- 20 Eylül 2010
- 1.278
- 8
- 116
- Konu Sahibi hayaletcasper
ne diyelim takdir Allah ın....şu an ne kadarlık hamilesin canım.
8+5 gunluk tatlm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne diyelim takdir Allah ın....şu an ne kadarlık hamilesin canım.
8+5 gunluk tatlm
prolaktin hormonu adet düzensizliği yapar..inş.hamilesinizdir.Ben de inciri ve havucu duymuştum prolaktini yükselten..
Arkadaşlar buarada bişey danışayım size. ben 6 aydır evliyim evlenmeden 3 ay önce polikistik over ile tanıştım doktor 6 ay doğ.kont. hapı kullanmamı söyledi kullandım regl dönemim düzene girdi. hapları bıraktıktan sonra da düzenli devam etti ama 8 gündür yine gecikme var. bu da prolaktin hormonundan mı kaynaklı acaba?
aminn Allah tamamına erdirsinamin cnm dua ediyorum vala allahım olmayanlara nasip et die.dilerm sizde bu mutluluğu yaşarsınız
prolaktin hormonu adet düzensizliği yapar..inş.hamilesinizdir.
dün test yaptım negatif(
prolaktin hormonu adet düzensizliği yapar..inş.hamilesinizdir.
aminn Allah tamamına erdirsin
merhaba kızlar
ben 5 senedir prolaktinle uğraşıyorum
ara ara düşüyor ilacı bırakınca yükseliyor
sürekli de kontrol etmiyorum gerçi
bende pko da var,stresli biryapıdayım
prolaktin ilacı hamile kalana dek kullanacaksın demişti gittiğim bir dr.
dostinex kullandım senelerce,şimdi 3-4 aydır parlodel içiyorum
sebebi ise günüm geçse de parlodeli içebilirmişim.
onu içtim içeli düzenli adet oluyorum.gerçi ben 10 kg.verdim o da fayda etmiştir umuyorum.
ben 2 kere doğal hamile kaldım ama ikisi de tüp bebeğe niyetlenmişken oldu,ama maalesef kaybettim
öncesinde 3 kere olumsuz aşılamam var
merhaba hoşgeldiniz :))ben dostinex kullanıyorum.benim doktorum hamile kalsanda içebilirsin demişti.diğer forumlarda da okumuştum doktorların hepsi farklı farklı bilgi veriyo.Öncelikle Allah ım bizlere sağlık versinki bizden doğacak olanlarda sağlıklı olsun.dimi ama... İnşallah umudumuzu kaybetmeden bebişlerimizi kucağımıza alıcaz sevgili arkadaşlarım.ben buna inanıyorum.bugün olmasa yarın,yarın olmasa öbür gün .....Ceylincim sakın moralini bozma.Herşey Allah tan.bide bakmışsın hamike kalmışsın.stres yapmamaya çalış canım benim.bende her ay negatif sonuç görmekten helak olmuştum ama artık öyle değilim.demekki herşeyin bi zamanı var.öyle düşünüyorum artık..Canım allah eşinle mutluluğunuzu daim etsin.bibbeişlede taçlandırsın mutluluğunuzu :)))
8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Mutlu Olsun arkadaşlarım.İnşallah anneler gününde de Anneler Günümüzü kutlarız..Sevgiler![]()
günaydınnn herkesin dünya kadınlar günü kutlu olsun
teşekkürler :)) güzel dileğin için ayrıca teşekkürler. inşaallah dileğin hepimiz için kabul olur.
hamilelik riskinde dostinex bırakılmalı diye biliyorum ben cnm bence günün geçince bırak..
teşekkürler dileğin için,aminn
günaydınnnn canımmmm.seninde günün kutlu olsunnnnn :)
saol cnm p.tesiye randevu aldım bakalım ne çıkıcak hayırlısı olsun inş cnm
hadi bakalım.inşallah herşey yolunda gider :)) mutlaka sonuçları bildir olurmu?artık burda kardeşiz hepimiz.merak ederiz bizzz :)))
günaydın cnm hadi hayırlısı olsun inş gerçeğe döner rüyan hamile kalırsın