Prolaktin Hormonu nedeniyle hamile kalamayan arkadaşlar buraya......

arkadaşlar, burdan bilgi alışverişine devam edelim hepinize teşekkürler.

evet haklısın canım.ben sürekli giremiyorum sayfaya ama takip etmeye çalışıyorum.kendimize bir çizelge hazırlayalım mı bu ay??benim BAT 26 Mart görünüyor.bakalım dostinex in yararı olacakmı hamile kalabilecekmiyim :)))

hayaletcasper-26 Mart

canım,benim en yakın arkadaşımın troid problemi vardı ve ayrıca miyomu vardı.Arkadaşım şimdi 7 aylık hamile.yani Allah kısmet ederse hiç bir sorun önemli değil.yeterki sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin.bi diğer arkadaşımında bütün hormonları tavan yaptığı bi dönemde hamile kalmıştı.şimdi 1,5 yaşına bir kızı var.Allah ım inşallah bizleride sevindirir :))

amin canım inşallah,bakalım bekleyip görcez

kıssslarrrr şu ovulasyon testlerinden aldınızmı?bende almak istiyorum ama kararsızım.

Nergiscim inşallah hayıt hapı iyi gelirde bizde deneriz tatlım.sonuçları merakla bekliyorum.
canım tabiki yazıcam bende çok merak ediyorum .

canım merhaba bu topiği bulduğuma okadar sevindimki ne zamandır arıyordum geçmişte açılmış ama şimdi o sayfalara kimse uğramıyordu.

Bende sıkı bir Prolaktin mağduruyum.

bende dostinex kullanıyorum ,bir kere hamile kaldım ama bebeğimin kalp atışlarının durması sebebi ile kaybettim yeniden hamile kalmak istiyorum emar çektirdim temiz çıktı.

şimdi dostinexi senin gibi yarımşar tane 2 adet aldım sonrasında hayıt hapı agnucastona başladım bu ayın 17 sinde kontrolüm var bakalım sonuçlarımı yazarım.

bu arada canım neden ilk önce yüksek demişsin sonra gerçek değer demişsin nasıl oluyor ki neden farklı çıktı ?

ben adet günüme randevu alamadım adet bittikten sonra gidicem acaba illede adetlimi olmak gerekiyor bu test için ?

adaçayını adet sonrası 15 gün içip bırakıyorum ben.gebelik olursa düşük filan olmasın diye.

adaçayı yağını nasıl yapıyorsun?

canım çok soru sordum ama bilgi verirsen sevinirim.

Tatlım selam,uzunca sana hikayemi anlatayım sıkılmazsan :))) bende prolaktin aslında evlendiğim zamanda yüksekmiş ama o zaman gittiğim devlet hast.doktor bana hiç bir şey söylemedi.Sonra bebek düşündüğümüz için doktora gitmeye karar verdik.adetin 3.günü yapılan hormon testlerini yaptırdım.diğerleri normal ama prolaktin çok yüksek çıktı.(93,58).Kadın doğum doktoru endokrin doktoruna gitmen gerekiyor dedi.Neyse bende marmarmara üniv.hastanesine gittim.endokrin bölümüne.Ama bu arada ben prolaktin yükselmesi için hiç bir belirti göstermiyorum.ne adet düzensizliği,ne göğüs ağrısı,nede göğüsten sıvı gelmesi vs.doktora bunların hepsini anlattım.oda gerçek prolaktinin ölçülmesi gerektiğini söyledi.yani tahlili bi kaç işlemden geçiriyolar sonra gerçek değer ortaya çıkıyor.Ben 93,58 ile endokrine gittim.çıkan sonuç 17 küsurdu.hatta doktor diğer doktorlarlada paylaştı durumumu. ilaç vermeye gerek duymadılar.Sonra bi kaç ay geçtikten sonra bi daha ölçtüreyim dedim.bu sefer numune hast.gittim ama marmara ünv.yapılan tahlil gibi yapmadılar.çıkan sonuç 60 küsurdu.Maltepe ünv.hastan.kadın doğum dok.gidiyorum.o da dostinex verdi.İşte böyle tatlım.inşallah hormon düşerde bizde bebişlerimize kavuşuruz inşallah:)))Aslında adet in 3.günü yapılıyor tüm hormon testleri ama ben endokrin bölümüne adet zamanı gtmemiştim.doktor yapılabilir dedi..Adaçayı yağınıda bi forumda okumuştum ama dün bıraktım bende pek işe yaramadı galiba:))ben geceleyin günlük pede döküp yatmıştım.ama herhangi bir iltihap falan gelmedi.sanırım iltihap falan yok bende.Adaçayı nıda akşamları içiyodum.ama yağın kokusu midemi o kadar bulandırdıki çayınıda içemiyorum.Bu arada adaçayını 15 gün değil adet bittikten sonra 1 hafta kullan canım.Çünkü yumurtlamaya etkisi varmış.Göğüslere gelince..prolaktin göğüsler ile fazla uğraşlıncada yükseliyor.mesela ben asla elimi sürmüyorum.banya yaparken bile ovmuyorm.çünkü süt hormonları etkileniyo.o yüzden enişte bi süre veda etcek göğüslere :))))Ayyy çok uzun yazdım.ama inşallah açıklayıcı olmuşumdur.
sıkılırmıyım hiç canım benim çok sağol paylaştığın için,inşallah dediğin gibi bunu aşıcaz ve bizde hamile kalıcaz,önceki topiklere bakıyorum herkes hamile kalmış zamanı var herhalde .seninki biraz değişkmiş canım bendende süt gelmiyor ama adet düzensizliğim ve göğüs ağrım var birde göğüslerim çok şişmişti.resmen büyümüşlerdi iyice diyebilirim ama bu hayıt hapından sonra göğüs ağrısı ve şişmesi geçti canım inşallah değerimde düşmüştür.

