progesteron ignesi hakkinda??? ACIIIL yardim

kizlar ben yine yola ciktim biliyosunuz ocakta tedavim baslior istanbula geliyorum 1 hafta sonra bu sefer kesiiiin alicam igneyi allah nasip ederse insallahhhh
SIZE SORMAK ISTEDIGIM SU BU IGNENIN DOZAJI NE SABAH AKSAM 2 SER AMPUL OLDUGUNU BILIYORUM AMA DOZAJI NE OLUCAK UMARIM CVP VERIRSINIZ

Kaymaklim canim tedavin hayirli olsun ...
Insallah tek gidip cift dönmek nasip olur canim ...

Benden de kucak dolusu selam götür vatanimaa ..

Tedavin Türkiye de mi yapilcak yoksa igneyi almak icin mi gidiyorsun ?

Ben de bir tanidigim araciligiyla Türkiye' den getirtmistim ..
Daha kullanmadim ama insallah faydasini görmek nasip olurr ..

Canim ignenin kullanimina gelince günde 1 ampul veya 2 ampul ..
Kanama yada düsük riski oldugu durumlarda arttirilabiliyorr ..

ya arkadaşlar merhaba bende yeni tüp bebek yaptırdım ama tutunmadılar bende progestan tablet verdiler ve ben bunu vajinadan koydum fitil gibi bilseydim bu iğneyi alırdım ama dr niye vermiyor bunu şimdi keşke diyorum ama iş işten geçti neyse 2.denememde kullanırım

azra canımmm bende fitil olanını kullanmıştımm......bence bunları kafaya takmaa o iğneyi kullansandaa tutmayacağı varmışşş......
ben bu fitili kullanan çok kişi gördümm..iğnedense genelde fitili veriyolar......bu arada sonucunu bilmiyodumm geçmiş olsun diyimm....
innşşş 2.denememdee herşeyy gönlünce olurr ve evladına kavuşursun....ne kadar ara vermeyi düşünüyosun azracım????

hilalciğim canım sağol,canım şu an hiç bir şey düşünemiyorum ne zaman yaptıracama çünkü daha çok yeni olduğundan piskolojim çok kötü,dr 2 ay dedi ama ben nisan ayına kadar beklemek istiyorum malum maddi sıkıntılar Allah hayırlısını versin tüm isteyenlere.

azracımm bende eylül ayında yaşamıştımm bunlarııı...benim bebeğim tutmuştu fakat değerim katlanmamıştıı....ve dr.umla ne kadar ara vereceğimi konuşmamıştımm çünkii 2.denemeyi orda yaptırmıycaktım.....benimde psiolojim hiç iyi değildi ama ben elimde olsaa negatif sonuçtan sonraa hemen 2.denerdimmm..ama beklemek gerekiyorduu ve bekledim....şimdi 2.deneme için gün sayıyorumm nasip olursa bu ay başlıycammm.....
bu maddiyatt insanın elini büküyor zatenn....benim raporum vardaa ondann şimdi deniycemm yoksa bendee 1 yıl beklerdim heralde......neysee inşşş en yakın zamanda toparlanıppp 2.denemenizi denersiniz ve evladınaza kavuşurusnuz.....

hilal canım Allah yardımcın olsun inşallah bu defa olurda o sıkıntıları bi daha çekmezsin.canım rapor ne raporu ilaçmı?yoksa devletin karşıladığı rapormu bilgi verirsen sevinirim.

canım devletin karşıladığıı..araştırma hastanelerindee tüp bebek raporu alınıyorr.....ilaçlarında bir kısmı karşılanıoyrr...sen ilaçlarına ne kadar para verdin???ilaçlarımı aldımm 1.300 tuttu....hastane parasıda 804 liraa....ama daha tedaviye başlamadım belki ilaçlr az gelirr dahada almam gerekirr onuda bilemiyorum....

inşşşş hepimizzz bu denemelerimizde evlatlarımıza kavuşuruzz....
aminnnnnnnnnnnn

ayrıcaaa ilk sayfaları okumamıştımmm...bu iğne daha etkiliysee neden bize fitil verildiii o zamann.....zaten bir sürü iğne yiyoruz bunudaa yeriz yanii.....hastaneden hstaneye o kadar fark ediyorkiii...

ayrıcaaa ilk sayfaları okumamıştımmm...bu iğne daha etkiliysee neden bize fitil verildiii o zamann.....zaten bir sürü iğne yiyoruz bunudaa yeriz yanii.....hastaneden hstaneye o kadar fark ediyorkiii...

