Prolaktin Hormonu nedeniyle hamile kalamayan arkadaşlar buraya......

evet kıslarrrrr moralimizi yüksek tutuyoruz.Allah ın izniyle bizlerde hamile olduğumuz haberlerini bu topikte paylaşıyoruz......

prolaktin hormonu adet düzensizliği yapar..inş.hamilesinizdir.
amin cnm dua ediyorum vala allahım olmayanlara nasip et die.dilerm sizde bu mutluluğu yaşarsınız
aminn Allah tamamına erdirsin

merhaba kızlar
ben 5 senedir prolaktinle uğraşıyorum
ara ara düşüyor ilacı bırakınca yükseliyor
sürekli de kontrol etmiyorum gerçi
bende pko da var,stresli biryapıdayım
prolaktin ilacı hamile kalana dek kullanacaksın demişti gittiğim bir dr.
dostinex kullandım senelerce,şimdi 3-4 aydır parlodel içiyorum
sebebi ise günüm geçse de parlodeli içebilirmişim.
onu içtim içeli düzenli adet oluyorum.gerçi ben 10 kg.verdim o da fayda etmiştir umuyorum.
ben 2 kere doğal hamile kaldım ama ikisi de tüp bebeğe niyetlenmişken oldu,ama maalesef kaybettim
öncesinde 3 kere olumsuz aşılamam var

dün test yaptım negatif ([/QUOTE]

tatlımm üzme kendini sakınnn.evde yapılan testler bazen negatif sonuç veriyo.en iyisi biraz daha bekleyip kanda bhcg baktırmak.bizimm moralimiizn düzgün olması gerekiyo unutma tatlım..

merhaba hoşgeldiniz :))ben dostinex kullanıyorum.benim doktorum hamile kalsanda içebilirsin demişti.diğer forumlarda da okumuştum doktorların hepsi farklı farklı bilgi veriyo.Öncelikle Allah ım bizlere sağlık versinki bizden doğacak olanlarda sağlıklı olsun.dimi ama... İnşallah umudumuzu kaybetmeden bebişlerimizi kucağımıza alıcaz sevgili arkadaşlarım.ben buna inanıyorum.bugün olmasa yarın,yarın olmasa öbür gün .....Ceylincim sakın moralini bozma.Herşey Allah tan.bide bakmışsın hamike kalmışsın.stres yapmamaya çalış canım benim.bende her ay negatif sonuç görmekten helak olmuştum ama artık öyle değilim.demekki herşeyin bi zamanı var.öyle düşünüyorum artık..Canım allah eşinle mutluluğunuzu daim etsin.bibbeişlede taçlandırsın mutluluğunuzu :)))

8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Mutlu Olsun arkadaşlarım.İnşallah anneler gününde de Anneler Günümüzü kutlarız..Sevgiler

hamilelik riskinde dostinex bırakılmalı diye biliyorum ben cnm bence günün geçince bırak..
teşekkürler dileğin için,aminn

kıssslaarrrr günaydın hepicinize :)) bugün bi rüya gördüm.bebiş altı temizliyodum.ilk defa böyle bebekli bi rüya görüyorummm.acep ne olaki :))))BAT 26 mart.gıdaklama günlerindeyim.bakalım allah tan hayırlısı.hepinize güzel bir gün diliyorummm.sefgilerrrrrr :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…