prolaktin hormonu:(/konu tekrarı

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
merhaba herkese:

hormon testlerım yapıldı. sonuclarım cıktı fakat dr goremedım. bayram dolayısıyla. prolaktınım 57.2 cıkmıs:( bu ve buna benzer sonuclarda ne ıle karsılastınız... canım cok sıkıldı. hormon test sonucumu paylaşayım:

tsh:2.53
serbest t4: 0.93
estradiol:59
fsh:5.47
lh:6.41
prolaktin: 57.2
ne dusunuyorsunuz:(

Bu sorun zamaninda bendede vardi.. goguslerimden sut geliyordu resmen.. prolaktin degerlerim yuksek cikmisti.. kadin dogum uzmani bana bir ilac verdi bir ay kullandim ve gecti cok sukur..

Oy oy iste benim koni, bundan 4 ay önce benim prolaktin 165 di bi ilaç yüzünden dr ilacı bırakırdı prolaktin düşüren ilaç yazdı 1 ayda düştü

Bu sorun zamaninda bendede vardi.. goguslerimden sut geliyordu resmen.. prolaktin degerlerim yuksek cikmisti.. kadin dogum uzmani bana bir ilac verdi bir ay kullandim ve gecti cok sukur..
1 yıldır hamile kalamıyor olmamın nedenı bu mu yanı :( sızın degerınız kactı buarada

Oy oy iste benim koni, bundan 4 ay önce benim prolaktin 165 di bi ilaç yüzünden dr ilacı bırakırdı prolaktin düşüren ilaç yazdı 1 ayda düştü
165 bır hayli yuksekmış cok tedırgın oldum ya:( hamıleliği önleyen bır hormon mu bu bılgınız varmı

Adet olmamıştım ondan dr ye gitmistim bu yumurtlamayı engelliyor demişti bide onun için ilaç verdi kullan bitince adet olucam dedi olmadım çünkü hamile kaldım. Sıkma canini bisey yok bunda .

Adet olmamıştım ondan dr ye gitmistim bu yumurtlamayı engelliyor demişti bide onun için ilaç verdi kullan bitince adet olucam dedi olmadım çünkü hamile kaldım. Sıkma canini bisey yok bunda .
:( 1 yıldır anne olmk istıyorum doğal yolla 1 yılı beklemk ıstedım sonrasında arastırayım dıye ama içten içe cok uzuluyorum ınş saglıkla hamıle olmk ıstyrum .. diliyorum sızın gıbı olur:(

Evet prolaktin hormonu hamileliği engelleyen bişey ama tedavisi kolay dert etme..

Prolaktin bende de yüksekti endişe etme bir ilacı var kullanıyorsun düşüyor.prolaktin aynı zamanda anne sütünün oluşumunu sağlayan hormon.süt korur derler ya ondan biraz da:)

Prolaktin bende de yüksekti endişe etme bir ilacı var kullanıyorsun düşüyor.prolaktin aynı zamanda anne sütünün oluşumunu sağlayan hormon.süt korur derler ya ondan biraz da:)
1 yıl hamıle kalamadım bırde bu deger netıcesınde uzun bır donem tekrar her ay hayal kırıklıgı yasamak ıstemıyorum:(

sizın bır deneyımınız varmı bu durumla alakalı
Valla tam hatırlamıorum ama dostinexti galiba ilacın adı böyle bi hap kullanmıştım prolaktin sonucuna göre ayarlıyor dozunu doktor onunla düşürmüşlerdi adetimi engellemişti..buda kısırlık yaparmış ama bundan önemli sorunlarım vardı benim bu hormonu ilaçla hemen düşürüyorlardı dert etme

1 yıl hamıle kalamadım bırde bu deger netıcesınde uzun bır donem tekrar her ay hayal kırıklıgı yasamak ıstemıyorum:KK43:
Dostinex ilacın adı.öyle uzun dönemde değil çok kısa sürede düşürüyor.bu hormonun yüksekliği hamileliğe engel oluyor.düşünce kendiliğinden hamile kalabilirsin.geçenlerde de söyledim biraz rahat olmaya çalış.

Dostinex ilacın adı.öyle uzun dönemde değil çok kısa sürede düşürüyor.bu hormonun yüksekliği hamileliğe engel oluyor.düşünce kendiliğinden hamile kalabilirsin.geçenlerde de söyledim biraz rahat olmaya çalış.
çok tesekkur ederım ...

Valla tam hatırlamıorum ama dostinexti galiba ilacın adı böyle bi hap kullanmıştım prolaktin sonucuna göre ayarlıyor dozunu doktor onunla düşürmüşlerdi adetimi engellemişti..buda kısırlık yaparmış ama bundan önemli sorunlarım vardı benim bu hormonu ilaçla hemen düşürüyorlardı dert etme
çok tesekkur ederım cnm

Back