-
- Konu Sahibi Zehra_5934
Ben olmadım canım sen ne durumdasınGebelik bekliyo musun adet oldun mu sonra
Gebelik testi yap günün gectıysr canım benim 1 Aralık'tı adet tarihim 30 u oldum canım bittim bile denemeye devam bu ay daBen olmadım canım sen ne durumdasın
Yok ben adet oldum hatta şuan yeni yumurtlama ayındayızGebelik testi yap günün gectıysr canım benim 1 Aralık'tı adet tarihim 30 u oldum canım bittim bile denemeye devam bu ay da
İnsallah olur bu ay canım ben yeni bittim iste hayırlısı olsun hakkımız daYok ben adet oldum hatta şuan yeni yumurtlama ayındayız
Amin yine haberleşirizİnsallah olur bu ay canım ben yeni bittim iste hayırlısı olsun hakkımız da
Haberlesiriz canım hakkımız da hayırlısıAmin yine haberleşiriz
Canım nasılsın var mı sende bişeylerHaberlesiriz canım hakkımız da hayırlısı
Bugun yumurtlama günüm canım yarın da yapıcaz carsamba da Yapıcaz bekleyecem sonra senin oldu mu yumurtlamanCanım nasılsın var mı sende bişeyler
Benimde geçen hafta pazar oldu bende 2 gün değerlendirdim ard arda bu hafta bekliyoruzBugun yumurtlama günüm canım yarın da yapıcaz carsamba da Yapıcaz bekleyecem sonra senin oldu mu yumurtlaman
Hayırlısı olsun insallah olmustur haber veririz birbirmizeBenimde geçen hafta pazar oldu bende 2 gün değerlendirdim ard arda bu hafta bekliyoruz
Merhaba siz bu progesteron değerinden sonra hamile kaldınız mı? Benim de 21.günüm 17.13 çıktı yorumları okuyup,bir sevinip bir üzülüyorumMerhaba kizlar bende yumurtlamadan sonra baktirdim 18 kusur birsey cikti nasil sizce anlamadigim icin soruyorum
Bu yumurtlaman olmus kaliteli anlamına geliyo canım insallah döllenmiştir bosa gıtmez progesteron hormonu baslı basına hamilelik gostermez hcg de baktırsaydın keskeMerhaba siz bu progesteron değerinden sonra hamile kaldınız mı? Benim de 21.günüm 17.13 çıktı yorumları okuyup,bir sevinip bir üzülüyorum
Merhaba siz bu progesteron değerinden sonra hamile kaldınız mı? Benim de 21.günüm 17.13 çıktı yorumları okuyup,bir sevinip bir üzülüyorum
Malesef canim kalamadim bende sorun yok hicbir sekilde ama olmuyor isteMerhaba siz bu progesteron değerinden sonra hamile kaldınız mı? Benim de 21.günüm 17.13 çıktı yorumları okuyup,bir sevinip bir üzülüyorum
Canım ne yapıyorsun nasılsınBenimde geçen hafta pazar oldu bende 2 gün değerlendirdim ard arda bu hafta bekliyoruz
Hcg baktırdım 0.3 çıktı malesef ama çatlatma iğnesinden 10 gün sonrası değerlerim bunlar.15 üzeri Döllenme olduğu anlamında yazmışlar ben de size de sormak istedimBu yumurtlaman olmus kaliteli anlamına geliyo canım insallah döllenmiştir bosa gıtmez progesteron hormonu baslı basına hamilelik gostermez hcg de baktırsaydın keske
Hcg baktırdım 0.3 çıktı malesef ama çatlatma iğnesinden 10 gün sonrası değerlerim bunlar.15 üzeri Döllenme olduğu anlamında yazmışlar ben de size de sormak istedim
İyiym canım müjdeCanım ne yapıyorsun nasılsın
Sen ne yapıyon var mı gelişmeİyiym canım müjdeçok şükür tuttu bu ay