Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yardımcı olur musunuz5 temmuzda regl oldum 15 temmuzda yumurta çatlatma iğnesi oldum 25 temmuzda progesteron testim 38 çıktı hamile olma ihtimalim var mı varsa ne zaman teste çıkar
Şöyle Progestron seviyeniz hamile kalmanız için ideal bir değerdir doktor bunu anlamlandırmak için test yapıyor. Hamilelik testi bambaşka onu iğne etkisi geçince yapabilirsiniz5 temmuzda regl oldum 15 temmuzda yumurta çatlatma iğnesi oldum 25 temmuzda progesteron testim 38 çıktı hamile olma ihtimalim var mı varsa ne zaman teste çıkar
Bu tahlil sonucumdan 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. Umarım hamilesindir sende5 temmuzda regl oldum 15 temmuzda yumurta çatlatma iğnesi oldum 25 temmuzda progesteron testim 38 çıktı hamile olma ihtimalim var mı varsa ne zaman teste çıkar
Maalesef tek çizgi çoktı dönme ihtimali Çar mıYarın ilk idrarla test yapın varsa çıkacaktır
Benim 12. Gün negatif 13. Gün pozitif cıkmıstı dönmüştüMaalesef tek çizgi çoktı dönme ihtimali Çar mı
Eve gidip hemen tekrar yapacan test umudum var halaBenim 12. Gün negatif 13. Gün pozitif cıkmıstı dönmüştü
Kaçıncı gün bugünEve gidip hemen tekrar yapacan test umudum var hala
15 temmuzda iğne oldum iğne olunan günden itibaren sayılıyorsa 13.günKaçıncı gün bugün
Kaç yumurtan olduğuna da bağlı.sayı fazla ise progesteron yüksek çıkar5 temmuzda regl oldum 15 temmuzda yumurta çatlatma iğnesi oldum 25 temmuzda progesteron testim 38 çıktı hamile olma ihtimalim var mı varsa ne zaman teste çıkar
Bende 14 temmuzda iğne oldum.12.gün negatife döndü15 temmuzda iğne oldum iğne olunan günden itibaren sayılıyorsa 13.gün
Tekrar pozitife dönme ihtimali oluyor muBende 14 temmuzda iğne oldum.12.gün negatife döndü
Haziran ayında iğnenin 16.güni pozitif oldu benim.Ama malesef 5 haftalıkken kimyasala döndüTekrar pozitife dönme ihtimali oluyor mu