merhaba arkadaşlar
bu iğnenin adı tam olarak ne
progesteron iğnesi diye mi geçiyor.
Tam olarak ilacin ismi ::::
Progynex ampul 50 mg
Ben de ayrica hap versiyonu da mevcuttt ..
Progestan 100mg ( yumusak kapsul )
arkadaslar bu ignenin yaninda baska ne ilaclar kullaniyosunuz
ben zaten ilk denememde genelde hep yattımm...zaten dr.bana verirse iğne kullanırımm..yoksa özel olarak dr.a bana şu iğneyi ver felan demem.....sadece yazılanlardan dolayıı sölemiştimm.....hapı kullanan bir çok insan da hamile kalmıştırr zatenn...herşeyy nasippp....
Canim herkesin bünyesine göre ilaclar farkli farkli veriliyor doktorlar tarafindann ...
Sen kimler ne kullanmis bunu sorabilirsin tabiki dee ama lütfen kendi kafana göre ilac kullanmaa ..
Belki faydasindan cok zarari olucaktirr ..
Ayrica bu bahsettigimiz igneyi kendin enjekte edemiyorsun ..
Bir saglik görevlisi tarafindan yapilmasi gerekiyorr ..
Bizim kullandigimiz horman ilaclari gibi göbekten olmuyorr ..
Öncelikle Fransa'da kullanicaksan kime yaptircagini da arastir ..
Bazi doktorlar , muayenehaneler recetesiz herhangi bir igneyi yapmiyorlarr ..
Canim sana katiliyorum ..
Hersey nasip tabikii ..
Olmayacak olduktan sonra en pahali , en garantili ilaci dahi kullanmis olsan olmuyorrr ...
Yanliz ignenin düsük ve kanamali durumlarda etkisini bir an evvel gösterdigi de bilinen bir gercek ..
Ben gecen sene bu zamanlarr ikiz bebeklerimi kanamayla birlikte düsük yaptim ..
Koskoca Almanya 'da kanamama iyi gecelek bir ilac bulunmadi ...
Tabikii yine nasip ama öncelikle tedbiri alip gerisini ALLAHA birakmak gerek ..:Saruboceq:
canım bende bahceci klınıgının ve alman hastanesının sayesınde 3 yasında 1 cocuk annesıyım
banada cok zor gelmıstı 11 hafta boyunca progesteron ıgne yaptırmak kalcalrımdan kan gelıyordu ılacın bırkısmı kanla bırlıkte dısarıya cıkıyordu okadar yani. ama doktorum asla ignelerı brakmamam gerektıgını embrıyonun tutunup yerlesmesınde en buyuk etkenın progesteron oldugunu bebegım ıcın katlanmamı soyledı.kesınlıkle jel ve hap seklını tavsıye etmıyorlar ıgnenın cok etkılı oldugunu soyluyorlar .