- Konu Sahibi hayaletcasper
kızlar benim de prolaktin sorunum vardı. 2 yıl öncesinden beri bunu biliyordum ve dostinex kullandım 6 ay kadar ve o dönemde düştü. ayrıca mr lar çektiriyordum düzenli olarak çünkü hipofiz bezinde de adenomlar buldular.. sonra aradan 1.5 yıl geçti, ben doktorumun önerisiyle her ay bir kan testi yaptırıp prolaktin düzeyini ölçtürmeye devam ettim. ama herrrr zaman normal değerlerin üstünde çıkıyordu. bir taraftan da hamile kalmak istiyordum, ve bu yüzden hamile kalamicamı düşünüyordum, çünkü her ay baktırıyorum prolaktion heeppp yüksek! en sonunda bir kadın doğumcuya gittim, hamile kalmak istediğimi söyledim ve prolaktion sorunundan bahsettim. Dostinex e başlayıp düşürsek aynı zamanda hamilelik olur mu falan bunları öğrenmek için. ama ne oldu dersiniz? doktor beni kontrol ederken ultrasonda sen zaten hamilesin dedi:))) o kadar mutlu oldum ki size anlatamam... Allah'ım benim gibi çaresiz olup kendi kendine stres yapan herkese bu duyguyu nasip etsin! ben arkadaşlardan da hiç bi problemleri olmasa da hamile kalmak için aylarca uğraştıklarını dinliyordum hep. bi de benim prolaktin yüksek nasıl olacak bu iş diye stres yapıyordum kendime.. ama nasıl olmuşsa olmuş:) Allah dualarımızı kabul etti.
kızlar bunları size moral olması açısından yazıyorum. sakın ümitsizliğe kapılmayın bu prolaktin öyle bir şey ki günden güne bile değişeibliyor. sizin suh halinizle doğrudan etkili. bi gün 50 lere çıkıp bi gün 20 lere düşebilir.. siz yeter ki rahat olun, stres yapmayın, kendinizi kasmayın. ben belki de nasılsa bizim çocğumuz olmaz diye düşünüp rahat davrandığımdan hamile kalabildim bilmiyorum.. dediğim gibi Allah hepinizin yardımcısı olsun benim gibi kolaycacık bebk sahibi olursunuz inşallah
kızlar bunları size moral olması açısından yazıyorum. sakın ümitsizliğe kapılmayın bu prolaktin öyle bir şey ki günden güne bile değişeibliyor. sizin suh halinizle doğrudan etkili. bi gün 50 lere çıkıp bi gün 20 lere düşebilir.. siz yeter ki rahat olun, stres yapmayın, kendinizi kasmayın. ben belki de nasılsa bizim çocğumuz olmaz diye düşünüp rahat davrandığımdan hamile kalabildim bilmiyorum.. dediğim gibi Allah hepinizin yardımcısı olsun benim gibi kolaycacık bebk sahibi olursunuz inşallah
Son düzenleme: