progesteron ignesi hakkinda??? ACIIIL yardim

hilal canım biz ilaçları hastaneden almadık ecz.aldık.benimde eşimde sorun var tahlil sonuçları var elimizde benimde sadece rahim filmi var tekrarmı istiyorlar yoksa?

bizde ilaçları eczaneden aldık ama sigortadan yaa ondan geri verilirmi bilmiyorumm...neyse bi başlıyalımdaa fazla gelirmi bilemiyorumm belkide eksik olurrr.....rahim filmini belkide kabul ederlerr ama kesin bilmiyorumm...zaten en uzun süren o....2 ay sonraya gün veriyolarr bidee adetden sonra yapılıyorr sitrestenn adet olmadımm çok uzun sürmüştüü benim ondan....sonucuda hemen vermiyolardı heralde.....benim eşimden genetik test istendii 1 ay sonraya gün verdilerr ve sonucuda 8 ay sonra alıcaksınız dediler...biz onu özelde yaptırdık kabul ettilerr......inşş seninkinide ederlerr....hormon testi kısa sürer,,,simirin sonucunu 2 ay sonra almıştımm....bide benim eşimde varikosel vardıı ondan çok test istemişlerdiii eşimdenn...seninki daha kısa sürer heralde.....

Tam olarak ilacin ismi ::::

Progynex ampul 50 mg

Ben de ayrica hap versiyonu da mevcuttt ..

Progestan 100mg ( yumusak kapsul )

ben progestan 200 mg kullanmıştım.....ama dediğiniz gibi bu hapı koyduğumuzda dışarıı çıkıyorr hepsi içerde kalmıyorr...ondan iğne daha faydalı olabilir gibi geliyorr banada......

benim eşim özel hast çalışıyor olmazsa tahlilleri orda yaptırırız tabi kabul ederlerse.sağol tatlım bilgiler için.

kabul ederlerse senin için çok daha iyi olur daha az beklersin.....kolayyy gelsin sanaaaa..

kaymaklım bu progesteron iğneyi bende kullandım.iğneyi günde 1 kere 2 doz vuruluyordum.12.günden sonra bıraktık şimdi progesteron kapsül 200 kullanıyorum..hilalcim ilacı vucut ihtiyacı olanı alıyor gerisini geri atıyor,dr.bana verdiği bilgi bu.buarada ilacı uyguladıktan sonra 30dk uzanıyorum.

ben zaten ilk denememde genelde hep yattımm...zaten dr.bana verirse iğne kullanırımm..yoksa özel olarak dr.a bana şu iğneyi ver felan demem.....sadece yazılanlardan dolayıı sölemiştimm.....hapı kullanan bir çok insan da hamile kalmıştırr zatenn...herşeyy nasippp....

arkadaslar bu ignenin yaninda baska ne ilaclar kullaniyosunuz

Canim herkesin bünyesine göre ilaclar farkli farkli veriliyor doktorlar tarafindann ...

Sen kimler ne kullanmis bunu sorabilirsin tabiki dee ama lütfen kendi kafana göre ilac kullanmaa ..

Belki faydasindan cok zarari olucaktirr ..

Ayrica bu bahsettigimiz igneyi kendin enjekte edemiyorsun ..

Bir saglik görevlisi tarafindan yapilmasi gerekiyorr ..

Bizim kullandigimiz horman ilaclari gibi göbekten olmuyorr ..

Öncelikle Fransa'da kullanicaksan kime yaptircagini da arastir ..

Bazi doktorlar , muayenehaneler recetesiz herhangi bir igneyi yapmiyorlarr ..

Canim sana katiliyorum ..
Hersey nasip tabikii ..
Olmayacak olduktan sonra en pahali , en garantili ilaci dahi kullanmis olsan olmuyorrr ...

Yanliz ignenin düsük ve kanamali durumlarda etkisini bir an evvel gösterdigi de bilinen bir gercek ..

Ben gecen sene bu zamanlarr ikiz bebeklerimi kanamayla birlikte düsük yaptim ..

Koskoca Almanya 'da kanamama iyi gecelek bir ilac bulunmadi ...

Tabikii yine nasip ama öncelikle tedbiri alip gerisini ALLAHA birakmak gerek ..:Saruboceq:

kaymaklim bence fransadaki doktoruna bu igneyi getirtecegini soyle, fitilini zaten fransada da kullandirtiyorlardir, ignesinin kullanilmamasi garip eger eminsen de kullanilmamasinin bir nedeni vardir.
bence kafana gore hareket etme, hangi sehirdesin sehre gore degisiyor mu bilmiyorum ama pariste jinekologlar cok cok iyi. turkiyede yapilmayan bircok testi burda yaptilar bana, daha bircok konuda burda cok buyuk bir fark olduguna inaniyorum. her doktor farklidir turkiyede de burda da cok cok iyi doktorlar var, karsilastirma yapmak da yanlis ama senin buraya olan guvensizligin nedeniyle sirf yaziyorum.
ayrica eger igne burda dedigin kadar zararli karsilaniyorsa hicbir eczane sana yapmaz o igneyi turkiyeden de getirtsen, bir daha gittigimde doktoruma soracagim bu igneyi cunku bana bir daha hamile kalirsan tedavi verecegim dedi, progesteronu kastetti diye kaldi aklimda.
en net diyebilcegim doktorundan baglantisiz hareket etmemen, doktoruna guvenmiyorsan da degistirmen. Insallah mujdeli haberin gelir bu ay tatlim.

