progesteron ignesi hakkinda??? ACIIIL yardim

evet canim fransada yasakmis cunki bu igneleri sadece kanserli olanlara veriyorlarmis....................... bu yuzden kesinlikle yasakmis doktoruma soyledim hatta tartistim cunki bu kadar insan kullanip pozitif aliyor .................bununla neden fransada yasak anliyamadigimi soledim oda biz sizin sagliginizi riske atmak isteseydik yapardik dedi................ ....................... bu ikinci denememdi biliyosun canim 23 yasindayim hic bi problemimiz yok saglikli bi dogumum var buna ragmen basaramadiysam burda bidaha denemeye gerek bile yok bedavaya tup bebek yapiliyor ama sonuc negatif olunca niye bidaha deniyimki burda en iyisi istanbulda denemek
simdi ins bahcecide denicem bakalim agustosta insallah orada guzel sonucumu alirim dual

ya kızlar peki bu iğne çok acıtıyor mu? yada yakıyor mu? üç aya kadar hergn mü vuruluyor. kalçalar çok acımaz mı boşyer kalmaz.......

kaymaklım canım istanbulda da belirli yerlerde var bu iilaçtan.türkiyenin heryerinde yok.burda da aslında yok ithal ediyorlarmış ama istanbuldaki tüpbebek merkezleri bunu veriyo.alternatifleri var bu ilacın proginex diye bir iğne bunuda sorabilirsin doktoruna..ama bir yan etkisi yok bende uzun süre kullandım doktoorum özellikle bunu tercih ediyoo.

arkadaşlar iğneyi nasıl vuruluyorsunuz.bizim eve sağlıkçı birisi geliyordu o yapıyordu iğneyi.ben çok dışarı çıkmamaya çalışıyordum.ama bize baya pahalıya mal oluyo böyle.1-2 ay sonra inşallah yeniden denemeyi düşünüyoruz.bu iğneyi kendimiz yapamazmıyız sizce? siz nasıl yaptırıyorsunuz?

Ha ha ha güleyim bari..Şimdi burada bizim sağlığımızı tehlikeye mi atıyormuş Türk doktorları naniknanik

Fransa da herşey yasaklanıyor zaten bir sebeple...Ama diğer ülkelere insanların sağlığını tehlikeye düşürebilicek yiyecek ürünleri pazarlamayı biliyorlar..Danone gibi:1ninca:

Benim iğnelerimi eşim yapıyor.Eşim doktor..Bilen birine yaptırmanızda fayda var..Çünkü kalçaya yapılırken de belli bir bölgeye hesaplanarak iğne vuruluyor...

aşkısı peki 3ay boyunca hergün mü vurulacaz....:uhm:

Canım prognex iğne ( nasıl yazıldığını unuttum ) tercih ediyorsanız her gün..O daha az acıtıyor.

depo şeklinde olanı tercih ediyorsanız 4 günde 1..Yağlı bir iğne olduğu için biraz yakıyor...

valla bencede igne daha etkili ve bademcim bende sana katiliyorum zaten bu firansiz doktorlarinin bise bilmedigini coooook iyi biliyorum yine ne varsa benim turk doktorlarimda var turkbayragi

ayy kızlar desenize iş transferle bitmiyor. asıl zoru ondan sonra başlıyor....allah yardımcımız olsun ve kucaklarımızı boş bırakmasın inşallahhhh...

valla bencede igne daha etkili ve bademcim bende sana katiliyorum zaten bu firansiz doktorlarinin bise bilmedigini coooook iyi biliyorum yine ne varsa benim turk doktorlarimda var turkbayragi

a.s:enbuyukkk:turkbayragi

ayy kızlar desenize iş transferle bitmiyor. asıl zoru ondan sonra başlıyor....allah yardımcımız olsun ve kucaklarımızı boş bırakmasın inşallahhhh...

Hamilelik olunca da iş bitmiyor canım....:gitme: Kese göründü mü,kalp atışı alındı mı ? gelişimi nasıl vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…