Prolaktin Hormonu nedeniyle hamile kalamayan arkadaşlar buraya......

merhaba canım.ben Marmara Ünv.araştırma hast.gittim.pendik-kaynarcada.doktorları çok iyi bayağı ilgileniyorlar.bence vakit geçirmeden gitmelisin.prolaktinim yüksekti ama orada yapılan tahlilde yüksek çıkmadı.o yüzden bana ilaç vermediler.daha sonra ekrar ölçtürdüm yüksek çıktı.ama kadın doğum doktorum ilaç verdi.(hikayemi önceki sayfalarda yazmıştım okuyabilirsin.)şimdi dostinex diye bir ilaç kullanıyorum.bakalım.hormon düşerse bebişlerimizde gelir allah ın izniyle :))takıldığın bişey olursa yaz ara ara topiğe giriyorum.elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.sevgiler

saol cnm hepsi iyimi cnm doktorların randevu almaya çalışıyorum bu hafta hepsi dolu randevu alır almaz gidicem bakalım ne çıkcak senin göğsündende süt geliyomu acaba

merhaba canım.ben Marmara Ünv.araştırma hast.gittim.pendik-kaynarcada.doktorları çok iyi bayağı ilgileniyorlar.bence vakit geçirmeden gitmelisin.prolaktinim yüksekti ama orada yapılan tahlilde yüksek çıkmadı.o yüzden bana ilaç vermediler.daha sonra ekrar ölçtürdüm yüksek çıktı.ama kadın doğum doktorum ilaç verdi.(hikayemi önceki sayfalarda yazmıştım okuyabilirsin.)şimdi dostinex diye bir ilaç kullanıyorum.bakalım.hormon düşerse bebişlerimizde gelir allah ın izniyle :))takıldığın bişey olursa yaz ara ara topiğe giriyorum.elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.sevgiler

bu arada söylemeyi unuttum.Endokronoloji bölümüne randevu alacaksın.hormon olduğu için bu bölüm ilgileniyor canım.

saol cnm hepsi iyimi cnm doktorların randevu almaya çalışıyorum bu hafta hepsi dolu randevu alır almaz gidicem bakalım ne çıkcak senin göğsündende süt geliyomu acaba

valla ben annemin doktoruna gittim.Yaşar Bey diye.ama tüm doktorlar iyi.ben prolaktinin hiç bir belirtisini göstermiyorum canım.ne adet düzensizliği,ne göğüsten sıvı gelmesi nede başka bişey.benimki tamamen strese bağlı yükseklik.eğer 100'ün üzerinde çıksaydı sonuç beyin MR ı çektirecektim.

hmm kadın doğuma almim mi cnm

ben numune hastanesi kadın doğum bölümüne gitmiştim.orada tahlillere bakıp beni endokrin doktoruna yönlendirdi.sen istersen önce kadın doğuma al onlar seni endokrin bölümüne yönlendiirler.hem daha kolay olur endokrin bölümünden randevu alman.

ben vardım.adet çok az oluyordum 1-2 damla.prolaktnim yuksekmiş meğer.şu an çok şükür hamileyim 3 ay dostinex kullandım.değerm sıfırlndı.ilacı bıraktım.o ay hamile kaldm kızlar.inş.sizlerde tedaviyle iyileşir hamile kalırsınız.

cnm bu bölüm çıkmıyo ama randevu bölümünde yok oraya gidip mi almam gerekiyo

evet internette çıkmıyor endokrin bölümü.ilk önce kadın doğuma randevu al.onlar seni endokrine yönlendireceklerdir.eğer yönlendirmezlerse sen söyle endokrin bölümüne yönlendirsinler diye.o zaman kolay olur endokrin bölümünden randevu alman.endokrin için oraya gitmen gerekiyor.biraz zor randevu veriyolar ama canım.haberin olsun.

:)) inş cnm hepimiz hamile kalırız çok güzel bi duygu o çünkü Allahım herkese yasatsın muhtesem duyguyu

ben vardım.adet çok az oluyordum 1-2 damla.prolaktnim yuksekmiş meğer.şu an çok şükür hamileyim 3 ay dostinex kullandım.değerm sıfırlndı.ilacı bıraktım.o ay hamile kaldm kızlar.inş.sizlerde tedaviyle iyileşir hamile kalırsınız.

oooohhhhhh süper bi haber.senin adına çok sevindim canım.dualrına bizide eklemeyi unutma olurmu.Allah ım bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah :))

oooohhhhhh süper bi haber.senin adına çok sevindim canım.dualrına bizide eklemeyi unutma olurmu.Allah ım bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah :))

amin cnm dua ediyorum vala allahım olmayanlara nasip et die.dilerm sizde bu mutluluğu yaşarsınız

amin cnm dua ediyorum vala allahım olmayanlara nasip et die.dilerm sizde bu mutluluğu yaşarsınız

dostinexi bıraktm ay adetten sonra 1 hafta incir suyu kullandm ama 1 hafta midem fazlasını kaldırmadı.belki onunda etkisi oldu bilmiyorumki cnm

anladım canım.tabi bunların hepsi bir sebep.Aslolan Allh ın takdiri.Benimde bu 2.ayım dostinexte.doktor 2 aylık verdi.bakalım inşallah bende hamile kalabilirim.

Back