H
HÜZÜN YAPRAKLARI
Ziyaretçi
- Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
-
Hüzün yaprakları bende progestanın hapını ve iğnesini kullandım ama iğnenin adı pruloton depot. Hiç bir yan etkisini görmedim. Bunlar bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş.Senin düşük riskin mi var? Eğer varsa yatak istirahati de vermesi lazım doktorunun.Bu iğneyi vurulanlar genelde yatarak geçiriyoç
pembe panter tessellin için saol inan kendime güvenim artıyo sizin bu yazılarınızı okudukça ama benimde 2 kez gözüm korkmuş napiyim yatıp dinlensemde karnımda ölüyorlardı duyanlardan ırak.sters dersen o bizim hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olmuş napsak peşimizi bırakmıyo....
gülümsün diğer konunda tebrik ettim seni yine tebrik ederim inşallah sorunsuz bi gebelik geçirirsin bu sefer
ben progestanı hap olarak kullandım bi zararını görmedim ama bazı hassas bünyelerde troidi tetikleyebiliyor ama iğne hakkında bi fikrim yok sen dr'una güven ve ilaçlarını kullan istirahatine devam et Allah'a sığın inşallah bişey olmaz emi canımsın dualarımız seninle hiç merak etme sen sadece iyi düşün pozitif ol inanıyorum ki herşey yoluna girecek ben ilk gebeliğimde 3 ay kanama gördüm sonrasında inanılmaz sorunlar yaşadım bebeğin doğmaz dediler ama kızım bu ayın sonunda 2 yaşına girecek sen hiç sıkma canını rabbim gönlüne göre versin gülümsün diğer konunada yazdığım gibi sen artık bi anne adayısın üzülmen iyi değil hamişim benim ramazanın mübarek olsun kendine iyi bak ve bol bol su içemeyi ihmal etme :CüvCüv:a.s.a.s.a.s.
pembe panter tessellin için saol inan kendime güvenim artıyo sizin bu yazılarınızı okudukça ama benimde 2 kez gözüm korkmuş napiyim yatıp dinlensemde karnımda ölüyorlardı duyanlardan ırak.sters dersen o bizim hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olmuş napsak peşimizi bırakmıyo....
ben ilk üç ay hapını kullandım hatta günde üç tane ile başladım sonradan altıya çıkardık yan etkisini görmedim
bursercim canım saol inşllh dediğin gibi olur.benim korkularım önceden kalma gözüm korkmuş hep kalpleri duryordu bu akıntılardan sonra dr'lar rahmimdeki anomaliliğe bağladılar ameliyat oldum bakalım sonucu bekliyorum....
Problemimiz aynıymış ben ameliyat olmadım ama son gebeliğimde progesteron kullandım ve doğum yaptım hep içimde kuşku vardı bir sorun olurmu diye gayet sağlıklı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?