kizlar ben yine yola ciktim biliyosunuz ocakta tedavim baslior istanbula geliyorum 1 hafta sonra bu sefer kesiiiin alicam igneyi allah nasip ederse insallahhhh
SIZE SORMAK ISTEDIGIM SU BU IGNENIN DOZAJI NE SABAH AKSAM 2 SER AMPUL OLDUGUNU BILIYORUM AMA DOZAJI NE OLUCAK UMARIM CVP VERIRSINIZ
ayrıcaaa ilk sayfaları okumamıştımmm...bu iğne daha etkiliysee neden bize fitil verildiii o zamann.....zaten bir sürü iğne yiyoruz bunudaa yeriz yanii.....hastaneden hstaneye o kadar fark ediyorkiii...
canım devletin karşıladığıı..araştırma hastanelerindee tüp bebek raporu alınıyorr.....ilaçlarında bir kısmı karşılanıoyrr...sen ilaçlarına ne kadar para verdin???ilaçlarımı aldımm 1.300 tuttu....hastane parasıda 804 liraa....ama daha tedaviye başlamadım belki ilaçlr az gelirr dahada almam gerekirr onuda bilemiyorum....
inşşşş canım benimm inşşşşşCanim ben yurt disindayim burdaki doktorlarda igneyi tavsiye etmiyorlarr ..
Bunun sebebiysee ; cok can yakici olmasi ve müsküler zedelenmeye yol acabilecegiymiss ..
Üstelik ilacin uyku ve sersemlik yapma gibi yan etkileri oldugundan dolayi calisan bayanlara tavsiye edilmiyorr ..
Aslinda dedigin gibi o kadar cok igne yedik kii ..
Onu da yeriz nolcakk ..
Zaten vaginal jelin bi kismi vücuttan geri atiliyorr .. Bu da ne kadar ise yaradigi hakkinda soru isaretleri uyandiriyoorr ..
Ben de igneyi tercih edenlerdenim .. Türkiyeden getirttim .
ALLAHIN izniyle faydasini görürüz insallah ..
hilal canım bize uyuyor şartlar acaba ne zamana gün verirler ben 2 ay sonraya diye duymuştum gerçi ben zaten 4 5 ay düşünmüyorum o zamana kadar çıkartırım herhalde sağol tatlım bilgiler için Allah sana ikiz bebişler nasip etsin.