progesteron ignesi hakkinda??? ACIIIL yardim

canim coooook tesekkur ederim vallla ilac gibi geldi bana sonucta bi yola ciktik 2 hafta sonra gelip alicam ignelerimi ama yinede korkuyorum rabbim yar ve yardimcim olsun
rabbim bebegini sana bagislasin hersey gonlunce olsun opuyorumnanaktan

Canim anladigim kadariyla sen igneleri Türkiye'den Fransa' ya getireceksin ..

Dikkatli olman gerekli .. Gümrükte gecirmen zor olabilir ..

Farkedilmemesi icin esyalarinin arasina iyice gizlemen gerekli ..

Gerci arama yapilmadigi müddetce belli olmuyor ama sen de biliyorsun kii ilac getirmek yasak ...

Heleki siviysaa ..

Fransa' da bu igneleri kime yaptirmayi düsünüyorsun ?

Igneyi yapabilcek bir tanidigin veya danistigin bir doktor var mi ??

Insallah hersey yolunda giderr ..Insallah bu kadar inandigimiz bir ilactan ALLAHIN izniyle fayda görürüzzz ..

Ben de cok zorluklarla bu ilaci temin ettim ..

Seni cok iyi anliyorum ..

Ayni seyleri ben de yasadim ..Aklimda hep elimden geleni yapmam gerektigi vardi ..

Elimden geleni yapip gerisini Rabbime birakmakk ..

Sonumuz hayir olsun ..

Bu SIKINTILARIN karsiliginda ;

saglikli , hayirli evlatlarla hem dünyada , hem ahirette mükafatlandiralim ins. :Saruboceq:

canim benim cok tesekkur ederim sagol fikir verdigin icin benim burda hemsire arkadasim var arap o bana igneleri yaparim dedi bakalim ins dedigin gibi bi sorun yasamadan getirebilirim artik hakkmizda hayirlisi neyse o olsun doktorada danisdim oda ignelerin etkili oldugunu soyledi rabbim kucaklarimizi doldursun saglikli bebeklerle insallahhh opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kaymaklim sen ignelerini getirtmeye calis, doktoruna da soyle senin psikolijini dikkate almak zorunda. bu arada icinde bir korku varsa hamile kaldiginda belli araliklarla progesteronunu olcturur doktorun bana da bakilicak hamile kalinca ara ara, bir kaybim var diye,bir de fransiz sitelerinde kadinlarin siteleri var kk gibi fransizcan iyiyse onlara da danis bence. ben baktim mesala aralarinda ignelerini olanlar var ama fransizcam az, iyi olan birisi okumali.. 2008 yazilariydi, yeni yasaklanmadiysa fransda da varmis.
bu arada neden yasaklanir anlamis degilim, ben asil ne zarari var kismindayim, bize yok dedikleri zaman panikle yokluk hissediyoruz cunku ulkemizde var, arkadaslarimiz kullanior vs. ama belki de cidden iyi degil cok merak ettim bu kismini, yeni bir sey ogrneirsen bize de yaz lutfen. bende gidince doktorumla konusucagim, ayrintili ogrenip sana bilgi verecegim.
Insallah bu sefer hamile kalicaksin. cok aklina takma her seyi, hayirlisi olsun.
l

canim benim aslinda inan sakin davranmaya calisiyorum ama turkiyedeki doktor mustafa bahceci bana bu ignenin faydali oldugunu soyleyince iyice kendimi kaptirdim aslinda ne yalan soyliyim
simdi burda son denemem olucak olmazsa bidaha fransada denemeyi dusunmuyorum istanbuda denerim artik.
ama sakncali bise oldugunu dusunmuyorum cunki tup bebek yapan herkese veriyorlar bu igneyi
bide canim benim fransizcam konusmada iyiyim ama okumada cook iyi anlamiyorum ama yinede bakarim cok tesekkurler fikir verdigin icin

Canım bende Turkiyeden Azerbaycana ilaç geöirdim.Eğer reçeteni ve ilaç faturalarını gösterirsen gümrükte hiç bir şey yapamazlar..Bir de elbiselerine ne kadar sararsan sar zaten kontrolde gözüküyo..

