Gebeliğe Hazırlık Progesteron

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zehra_5934

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2021
186
45
25
Progesteron hormonunun 5 gün sonra bakilabilirmi yarin 5.gun yumurtlamadan sonra birde hastanedeki aile hekimliği bakarmı bu hormona??

Eklentiler

• IMG_20211117_174637.jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 740
Bugün sabah aile hekimin de yaptırdım öğleden sonra çıktı 2 dün sonra çıkıyor diyorlar ama hemen çıktı ben sonuçtan anlamadım bişey sende bakar mısın

Eklentiler

• IMG_20211117_174637.jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 629
Bugün yaptırdım öğleden sonra çıktı aile hekimine gittim 2 gün sonra çıkar dediler öğleden sonra çıktı bile benim sonucumu anlamıyorum bakr mısın
5 in üzerinde iyi bir yumurtlama olmuş bu anlama gelir kan testi de verseydiniz keşke yumurtlamadan ne kadar sonra verdiniz bu testi ?

5 in üzerinde iyi bir yumurtlama olmuş bu anlama gelir kan testi de verseydiniz keşke yumurtlamadan ne kadar sonra verdiniz bu testi ?
9.2 mi değer peki 5 in üzerinden olunca iyi bişey mi yumurtlamanın pik olduğun günden sonra 7 veya 8. Gün yaptırırsan en sağlıklı sonucu o zaman öğrenebilirsin ben ovülasyon testi yaptım pik çıktı ondan sonra bugün 7.gün gittim

Benimde öğrendiğim kadarıyla 5 üzerindeki progesteron değeri iyi bir yumurtlama olduğunu gösterir hamilelik açısından umut verip yalan söylemek istemem ama 2 3 gün sonra bi beta verin bence bende pazartesi progesterona baktircam..

Baktır bence de için rahat etsin eşim varikosel ameliyatı oldu geçen ay bu ay değerlendirdik bende kendimi takip ediyorum varsa bişey öğreniyoruz

Bugün yaptırdım öğleden sonra çıktı aile hekimine gittim 2 gün sonra çıkar dediler öğleden sonra çıktı bile benim sonucumu anlamıyorum bakr mısın
Canım adetinin kaçıncı günü bugun yaptırdın sanıyorum benim bugun yumurtlama gordugumun ikinci günü pzartesi testim koyuydu sadece progesteron hormonu bakıldı 4 cıkmıs erken diye mi oldu yani bakarken sans eseri gördüm

Evet erken olmuş yumurtlama gününden sonra 7veya 8. Gün baktırman doğru sonucu gösterir sen aile hekimliminden 7 veya 8.gün git yaptır bende yaptırdım ama sonuçlardan bişey anlamıyorum iyi mi çıktı kötü mü? 9 mu çıkmış benim se ce

Hiç bilgim yoktu salak doktor kendi istedi pazartesi günü yumurtlama testim koyuydu dedim anlamadı yumurtlama olup olmadığını cunku bugun 15 günümdü adetten sonra yumrtlama olalı da iki gün oldu asabım bozulmuştu her yerde 5 olması gerekiyo dıyo sevindim sımdı erken bakmıs cunku sizin gayet iyi cıkmıs bana da bugun dedi ki rahim duvarın kalınlasmıs 9 mm olmus döllenme insallah olmustur hayırlısı olsun hakkımız da ınsallah

Doktor çok önemli her anı hesaplıyoruz inşallah seninde gönlüne göre olur

Bugün sabah aile hekimin de yaptırdım öğleden sonra çıktı 2 dün sonra çıkıyor diyorlar ama hemen çıktı ben sonuçtan anlamadım bişey sende bakar mısın
Senin degerlerin normal canım insallah gebelik vardır hamile kalmak da zorlastı su zaman da zaten ney kolay ki

5 gun geçse baktirsam sorun olurmu sonuç çıkar mı ??

Senin degerlerin normal canım insallah gebelik vardır hamile kalmak da zorlastı su zaman da zaten ney kolay ki
Aynen beslenmemizede sağlıksız değil sigara alkol yok ama artık Malesef hormonlar bozuldu gebe kalmak bu kadar zor değildi her adımı takip eder olduk ben salladım zaten nasip diyip önümüze bakıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…