- Konu Sahibi hayaletcasper
inşallah canım :)))dualarımız hepimiz için olsun.artık gelsin bebişlerimiz yaaaa.fazla naz yaptılar bizee..
sen ne kadar zamandır istiyosun cnm bebek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım :)))dualarımız hepimiz için olsun.artık gelsin bebişlerimiz yaaaa.fazla naz yaptılar bizee..
sen ne kadar zamandır istiyosun cnm bebek
10 aydır uğraşıyoruz canım .doktor 1 sene bekleyelim dedi.mayıs a kadar oldu oldu.sonrasında başka yapılacak ne varsa deniycem artık.yaşımda geçiyo.34 yaşındayım.şu an tek neden prolaktin görünüyor.eşimde de bi sorun yok...
inş en yakın zamanda kalırsın hamile cnm başka tedavi gerektirmeden .
sen nerde oturuyosun cnm
özel mesajı okudun mu cnm
tatlım 100 mesajım olmadığı için özel mesaj yazamıyomuşum.ama yeni giden birileri yok canım.Teşekkür ederim bilgi verdiğin için :)))
kızlar herkese merhaba ,
hamileyim2 senedir bu anı bekliyordum çok mutluyum hayıt hapını merak ediyordunuz tam 3. kutumda hamile kaldım
şöyle yaptım ilk önce adetliyken 2 tane dostinex alıp bıraktım,sonra hayıt hapına başladım günde bir tane sabahları
3. kutum bitmeden hamile olduğumu öğrendim
yani prolaktinin tekrar yükselmesini hayıt hapı agnucaston engelledi.
çünkü benim dostinexi bıraktıktan sonrada bu hormonum hep yükselirdi.
deneyin kızlar kesinlikle sizede yarıyacak![]()
Canımmmmm çok sevindimmm.Topikciğimizin ilk hamilesi sensinnnn :))Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım benim.Nazar.Canım bu hayıt hapını hergünmü içtin.yumurtlamaya falan bi zararı yok dimi.bende alacağım bundan bugün.ayyyyyyy çok mutlu oldum sabah sabah çok güzel bi haber aldım.darısı başımıza inşallahhhhhhh :)))
Canımmmmm çok sevindimmm.Topikciğimizin ilk hamilesi sensinnnn :))Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım benim.Nazar.Canım bu hayıt hapını hergünmü içtin.yumurtlamaya falan bi zararı yok dimi.bende alacağım bundan bugün.ayyyyyyy çok mutlu oldum sabah sabah çok güzel bi haber aldım.darısı başımıza inşallahhhhhhh :)))
teşekkür ederim canım ilacın adı agnucaston .eczanelerde satılıyor reçetesiz alabilirsin .3. kutumda hamile kaldım darısı başınıza olsun inşallah canım.bitkisel bir ilaç mutlaka deneyin.bide aktardan mı aldın bu hayıt hapını onuda yazarmısın canım.bende çok merak ettim alıcam hemen.
saol cnm p.tesiye randevu aldım bakalım ne çıkıcak hayırlısı olsun inş cnm
kızlar herkese merhaba ,
hamileyim2 senedir bu anı bekliyordum çok mutluyum hayıt hapını merak ediyordunuz tam 3. kutumda hamile kaldım
şöyle yaptım ilk önce adetliyken 2 tane dostinex alıp bıraktım,sonra hayıt hapına başladım günde bir tane sabahları
3. kutum bitmeden hamile olduğumu öğrendim
yani prolaktinin tekrar yükselmesini hayıt hapı agnucaston engelledi.
çünkü benim dostinexi bıraktıktan sonrada bu hormonum hep yükselirdi.
deneyin kızlar kesinlikle sizede yarıyacak![]()
hayırlı olsun canım çok sevindim.. ben 2 şubattan beridir araştırma hastanesi endokrin bölümündeki asistan ile cebelleşiyorum hastaneye gidip gelmekten üşüttüm hastalandım. geçen ay 160 çıkan prolaktin güya dün 13 çıkmış (ikiside adetin 3. günü) ilaç kullanmadan birşey yapmadan bukadar düşüş olurmu anlamadım. doktora artık ilaç yazmasını söyledim " hayır prolaktin normal çıkmış göğüsten gelen sütü patoloji bölümüne gönderelim" dedi.
arkadaşlar sizlerin tedavi süreci nasıldı? ben çıldırıcam artık.![]()
tatlım bence vakit geçirmeden doktora gitmelisin.Vereceği ilaç ile hem göğsünden sıvı gelmesi durur hemde bebiş için prolaktinin düşmüş olur.
doktora gittim tekrar prolaktin testi yaptırdım.bu seferde sonuç 30 çıktı.dostinex diye bir ilaç verdi doktor 2 ay kullanacağım bakalım inşallah hayırlı haberlerde veririm mayıs ayından sonra..
doktora gittim tekrar prolaktin testi yaptırdım.bu seferde sonuç 30 çıktı.dostinex diye bir ilaç verdi doktor 2 ay kullanacağım bakalım inşallah hayırlı haberlerde veririm mayıs ayından sonra..