arkadaşlar, burdan bilgi alışverişine devam edelim hepinize teşekkürler.
evet canım bu topiği bulduğuma çok sevindim faydalı olacağımıza inanıyorum prolaktinle ilgili güncel bir sayfa bulamamıştım.

evet haklısın canım.ben sürekli giremiyorum sayfaya ama takip etmeye çalışıyorum.kendimize bir çizelge hazırlayalım mı bu ay??benim BAT 26 Mart görünüyor.bakalım dostinex in yararı olacakmı hamile kalabilecekmiyim :)))

hayaletcasper-26 Mart
benimde beklenen adet tarihim 5 mart ama hiç umutlu değilim belirtiler başladı.

benimde beklenen adet tarihim 5 mart ama hiç umutlu değilim belirtiler başladı.

tatlım umudumuzu kaybedersek olmazz.Ben de bazen (adet zamanı) o kadar umutsuzluğa düşüyorum ki birden bir olay oluyor ve halime şükrediyorum.Bizler elbet bir gün Allah ın izniyle anneliği tadıcaz.ama bugün ama yarın.Bekliyeceğiz.Ümidimizi ve enerjimizi kaybetmek yokkkkk :))))

ya kıslar bişi sorcam.bu dostinex sizde kabızlık yaptımı ya.ay ben mahfoldum ya :(hiç böyle olmmaıştım.ilaca başladığımdan beri bağısaklarım asileşti resmen :)))

ya kıslar bişi sorcam.bu dostinex sizde kabızlık yaptımı ya.ay ben mahfoldum ya :(hiç böyle olmmaıştım.ilaca başladığımdan beri bağısaklarım asileşti resmen :)))
hiç dikkat etmedim canım ama yapmadı diye hatırlıyorum.

kıssslarrrr şu ovulasyon testlerinden aldınızmı?bende almak istiyorum ama kararsızım.
yok canım ben hiç almadım ama almak istemiyorum düşününce kafayı yiyor insan beynimden atmaya çalışıyorum.bu sefer umutla bekliyorsun hayal kırıklığı oluyor. o yüzden almayı düşünmüyorum.

tatlım umudumuzu kaybedersek olmazz.Ben de bazen (adet zamanı) o kadar umutsuzluğa düşüyorum ki birden bir olay oluyor ve halime şükrediyorum.Bizler elbet bir gün Allah ın izniyle anneliği tadıcaz.ama bugün ama yarın.Bekliyeceğiz.Ümidimizi ve enerjimizi kaybetmek yokkkkk :))))
evet canım haklısın umudum var bir gün olacak biliyorum ama ne bileyim işte adet yaklaştıkça insana bir umutsuzluk çöküyor.

bu arada kızlar ;
saraçoğlundan dinledim.

incir, soda ,rezene çayı, dereotu,kullanmayın prolaktini yükseltiyormuş.

benim prolaktin seviyem 22.4 aslında 25e kadar normalmiş ama bnm göğsümün bi tanesinden çok azda olsa pıhtı şeklinde süt geliyor.ve ben 3 aydır bebek çalışmalarına başladım.bu süreç aslında normal ama bir sorun varsa beklemeninde bir mantığı yok.sanırım doktora gözükmeliyim..siz ne dersiniz?

bu arada kızlar ;
saraçoğlundan dinledim.

Ben de inciri ve havucu duymuştum prolaktini yükselten..

Arkadaşlar buarada bişey danışayım size. ben 6 aydır evliyim evlenmeden 3 ay önce polikistik over ile tanıştım doktor 6 ay doğ.kont. hapı kullanmamı söyledi kullandım regl dönemim düzene girdi. hapları bıraktıktan sonra da düzenli devam etti ama 8 gündür yine gecikme var. bu da prolaktin hormonundan mı kaynaklı acaba?

benim prolaktin seviyem 22.4 aslında 25e kadar normalmiş ama bnm göğsümün bi tanesinden çok azda olsa pıhtı şeklinde süt geliyor.ve ben 3 aydır bebek çalışmalarına başladım.bu süreç aslında normal ama bir sorun varsa beklemeninde bir mantığı yok.sanırım doktora gözükmeliyim..siz ne dersiniz?

tatlım bence vakit geçirmeden doktora gitmelisin.Vereceği ilaç ile hem göğsünden sıvı gelmesi durur hemde bebiş için prolaktinin düşmüş olur.

bu arada kızlar ;
saraçoğlundan dinledim.

allah allah neler duycaz daha.demekki incir kürü falan bize göre değil kızlar.bende az kalsın incir kürü yapıcaktım :(( iyi oldu söylediğin teşekkürler arkadaşım :)))

Ben de inciri ve havucu duymuştum prolaktini yükselten..

