Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canim fransada yasakmis cunki bu igneleri sadece kanserli olanlara veriyorlarmis....................... bu yuzden kesinlikle yasakmis doktoruma soyledim hatta tartistim cunki bu kadar insan kullanip pozitif aliyor .................bununla neden fransada yasak anliyamadigimi soledim oda biz sizin sagliginizi riske atmak isteseydik yapardik dedi................ ....................... bu ikinci denememdi biliyosun canim 23 yasindayim hic bi problemimiz yok saglikli bi dogumum var buna ragmen basaramadiysam burda bidaha denemeye gerek bile yok bedavaya tup bebek yapiliyor ama sonuc negatif olunca niye bidaha deniyimki burda en iyisi istanbulda denemek
simdi ins bahcecide denicem bakalim agustosta insallah orada guzel sonucumu alirim dual
arkadaşlar iğneyi nasıl vuruluyorsunuz.bizim eve sağlıkçı birisi geliyordu o yapıyordu iğneyi.ben çok dışarı çıkmamaya çalışıyordum.ama bize baya pahalıya mal oluyo böyle.1-2 ay sonra inşallah yeniden denemeyi düşünüyoruz.bu iğneyi kendimiz yapamazmıyız sizce? siz nasıl yaptırıyorsunuz?
ya kızlar peki bu iğne çok acıtıyor mu? yada yakıyor mu? üç aya kadar hergn mü vuruluyor. kalçalar çok acımaz mı boşyer kalmaz.......
arkadşlar soruma cevap lüffennnn:teselli::teselli:
Canım bana göre acıtmaz sana göre acıtır..acıtsa da acıtmasa da mecbursak yaptırıcaz bebişler için...hihoyyyt
aşkısı peki 3ay boyunca hergün mü vurulacaz....:uhm:
kızlar bu iğne ne yaa
yani siz jel değil de iğneyi tercih ediyorsunuz...
valla bencede igne daha etkili ve bademcim bende sana katiliyorum zaten bu firansiz doktorlarinin bise bilmedigini coooook iyi biliyorum yine ne varsa benim turk doktorlarimda var turkbayragi
ayy kızlar desenize iş transferle bitmiyor. asıl zoru ondan sonra başlıyor....allah yardımcımız olsun ve kucaklarımızı boş bırakmasın inşallahhhh...
Evet ya bıtmıyor bıtmıyor
stres stres yın stres valla allah yardımcımız olsun