Arkadaslar ...

Internette görüntü paylasim sitesinde ( YouT ) Progesteron igneyi bayanlar kendi kendilerine enjekte ediyorlarrr ....

Acaba bizim de kendi kendimize kalcadan bu igneyi yapmamiz mümkün müü ???

Aranizda kendi kendine yapaniniz var mi ?

Bunun icin herhangi bir egitim almak gerekli mi ??

Ben günlük igne yaptirmak icin doktora gitmek istemiyorum ..

Bilgisi olan paylasirsa sevinirim ..

kaymaklim biliyorsun ben de fransadayim, doktorumla da eczacimla da konustum; yasak falan degilmis progesteron ignesi. niye senin doktor oyle dedi bilmiyorum hatta dedigini sordum sadece ozel durumlarda bazi hastalara veriliyormus mecbur kalinirsa diye, yok oyle bir sey dedi doktorum. icin rahat etsin olmadi baska doktora git. ne zaman basliyor tedavin? Allah yardimcin olsun.

kizlar cok sukur ben igneleri getirdim ins ayin 23 unde edavim basliyor ne olur bana dua edin dualarinizi benden eksik etmeyin sizlere ihtiyacim var

kizlar cok sukur ben igneleri getirdim ins ayin 23 unde edavim basliyor ne olur bana dua edin dualarinizi benden eksik etmeyin sizlere ihtiyacim var

Canim insallah o kadar ugrastan sonra o ignelerin faydasini görmek nasip olurr ...

Allah hayirlisiyla bu kez evlat nasip etsin sana ve tüm tedavideki arkadaslaraa ...

Günlük mü kullanacaksin ?

Kac tane getirebildin ?

Tedavin de hayirli olsun ...

Ben de muhtemelen 2 hafta sonra gelecek olan adetimle dondurulmus tedavime baslayacagim hayirlisiylaa ..

Insallah ardarda HAMILEYIM diye müjdeler vermek nasip olsun .. olumunekankayizsmile

canim ben 250 tane getirdim dozaj icinde alman hastanesini aradim bi hemsire bana yardimci oldu herkeze sabak 2 aksam 2 kullaniliyomus bende oyle yapicam ayin 23 unde basliyorum nasip olursa seninde tedavin hayirli olsun ins ikimizde ayni zmanlarda alicaz guzel sonucu rabbim hakkimizda hayirlisi neyse onu nasip etsin sen kactane igne getirdin? igneleri kim vurucak? nsi olursa kendine iyi optum

Canim ben sadece 10 paket yani toplam 50 tane getirmistim ...

Bir pakette 5 tane var .. 50 mg lik ..

Sabah 2 aksam 2 mi ? :1shok: ohaoldumsmile

Inanmiyorum.. Emin misin canim ya bir yanlislik olmasin ?

Bana doktor günde 1 ampul ( 50 mg ) uygulanicak demisti ...

Hatta burdaki doktorum haftada 3 defa Pazartesi , carsamba , cuma günleri olmak üzere 1 er tane dedi ...

Sen yine de bir iki merkezi arayip danis derim ben ..

Allah korusun herseyin fazlasi zarar ...

insallah cektigimiz tüm SIKINTILArin karsiliginda yavrularimiza kavusmak nasip olur ..

canim benim getirdigim ignenin adi progesteron ignesi ve 25 miligramlik sabah 50 aksam 50 olucak yani burdaki arkadasimda oyle yapti bebegi iki aylik suanda oda cok arastirdi benim icin sagolsun ama alman hastanesinde bu ilac boyle kullaniliyor belki sen haftalik 1 yada 2 kullanmlik olanlarda var onlardan getirdin benimkinin dozaji 25

ufffffffffffff ya valla herseybi stres neolucak boyle ya allahim snumuzu hayr et neolur yarabbimmmm

kaymaklim hadi hakkinda hayirlisi ins guzel sonuc alacaksin kisami uzunmu yapilacak tedavin

kisa protokol olucak canim benim dusundugun icin cok sagol gercekten mutlu oldum dularini eksik etme benden sen neler yapiyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…