• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progesteron hormonu yüksekliği ile tüp bebek transferi iptal edilen var mı aranızda?

Yumurta toplandındiktan sonra ki adette transfer olacaktı benden kaynaklanan başka bir sebeble ertelendi.İkinci adetle başladık hazırlıklara bu seferde progesteron yüksek çıkmış yine iptal edildi inşallah artık üçüncüde nasıp olur 🤲
Merhaba benim de 28 mayısta transferim olacaktı ama bende Faranjit oldum. KBB uzmanı deposilin ve azitromisin verdi. Kendi doktorumla görüştüm oda transferi iptal edelim dedi. Eşimden bulaştı bana da.

Merhaba benim de 28 mayısta transferim olacaktı ama bende Faranjit oldum. KBB uzmanı deposilin ve azitromisin verdi. Kendi doktorumla görüştüm oda transferi iptal edelim dedi. Eşimden bulaştı bana da.
Ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun vardır bundada bir hayır

Merhaba;
Normalde 25.04.2024 tarihinde transferim planlanmıştı. Fakat progesteron hormonum yüksek çıktığı için iptal edildi. Değerim 4 çıkmış. Kaç olması gerekiyor onu da bilmiyorum. Çok mu yüksek bir değer acaba? Adet görünce ilaca başlayacağız dediler. Haliyle transferim mayıs ayına sarktı.
Benim Mart ayında 10.29 mayısta 5.52 çıktı iptal oldu sürekli

Evet önce düşük olması gerekiyormuş bende 2 ay yumurta çatladığı için bir ay kist yüzünden iptal oldu. Ama sanırım estrofemin çatlamayı baskılaması gerekiyormuş
Doğru doktor bana da normalde biz bu değeri ilaçla yükseltiyoruz öncesinde yükselmesi yumurtanın çatlamaya başladığını gösterir demişti

Arkadaşlar benim de adet başlarında progesteron yuksek çıkıyor aylardır transferim iptal oluyor sizler nası bi yol izlediniz düşmesi için

Arkadaşlar benim de adet başlarında progesteron yuksek çıkıyor aylardır transferim iptal oluyor sizler nası bi yol izlediniz düşmesi için
Benim bir kez başıma geldi onu da anlamadık. Sonraki ay zaten direkt düştü. Aslında yumurta kontrolü yapıldığı zaman doktor çatlayıp çatlamadığını görebiliyor sanırım. Yani bana transfer tarihim planlandığında öyle söylemişti. Ve benim özelde verdiğim kan ile devlette verdiğim arasında da oldukça farklı bir değer çıkmıştı. Sonra da devlette doğru sonuç vermeyebiliyor dediler. Ve yüksek çıkmasındaki en büyük neden progestan fitil tarzı şeyler ama muhtemelen transfer aşamasına geçmediğiniz için kullanmamışsınızdır.

Benim bir kez başıma geldi onu da anlamadık. Sonraki ay zaten direkt düştü. Aslında yumurta kontrolü yapıldığı zaman doktor çatlayıp çatlamadığını görebiliyor sanırım. Yani bana transfer tarihim planlandığında öyle söylemişti. Ve benim özelde verdiğim kan ile devlette verdiğim arasında da oldukça farklı bir değer çıkmıştı. Sonra da devlette doğru sonuç vermeyebiliyor dediler. Ve yüksek çıkmasındaki en büyük neden progestan fitil tarzı şeyler ama muhtemelen transfer aşamasına geçmediğiniz için kullanmamışsınızdır.
Yok kullanmadim zaten ilaçsız transfer yapicam dogal siklusla dedi doktorum ama yumurtlamadan önceki değeri 1 altı istiyorum dedi benim 2 çıkmış kac aydır uğraşıyoruz transferim iptal oluyor belki vardır benim gibi başına gelen

Yok kullanmadim zaten ilaçsız transfer yapicam dogal siklusla dedi doktorum ama yumurtlamadan önceki değeri 1 altı istiyorum dedi benim 2 çıkmış kac aydır uğraşıyoruz transferim iptal oluyor belki vardır benim gibi başına gelen
2 çok ta yüksek değilmiş aslında inşallah düşer. Benim 4 çıkmıştı sonraki ay 0.1. Aynen vardır mutlaka aynı sorunu yaşayan

Back