bende sana katılıyorummm ilk öncee tedbiri alalım gerisini allaha bırakalım.....
ben bu iğneyi bu topikde öğrendimm...benimde değerim az yükselmiştiii ve dr bana bu iğneyi vermediii...fitile devam ettirdi....demek istediğim şeyy bu iğneden haberim dahi yoktuu....ama dr bana vermediği sürecede neden bana vermedin demem......zatenn dr.un gerekeniii vereceğini düşünüyorum.....
ilk tedavimdeee o iğneyide kullansam hiç bişey değişmiyecektii....bencee sende ilaç kullansann yinede bişey değişmiyecektiii...bizim evlatlarımıza kavuşmamızın daha vakti gelmemiş diye düşünüyorum.....tabikiii bundan sonra daha tedbirli olabilirizzz ama bence önceyii düşünmemek lazımmm.....
inşşşşş sende bendee öncekii yaşadıklarımızı yaşamayızz bu tedavilerimizdee evlatlarımıza kavuşuruzz.....rabbim tüm isteyen herkese nasipp etsinnn EVLAT.....

kizlar size soyle anlatiyim; benim bir arkadasim 5 defa fransada 1 defa istanbul bahceci klinginde tedavi

gordu ve 5 negatiften sonra istanbulda yaptigi tedaviden sonra suanda bebegini kucagina aldi cok sukur.

arkadasimda progesteron ignesini kullandi bunun cok buyuk etkisi oldugunu doktorlar soyluyor zaten.

bende istanbula geldigim zaman bahceci klinigine gittim mustafa bahceciyle gorustm normalde parayi

ayarlasaydim gidip orda yapicaktim ama parayi ayarlayamadigim icin gidemedim son kez burada

denicem. bahceci klinigindeki butun hastalara bu igne kesin veriliyor zaten aslinda be cok kisiyle

konustum bunun faydasini goren ama yinede kafami kurcaliyor buRda turk JINEKOLOGADA

sordurdum da evet igne daha etkili bebegin tutunlasina kolaylik sagliyor demis ve arkadasim icin zorla isvicreden bu igneyi getirtmis sizce onemsiz olsa doktor risk olsa getirtiymiydi................................ artik kizlar bunlardan dolayi

kafam karisik aslinda sizin gibi dusunuyorum ama hiiic sorun olmamasina ragmen bide saglikli bi

dogumum olmasina ragmen 2 negatif aldim ve rabbim nasip ederse 3. denicem benim bukadar igneye

dusmemin sebebiyse ben tedbiri aliyimda takdir rabbime ait ilerde pisman olmak istemiyorum sadece............
DUSUNCELERINIZ ICIN VERDIGINIZ FIKIRLERINIZ ICIN COK TESEKKUR EDERIM GERCETEN COK SAGOLUNNN

Merhaba
Bu ignenin yerine vaginal jel kullanabilirsin ve sanirim Fransa'da bir problem olmaz. Ben ilk denememde igne olarak kullandim. Fakat kalcamda apse olustu ve transfer sonrasi sürekli yüksek ates ve en kuvvetli antibiotiklerle iyilesmem 1 ayi buldu. Perisan oldum. O sirada da kimyasal gebelik olustu. Ama bilmiyorum bu enfeksiyon, ates yüzünden mi embrio etkilendi... Sonrasindaki denemelerimde doktorum vaginal jel verdi ve artik hep jel kullandiklarini ve hic bir farki olmadigini söyledi. Nitekim son denememde jel kullandim ve hamile kaldim ama sonra 7. haftada embriyonun kalp atislari duyulmadigi icin hüsranla bitti.
Hic degmez. Bence vaginal jel kullan. Zaten oldukca agri yapiyor enjeksiyon sirasinda.

denizati gercekten kafam cok karisik okadar bu igneyi kafama sokmusumki bu ignesiz yaparsam olmicakmis gibi hissediyorum fikir verdigin icin cok sagol tesekkerler

canım bende bahceci klınıgının ve alman hastanesının sayesınde 3 yasında 1 cocuk annesıyım
banada cok zor gelmıstı 11 hafta boyunca progesteron ıgne yaptırmak kalcalrımdan kan gelıyordu ılacın bırkısmı kanla bırlıkte dısarıya cıkıyordu okadar yani. ama doktorum asla ignelerı brakmamam gerektıgını embrıyonun tutunup yerlesmesınde en buyuk etkenın progesteron oldugunu bebegım ıcın katlanmamı soyledı.kesınlıkle jel ve hap seklını tavsıye etmıyorlar ıgnenın cok etkılı oldugunu soyluyorlar .

canim coooook tesekkur ederim vallla ilac gibi geldi bana sonucta bi yola ciktik 2 hafta sonra gelip alicam ignelerimi ama yinede korkuyorum rabbim yar ve yardimcim olsun
rabbim bebegini sana bagislasin hersey gonlunce olsun opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…