- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi Zehra_5934
Dogru soyluyosun esim evdeymıs sans 21 günüm de o zaman randavu aldım baktırdıklarına baktırcam ben de bakalım ne çıkacakAynen beslenmemizede sağlıksız değil sigara alkol yok ama artık Malesef hormonlar bozuldu gebe kalmak bu kadar zor değildi her adımı takip eder olduk ben salladım zaten nasip diyip önümüze bakıyoruz
Senin 9 cıkmıs gayet iyi bastan sayarsan 21 günü mü yaptırmıs oluyorsun testiAynen beslenmemizede sağlıksız değil sigara alkol yok ama artık Malesef hormonlar bozuldu gebe kalmak bu kadar zor değildi her adımı takip eder olduk ben salladım zaten nasip diyip önümüze bakıyoruz
Yok ben ovülasyon testi yumurtlamam takip ettim pik olan günden sonra 7 gün sayıp yaptırdım 21 gün doğru sonucu vermiyor herkesin takvimi değişiyor sonuçtan hatta aynı günlerde her ay yumurtlama bile olmuyor şaşabilir en sağlıklısı buSenin 9 cıkmıs gayet iyi bastan sayarsan 21 günü mü yaptırmıs oluyorsun testi
Anladım canım ben de pazartesi günü piki gördüm ben tam 21 güne denk geliyo ben piki 13 günü gördüm tesekkur ederim canım aldım randevu bakalım ne cıkcakYok ben ovülasyon testi yumurtlamam takip ettim pik olan günden sonra 7 gün sayıp yaptırdım 21 gün doğru sonucu vermiyor herkesin takvimi değişiyor sonuçtan hatta aynı günlerde her ay yumurtlama bile olmuyor şaşabilir en sağlıklısı bu
Nette yazan 5 ve üzeri olması gerektiği canım senin de normal cıkmıs diger hormanlarına da baktırdın mı ilaç kullandınız mı derken yumurta geliştirici falan mı soruyorsunİYi akşamlar kızlar..
Ben de dün kan verdim. Adetimin 21. günüydü ve progesteron değerim 7,73 çıktı.
İnternette şöyle bir araştırma yaptım da kaliteli yumurtlama olması için progesteron değerinin 10 ve üzeri olması gerekiyormuş. Doktor tekrardan adetimin 3. günü kan testi vermeme söyledi.
Galiba bu değerime göre yumurtlama olmuş ama yumurtam kaliteli değilmiş. Tabi bu bilgi ne kadar doğru bunu tam da bilmiyorum.
Bu konu hakkında bilgisi olan varsa cevap verebilir mi? İlaç kullandınız mı? Bu değerimi açıklayabilecek olan var mı?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Konu sahibi arkadaşım hakkını helal etsin. Bu konuyla ilgili konu açtım ama tam anlamıyla istediğim cevabı alamadım. Buradan da yazmak istedim..
Bide bak arkadas dediki yumrtlama olduktan sonra takip ediyorsan ovulasyon testiyle falan 7 veya 8 günü test verdiğinde en dogru sonucu alırmıssın sen ne zaman verdin oda önemli benim dün aldılar pazartesi yumurtlama oldu carsamba kan verdim 4 cıkmıs ama cok erken progesteron bakmak için doktorlar da sapıttı ya arastırmak lazım iste o yüzden sımdı bi daha gün aldım onumuzdeki salı dıger hormonlarla birlıkte vereceğim doktora agzımla dıycem artıkİYi akşamlar kızlar..
Ben de dün kan verdim. Adetimin 21. günüydü ve progesteron değerim 7,73 çıktı.
İnternette şöyle bir araştırma yaptım da kaliteli yumurtlama olması için progesteron değerinin 10 ve üzeri olması gerekiyormuş. Doktor tekrardan adetimin 3. günü kan testi vermeme söyledi.
Galiba bu değerime göre yumurtlama olmuş ama yumurtam kaliteli değilmiş. Tabi bu bilgi ne kadar doğru bunu tam da bilmiyorum.
Bu konu hakkında bilgisi olan varsa cevap verebilir mi? İlaç kullandınız mı? Bu değerimi açıklayabilecek olan var mı?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Konu sahibi arkadaşım hakkını helal etsin. Bu konuyla ilgili konu açtım ama tam anlamıyla istediğim cevabı alamadım. Buradan da yazmak istedim..
Bide bak arkadas dediki yumrtlama olduktan sonra takip ediyorsan ovulasyon testiyle falan 7 veya 8 günü test verdiğinde en dogru sonucu alırmıssın sen ne zaman verdin oda önemli benim dün aldılar pazartesi yumurtlama oldu carsamba kan verdim 4 cıkmıs ama cok erken progesteron bakmak için doktorlar da sapıttı ya arastırmak lazım iste o yüzden sımdı bi daha gün aldım onumuzdeki salı dıger hormonlarla birlıkte vereceğim doktora agzımla dıycem artık
Canım işin aslı eşim hipogonadizm kaynaklı azosperm hastası tedavi görüyor. 2 ay önce de 3. derece varikosel çıktı ameliyat oldu. Sperm çıkışı oldu ama sayıda, hızda, morfolojide sorunlar var. Tedavimiz hala devam ediyor.Nette yazan 5 ve üzeri olması gerektiği canım senin de normal cıkmıs diger hormanlarına da baktırdın mı ilaç kullandınız mı derken yumurta geliştirici falan mı soruyorsun
Canım işin aslı eşim hipogonadizm kaynaklı azosperm hastası tedavi görüyor. 2 ay önce de 3. derece varikosel çıktı ameliyat oldu. Sperm çıkışı oldu ama sayıda, hızda, morfolojide sorunlar var. Tedavimiz hala devam ediyor.
