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız burada :)))

tatlım neden mayıs ayından sonra.benim doktor hamile kalsanda dostinexin zararı yok dedi.senin doktor başka bişeymi söyledi?Merak ettim doğrusu.

arkadaşlar iyice kafam karıştı... prolaktin 1 (devlet hast.): 38 15 gün sonra prolaktin 2 (özel Hastene) 81 1 gün sonra prolaktin 3 (araştırma Has.) :160 1ay sonra prolaktin 4 (araştırma Has.) 13 doktor prolaktinde sorun yok dedi ama benim göğsümden süt geliyor üstümedeki kıyafete kadar bulaşıyor. bu asprin gibi verilen dostineks neden bana verilmiyor eğer prolaktinde sorun yoksa neden süt geliyor ve benim bebeğim olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…