Arkadaşlar buarada bişey danışayım size. ben 6 aydır evliyim evlenmeden 3 ay önce polikistik over ile tanıştım doktor 6 ay doğ.kont. hapı kullanmamı söyledi kullandım regl dönemim düzene girdi. hapları bıraktıktan sonra da düzenli devam etti ama 8 gündür yine gecikme var. bu da prolaktin hormonundan mı kaynaklı acaba?

Kalecimmm kıss hamile olmayasın :)) bi test alıp denese evde.Belki prolaktin değilde bebiş gecikmesidir.Ayy umutlandırmayayım ama yinede test yapmanda fayda var derim canımm :))))bazı bünyeler ilacı bıraktıktan sonra hemen hamile kalabiliyo.benim abimin eşi ilacı bırakır bırakmaz hamile kalmıştı.hemde 2 çocuğundada aynı durum oldu...

Kalecimmm kıss hamile olmayasın :)) bi test alıp denese evde.Belki prolaktin değilde bebiş gecikmesidir.Ayy umutlandırmayayım ama yinede test yapmanda fayda var derim canımm :))))bazı bünyeler ilacı bıraktıktan sonra hemen hamile kalabiliyo.benim abimin eşi ilacı bırakır bırakmaz hamile kalmıştı.hemde 2 çocuğundada aynı durum oldu...

ama ben daha ilaca başlamadım ki bu prolaktin yüksekliğinin yan etkisidir die test yapmadım hiç bir belirtide yok kasık ağrısı v.s.

ama ben daha ilaca başlamadım ki bu prolaktin yüksekliğinin yan etkisidir die test yapmadım hiç bir belirtide yok kasık ağrısı v.s.

tatlım prolaktin yüksekliği için kullandığın veya kullanacağın ilaç için söylemedim.doğum kontrol hapı kullandım demişsin ya o bakımdan dedim.belki hamile kalmışsındır diye.hamilelikte illa belirti verecek diye bi şey yok canım.benim annem sadece adet gecikmesiyle anlamış hamile olduğunu..Amannnn ne bilim işte öylesine söyleyiverdim tatlım inşallah en kısa zamanda herkesin güzel haberlerini alırız burada :)sevgiler

merhaba herkese bendede sanırım prolaktin yüksek kızlar çünkü 27 şubatta adet olmam gerekiyodu olmadım göğsümdende süt geliyo die sağlık ocağına test yaptırmaya gittim sonuç negatif aile hekimim prolaktinin yüksek büyük ihtimalle dedi oda engeller hamile kalmanı dedi araştırma hastanesine gönderde ben kocaeil darıcada oturuyorum pendikte marmara ünüiversitesi var ordaki doktorlar hakkında bi bilgisi olan varmı acaba kusura bakmayın çok uzun yazdım yardımcı olabilirmisiniz. bu arada 6 martta adet te oldum şimdiden ilginiz için tşkr ler

merhaba herkese bendede sanırım prolaktin yüksek kızlar çünkü 27 şubatta adet olmam gerekiyodu olmadım göğsümdende süt geliyo die sağlık ocağına test yaptırmaya gittim sonuç negatif aile hekimim prolaktinin yüksek büyük ihtimalle dedi oda engeller hamile kalmanı dedi araştırma hastanesine gönderde ben kocaeil darıcada oturuyorum pendikte marmara ünüiversitesi var ordaki doktorlar hakkında bi bilgisi olan varmı acaba kusura bakmayın çok uzun yazdım yardımcı olabilirmisiniz. bu arada 6 martta adet te oldum şimdiden ilginiz için tşkr ler

merhaba canım.ben Marmara Ünv.araştırma hast.gittim.pendik-kaynarcada.doktorları çok iyi bayağı ilgileniyorlar.bence vakit geçirmeden gitmelisin.prolaktinim yüksekti ama orada yapılan tahlilde yüksek çıkmadı.o yüzden bana ilaç vermediler.daha sonra ekrar ölçtürdüm yüksek çıktı.ama kadın doğum doktorum ilaç verdi.(hikayemi önceki sayfalarda yazmıştım okuyabilirsin.)şimdi dostinex diye bir ilaç kullanıyorum.bakalım.hormon düşerse bebişlerimizde gelir allah ın izniyle :))takıldığın bişey olursa yaz ara ara topiğe giriyorum.elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.sevgiler

Back