Yani demek istediğim daha yumurta takibi falan yaptırmadım. Kan testi, idrar testi, alttan muayene,.. gibi genel kontrollerimi yaptırdım.. rahim filmi için de randevu aldım çektiricem. Eğer bende de bir sorun varsa vakit kaybetmemek için eşimle eş zamanlı tedavi oluruz diye düşündüm.
Doktor adetimin 3. ve 21. günü kan testi vermemi söyledi. Doktor hangi testleri hangi gün i
5 ile 20 diyo sonucunda hamile degılsın 3 günü de hormon bakıyorlar detaylı doktoruna sor tabi ki bi sey varsa aynı dönem tedavi olmanız zaman acısından daha iyi umarım senin bi seyin yokturCanım işin aslı eşim hipogonadizm kaynaklı azosperm hastası tedavi görüyor. 2 ay önce de 3. derece varikosel çıktı ameliyat oldu. Sperm çıkışı oldu ama sayıda, hızda, morfolojide sorunlar var. Tedavimiz hala devam ediyor.
Yani demek istediğim daha yumurta takibi falan yaptırmadım. Kan testi, idrar testi, alttan muayene,.. gibi genel kontrollerimi yaptırdım.. rahim filmi için de randevu aldım çektiricem. Eğer bende de bir sorun varsa vakit kaybetmemek için eşimle eş zamanlı tedavi oluruz diye düşündüm.
Doktor adetimin 3. ve 21. günü kan testi vermemi söyledi. Doktor hangi testleri hangi gün istiyorsa mecbur onları yaptırıyorum. Gününü seçme gibi bi şansım yok. Adetimin 21. günü 2 gün önceydi. Kan testi verdim. Progesteron değerim 7,73 çıktı. Tekrardan doktora gidicem işte adetimin 3. günü.
Büyük ihtimal tüp bebek yaptıracaz. Fakat progesteron sonucum canımı sıktı. İnternetten biraz araştırdım da bu çıkan progesteron değerimle ya yumurta çatlamıyormuş ya da çatlasa da kaliteli olmuyormuş.
inşallah canım.. iyi temennilerin teşekkür ederim.5 ile 20 diyo sonucunda hamile degılsın 3 günü de hormon bakıyorlar detaylı doktoruna sor tabi ki bi sey varsa aynı dönem tedavi olmanız zaman acısından daha iyi umarım senin bi seyin yoktur
canım bende bu sabah verdim kan yumurtlama gününden 6 gün geçti. cumartesi pazara denk geliyor 7. ve 8. gün bende bugün verdim. sonuç pazartesi çıkar dediler ama inşallah öğleden sonra çıkar. İnşallah yumurtlama olmuştur ve sağlıklı yumurtlama olmuştur.Yok ben ovülasyon testi yumurtlamam takip ettim pik olan günden sonra 7 gün sayıp yaptırdım 21 gün doğru sonucu vermiyor herkesin takvimi değişiyor sonuçtan hatta aynı günlerde her ay yumurtlama bile olmuyor şaşabilir en sağlıklısı bu
Atarsın banada bakarız öğleden sonra çıkıyor sana nereden bakacağını söylediler micanım bende bu sabah verdim kan yumurtlama gününden 6 gün geçti. cumartesi pazara denk geliyor 7. ve 8. gün bende bugün verdim. sonuç pazartesi çıkar dediler ama inşallah öğleden sonra çıkar. İnşallah yumurtlama olmuştur ve sağlıklı yumurtlama olmuştur.
Gönlüne göre sonuçlar al inşallahAnladım canım ben de pazartesi günü piki gördüm ben tam 21 güne denk geliyo ben piki 13 günü gördüm tesekkur ederim canım aldım randevu bakalım ne cıkcak
yok ama duvarda enabızdan sonuç bakabilirsiniz yazıyordu büyük bi ihtimal enabızda gözükür inşallah beklemedeyimAtarsın banada bakarız öğleden sonra çıkıyor sana nereden bakacağını söylediler mi
Hadi bakalım hayırlısıcanım bende bu sabah verdim kan yumurtlama gününden 6 gün geçti. cumartesi pazara denk geliyor 7. ve 8. gün bende bugün verdim. sonuç pazartesi çıkar dediler ama inşallah öğleden sonra çıkar. İnşallah yumurtlama olmuştur ve sağlıklı yumurtlama olmuştur.
Amin canım salı günü insallah ben de baktırcam aldım kendi sevdiğim doktordan randevuGönlüne göre sonuçlar al inşallah
1 tüp canımHadi bakalım hayırlısıkaç tüp kan verdin canım yanıyoya ben pek hoslanmıyorum kan işlerinden
Sadece progesteron hormonu mu bakılacak yoksa lh estrediol tsh amh falan hepsine mi1 tüp canım