1 yıldır hamile kalamıyor olmamın nedenı bu mu yanıBu sorun zamaninda bendede vardi.. goguslerimden sut geliyordu resmen.. prolaktin degerlerim yuksek cikmisti.. kadin dogum uzmani bana bir ilac verdi bir ay kullandim ve gecti cok sukur..
165 bır hayli yuksekmış cok tedırgın oldum yaOy oy iste benim koni, bundan 4 ay önce benim prolaktin 165 di bi ilaç yüzünden dr ilacı bırakırdı prolaktin düşüren ilaç yazdı 1 ayda düştü
Fazla hatirlamiyorum ama 50yi geckindi benimkide.. 60 galiba1 yıldır hamile kalamıyor olmamın nedenı bu mu yanısızın degerınız kactı buarada
Adet olmamıştım ondan dr ye gitmistim bu yumurtlamayı engelliyor demişti bide onun için ilaç verdi kullan bitince adet olucam dedi olmadım çünkü hamile kaldım. Sıkma canini bisey yok bunda .
sizın bır deneyımınız varmı bu durumla alakalıEvet prolaktin hormonu hamileliği engelleyen bişey ama tedavisi kolay dert etme..
1 yıl hamıle kalamadım bırde bu deger netıcesınde uzun bır donem tekrar her ay hayal kırıklıgı yasamak ıstemıyorumProlaktin bende de yüksekti endişe etme bir ilacı var kullanıyorsun düşüyor.prolaktin aynı zamanda anne sütünün oluşumunu sağlayan hormon.süt korur derler ya ondan biraz da:)
Valla tam hatırlamıorum ama dostinexti galiba ilacın adı böyle bi hap kullanmıştım prolaktin sonucuna göre ayarlıyor dozunu doktor onunla düşürmüşlerdi adetimi engellemişti..buda kısırlık yaparmış ama bundan önemli sorunlarım vardı benim bu hormonu ilaçla hemen düşürüyorlardı dert etmesizın bır deneyımınız varmı bu durumla alakalı
Dostinex ilacın adı.öyle uzun dönemde değil çok kısa sürede düşürüyor.bu hormonun yüksekliği hamileliğe engel oluyor.düşünce kendiliğinden hamile kalabilirsin.geçenlerde de söyledim biraz rahat olmaya çalış.1 yıl hamıle kalamadım bırde bu deger netıcesınde uzun bır donem tekrar her ay hayal kırıklıgı yasamak ıstemıyorum
çok tesekkur ederım ...Dostinex ilacın adı.öyle uzun dönemde değil çok kısa sürede düşürüyor.bu hormonun yüksekliği hamileliğe engel oluyor.düşünce kendiliğinden hamile kalabilirsin.geçenlerde de söyledim biraz rahat olmaya çalış.
çok tesekkur ederım cnmValla tam hatırlamıorum ama dostinexti galiba ilacın adı böyle bi hap kullanmıştım prolaktin sonucuna göre ayarlıyor dozunu doktor onunla düşürmüşlerdi adetimi engellemişti..buda kısırlık yaparmış ama bundan önemli sorunlarım vardı benim bu hormonu ilaçla hemen düşürüyorlardı dert etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?