- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
- Konu Sahibi Zehra_5934
Ben de hamileyim bu ay olduSen ne yapıyon var mı gelişme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de hamileyim bu ay olduSen ne yapıyon var mı gelişme
Selam sağlık ocağında da yaptırabiliyormuyuz bilginiz varmıYapılıyor aile hekimi de bende yaptırdım sonuç çıktı ama anlamadım hiç birşey
Evet yaptirabiliyorsun canimSelam sağlık ocağında da yaptırabiliyormuyuz bilginiz varmı
Ay ne güzel ikinizde aynı ayda hamile kalmış n’aptınız çabuk bize de anlatın tebrik ederim Allah kucağınıza almayıda nasip etsinBen de hamileyim bu ay oldu
Canım 3 aydır esime keciboynuzu kaynattım evicap E kullandım keciboynuzu pekmezi yedirdim fındık ceviz fıstık yedirdim kendim incir suyu kaynatıp içtip vitamin kullandımAy ne güzel ikinizde aynı ayda hamile kalmış n’aptınız çabuk bize de anlatın tebrik ederim Allah kucağınıza almayıda nasip etsin
Ay maşallah bize senin kaç haftalık ya çok sevindimBen de hamileyim bu ay oldu
Evet yaptırılıyorSelam sağlık ocağında da yaptırabiliyormuyuz bilginiz varmı
Keçi boynuzunu denicem sağol sisCanım 3 aydır esime keciboynuzu kaynattım evicap E kullandım keciboynuzu pekmezi yedirdim fındık ceviz fıstık yedirdim kendim incir suyu kaynatıp içtip vitamin kullandım
Daha yeni canım yarın adet olmam gerek yumurtlamaya göre ama takvıme gore bugündü gelen giden yok 11 gün idrar testinde cıktı saglıkla ilerler insallah senin günün gectı miAy maşallah bize senin kaç haftalık ya çok sevindim
Benim 5 haftalık oldu yarın ilk kontrole gidicem dua et olur mu senin idrar testinde koyu mu çıktı testinDaha yeni canım yarın adet olmam gerek yumurtlamaya göre ama takvıme gore bugündü gelen giden yok 11 gün idrar testinde cıktı saglıkla ilerler insallah senin günün gectı mi
Cok koyu degıl ama belli canımBenim 5 haftalık oldu yarın ilk kontrole gidicem dua et olur mu senin idrar testinde koyu mu çıktı testin
Benim 5 haftalık oldu yarın ilk kontrole gidicem dua et olur mu senin idrar testinde koyu mu çıktı testin
Tamam benim ilk hafta çok silik ti 5 gün sonunda koyulaştı kan verdin mi değerin kaçCok koyu degıl ama belli canım
Nasıl olmamıştı acaba benimde 9.9 cıktıBenim baktırdıgım ay olmamıştı 9.7 di bu ay oldu canım bu ay progesteron falan baktırmadım ovulasyon kullandım nasip tabi
Hayır canım yanlıs anlamışsın bebek olmadı döllenmesi anlamında yazmıstım onu yoksa yumurtlamam guzel olmus demıstı doktorNasıl olmamıştı acaba benimde 9.9 cıktı