- 7 Ocak 2021
- 1.529
- 1.207
-
- Konu Sahibi Zehra_5934
ben progesteron hormonuma baktrmak istiyorum yumurta için dedim onlarda tamam deyim kan aldılar diğer hormonlara bakıcaklar mı bilmiyorum kuzumSadece progesteron hormonu mu bakılacak yoksa lh estrediol tsh amh falan hepsine mi
Anladım canım hayırlısı olsun sonuc cıkınca yaz mutlakaben progesteron hormonuma baktrmak istiyorum yumurta için dedim onlarda tamam deyim kan aldılar diğer hormonlara bakıcaklar mı bilmiyorum kuzum
Sen hormonlara baktırırken kac tip kan verdin canımGönlüne göre sonuçlar al inşallah
tamam canımmAnladım canım hayırlısı olsun sonuc cıkınca yaz mutlaka
Sadece progesteron hormonu için verdim onu merak ediyordumSen hormonlara baktırırken kac tip kan verdin canım
Bi tüp kanla hepsine mi baktılarSadece progesteron hormonu için verdim onu merak ediyordum
Aynen canımBi tüp kanla hepsine mi baktılar
Ben de dün yaptırdım canım 9.7 cıkmıs yani yumurtlama olmus rahim kalınlıgın da güzel gecikmen olursa gel dedi normal hersey gerisi Allah danAynen canım
Çok sevindim hemen hemen aynıyızBen de dün yaptırdım canım 9.7 cıkmıs yani yumurtlama olmus rahim kalınlıgın da güzel gecikmen olursa gel dedi normal hersey gerisi Allah dan
Gebelik bekliyo musun adet oldun mu sonraÇok sevindim hemen hemen aynıyız
Çok sevindim hemen hemen aynıyız
Gormustum bakınırken sizin degeri de gayet iyi 5 in üstü yumurtluyosun demek zaten insallah bosa gıtmez döllenmiştirMerhaba kizlar bende yumurtlamadan sonra baktirdim 18 kusur birsey cikti nasil sizce anlamadigim icin soruyorum
Hic anlamiyorum inanin adete 5 gun kala kan verdim negatif icimde hic umut yok nedenseGormustum bakınırken sizin degeri de gayet iyi 5 in üstü yumurtluyosun demek zaten insallah bosa gıtmez döllenmiştir
Hayırlısı olsun hakkımız da ınsallah rabbim canı gönülden isteyen herkese nasip etsinHic anlamiyorum inanin adete 5 gun kala kan verdim negatif icimde hic umut yok nedense
Gayet iyi cıkmıs umarım döllenme olur bosa gıtmezmerhaba bende bu ay letu kullandım prgestron sonucum 16,5 nasıl sizce doktor kaliteli yumurta ve çatlama dedi adet tarihim 10 aralık pcos var cok heycanlıyım
aminnn inşallah :)Gayet iyi cıkmıs umarım döllenme olur bosa gıtmez
5 üzeri çatlamıl yumurta demek oluyormus canımBenimde böyle çıkmış sizce basıl kızlar