progesteron ignesi hakkinda??? ACIIIL yardim

kaymaklim

bismillah
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
973
3
merhaba arkadaslar bana bu igne hakkinda bilgi verebilirmisiniz burda satisi ve kullanimi yasakmis ama tutunmaya daha fazla yardimci oluyomus dogrumu kizlar lutfen kullananlar varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim bide sakincasi varmi? kizlar hizli cvp verin transfer gunume kadar turkiyeden getirtmem lazim cvbinizi bekliyorum hepinizi optum a.s.

Canım ben iki deneme yaptım 1. de tuttu ancak 13. gün kanamam başladı progesteron verdiler ama malesef 2. denememde transferden itibaren günde 2 kez 2 ampul toplam günde 4 defadan 120 tane vuruldum dakika kaçırmadım saatlerinde bide ve şu an hamileyim.Bu iğne çocuğun tutunmasına yardım ediyor o dönemde bol su iç yalnız iyi gelir artık son dönem yürüyemiyordum ama değdi için rahat olsun.Hayırlısı olur inşallah ve bebişini kucağına verir rabbim.Bu arada çapa tıpın orda daha ucuz biz 4-5 liradan alıyorduk son 50 yi ordan 2 den bulduk ama eczaneyi bilmiyorum.Ben 13. gün sonucu aldıktan sonra bebeğin kalp atışına kadar vuruldum

Son düzenleme:
canım doktorum benimde tedavimde iğne verdi suan gebeyim.her aksam 2 ampulu tek seferde yaptırıyorum kalçadan.3. ay dolana kadar sanırım devam edeceğiz.banada iğne jelden daha etkili gibi geliyor.

canım bende 2 aylık hamileyim progesteronu yumurtalarım toplandığından beri kullanıyorum hala daha 2 aylık olmama rağmen sabah akşam 2şer ampuldü kalp atışını gördüğümüzden beri 15 gündür akşamları 3 ampul oluyorum ve bence çok etkili ama benim kalçalarımda yer kalmadı hep beze oldu hemşireler bile acıyarak vuruyolar iğneleri bu hafta kontrole gidicem belki keser artık iğneyi ama fitil hap jel vs daha etkili doktorum söledi yani ki ben alman hastanesine gidiorum

kizlar cok sagolun yani ben bu igneyi alabilirmiyim bi sakincasi olurmu sizce benim icin..KUSURA BAKMAYIN KIZLAR EMIN OLMAK ISTIYORUM

sanırım 10 taneydi 6 sene oldu hatırlayamıyorum ama bende kullandım korkacak bişey yok.

kizlar cok sagolun yani ben bu igneyi alabilirmiyim bi sakincasi olurmu sizce benim icin..KUSURA BAKMAYIN KIZLAR EMIN OLMAK ISTIYORUM
Canım al bence genelde kullananların hep tutuyor dediğim gibi sabah 2 ampul birden akşam 2 ampul iğne daha etkili.Bu düşük önleyici Türkiyede de yasak satışı ama dr lar veriyor tavsiye ederim.

oldu cnm sagol tamam almaya karar verdim allah razi olsun bakalim alman hastenesinden getirttiricem galiba ben fransadayim benim arkadasim ordan almis 60 tanesi 200 milyonmus siz nereden ve kaca aliyorsunuz kizlar burasi pahalimi yoksa iyimi fiyat hakkinda hic bi bilgim yok da

canım bende almanda yaptım micro denememi ve dah aönce yazdığım gibi progesteron kullanıom halen daha ve 2 aylık hamileyim aynı fiyata aldım bende sadece tek bildiğim en iyi ve etkilisi iğne

canım bende almanda yaptım micro denememi ve dah aönce yazdığım gibi progesteron kullanıom halen daha ve 2 aylık hamileyim aynı fiyata aldım bende sadece tek bildiğim en iyi ve etkilisi iğne

sagol cnm allah razi olsun en kisa zamanda getirmeye calisiyim ben en iyisi bugun doktordaydim yumurtalar buyumeye baslamis zaman azaliyor elimi cabuk tutmam lazim senden de allah razi olsun rabbim kucagina almai nasip etsin cnm allaha emanet olun sen ve guzel bebegin ins:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:darisi basima ve tum isteyenlere amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

saol canım ne demek tabikide birbirimize yardımcı olcaz dün doktordaydım bebeğim gayet sağlıklı olmasına rağmen ve 3. aya girmeme rağmen iğneleri bi 15 gün daha kullan dedi akşamları 3er ampul olucam

cnm benim insaallah bebegini saglikla al kucagina bebeklerimiz icin herseye deger dayanicaz bu ignelere allah yardimcimiz olsun.... ben baya uzgunum ben bu igneleri getirtemiyorum kargo sirketi getirttemeyiz dedi bizdende kimse yok getirebilicek istanbulda ben napicam simdi bilmiyorum bu kadar kullanipta pozitif alani gorunce iyice istedim simdi ise alamicam galiba baya sikildi cnm napicamida bilmiyorum bakalim hayirlisi olur umarim allaha emanet olun sen ve guzel bebegin destegin icin sagol cnm a.s.

Kızlar yavas yavas sona geldım yumurtalarım toplandı 6 tane aldılar sımdıden fıtıllere basladım bana progesteron fıtıl verdıler 200mg sabah ogle aksam basladım yanına baska hıcbıse vermedıler bılıyodum zaten... Ama sankı ıgnesız olmıcak gıbı hıssedıyorum aslında amenna rabbım neyı nasıp ederse o olur kızlar neolur bana yardımcı olun en azından transfer sonrası neler yapıp neler yapmıcagım hakkında ıns bana yardımcı olursunuz hepınızı optum

canımmm.............inş tutacak bı kere olumlu ol.............az ilaç verdı dıye hemen umutsuz gıbı olma.............inş rabbım ol demıştır ve olur canım..............kendını yorma ağı iş yapma eğilme ve sınırlenme...........ananas suyunu ve portakal suyunu tavsıye edıyolar onları sık ve iç canım........ve bol su içi.........takdırede varsa olur sen içini rahat tut tabı bılıyorum soylemesı çokkk kolay...........yapması ıse zor............ama sonucu değistıremeyeceğimize gore bız elımızden gelenı yapalım takdır allahın..............inş canımm kendını çok dınlememeye çalış.........olacak haberını alırız inş burdan.............dua ile.

el muallım cnm cok tesekkur ederım gercekten ıyıkı varsınnn allh razı olsun dedıklerını yapıcam ıns dualarını eksık etme cnm buna cok ıhtıyacım var tekrardan coook sagolll

Yasak olduğunu hiç duymadım valla..Bütün eczanalerde satılıyor...Tüp bebek tedavilerinde de kullanılıyor...Belki Fransa da yasaktır....:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…