Canim ben yurt disindayim burdaki doktorlarda igneyi tavsiye etmiyorlarr ..

Bunun sebebiysee ; cok can yakici olmasi ve müsküler zedelenmeye yol acabilecegiymiss ..

Üstelik ilacin uyku ve sersemlik yapma gibi yan etkileri oldugundan dolayi calisan bayanlara tavsiye edilmiyorr ..

Aslinda dedigin gibi o kadar cok igne yedik kii ..
Onu da yeriz nolcakk ..

Zaten vaginal jelin bi kismi vücuttan geri atiliyorr .. Bu da ne kadar ise yaradigi hakkinda soru isaretleri uyandiriyoorr ..

Ben de igneyi tercih edenlerdenim .. Türkiyeden getirttim .
ALLAHIN izniyle faydasini görürüz insallah ..

hilal canım ilaçlarım 1..650 tuttu 2.500 hastane parası.ben ilaç hakkımı kaybetmişim.canım ya rapor için ne gerekiyor beri bi sonrakine bende alıyım çünkü çok para dökülüyor,sonu güzel olsa gözümüzde büyümezde Allah dualarımızı kabul etsin.

ilaçların çokk uygun tutmuşşş....ilaç raporun felanmı vardııı???gerçi böle bişey varmı onuda bilmiyorum....neyse canım soruna gelelimmm....
sizde sorun ne onu bilmiyorum ama aşılama şansınız varsaa 2 kez denemeniz gerek,,,,23 yaşını doldurmuş olman gerek,,,,39 yaşından küçük olman gerek,,,,1000 günlükk eşinin sigortalı olarak çalışmış olması gerek,,,,önceden çocuğunuzz olmaması gerek ki zaten sizde başka çocuk yok.....eğer sizde bunlar mümkünsee araştırma hastanesine gidipp başvurunn...bunlar zatenn kısa sürede çıkmıyorr onun için kesin yapıcaz diyosann hemen gidinn.....

heeeeeeeeeeee bide unutmuşummmm 3 yıllık evli olmanız gerekkk...ben ilkinde raporumu kullnmadımm 3 yıllık evli değildim diyee......

inşşşş canım benimm inşşşşş

hilal canım bize uyuyor şartlar acaba ne zamana gün verirler ben 2 ay sonraya diye duymuştum gerçi ben zaten 4 5 ay düşünmüyorum o zamana kadar çıkartırım herhalde sağol tatlım bilgiler için Allah sana ikiz bebişler nasip etsin.

canım ilaç raporum yoktu bu defa ilaçları az kullandım 2000 tutmuştu kalanını geri verdik hesaptan düşüldü.

merhaba arkadaşlar
bu iğnenin adı tam olarak ne
progesteron iğnesi diye mi geçiyor.

geri vermekk felan varmıı???ama benim kii rapora yazıldıı hastane alırmı acaba fazla gelirsee...bu arada bişey değil canımm...ara size en yakın olan araştırma hastanesini ne zamana gün verir bilemiyorumm...o işlerle ben değil eşim ilgilendi veee bizzz daha 1 yıllık evli bile değildikkk başvurduğumuzdaaa.....sizz eşinle brliktee aynı zamanda testlerinizi yaptırırsanızz daha kısa zamandaa raporunuzu alırsınızz....benim ilk eşim tetleri yaptırmıştıı sonra ben başlamıştıımm ama benim eşimde sorun varr eşimdenn çok test istenmişti.....sendende isteyeceklerii test rahim filmi,simir testi ve hormon testi.....

aminnn cümlemize inşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…