- 6 Mart 2024
- 8.892
- 7.583
- 28
-
- Konu Sahibi Lady Guinevere
sordum zaten neden veriyorsunuz diye. sancın varmis ne olur ne olmaz dediCanım okumaya yıllarını vermiş doktor ihtiyaç olmayan şeyi verir mi?
Belki seni endişelendirmemek için önlem alıyordur…
Ya sen beni öldüreceksinsordum zaten neden veriyorsunuz diye. sancın varmis ne olur ne olmaz dedisanırım öyle bir ihtimal vermesi korkuttu beni
yok kullanıcam zatenYa sen beni öldüreceksin
Burada millete öneriler yapıyoruz ediyoruz, kendine gelince bir panik
Sakin ol ve kullanmamazlık etme, bende geçen ağrım var diye gittim parol verip yolladılar valla…
Seninkisi daha temkinli…
evet gecen sefer dopplerle görmüstü sadece, bugün duyuldu şükürProgestan zaten önlem amaçlı verilir. Sancı var demişsiniz rahim kasılmalarını engelleyip bebeğin tutunmasını destekler. Kalp atışını duydunuz mu? Geçen duyulmamıştı.
ben de kararlıyım 1 ay sonra gidicem diye bakalımBitince tekrar gözükte bakalım ne diyecek doktorsana diyorum da bende öyleyim bakma 7 ayda kaç kere gittim doktora acaba millet ayda bir gidiyor
Ben 5 gündür doktora gitmiyorum. 1 ay gibi geldi. Bakalım ne kadar dayanabileceğim. Her gün bebeğimin iyi olduğunu duymaya ihtiyacım var.Bitince tekrar gözükte bakalım ne diyecek doktorsana diyorum da bende öyleyim bakma 7 ayda kaç kere gittim doktora acaba millet ayda bir gidiyor
Bir hafta sonra doktordasınben de kararlıyım 1 ay sonra gidicem diye bakalım
gaza getirmeyün beniiiBir hafta sonra doktordasın
Şu ultrason aletinden evime istiyorumBen 5 gündür doktora gitmiyorum. 1 ay gibi geldi. Bakalım ne kadar dayanabileceğim. Her gün bebeğimin iyi olduğunu duymaya ihtiyacım var.
Mümkün değilben de kararlıyım 1 ay sonra gidicem diye bakalım
Bu malumun ilanı sadecegaza getirmeyün beniii
bakalım benim kararlılığım da ne kadar sürecekBu malumun ilanı sadecehamileliğim boyunca bilmem kaç kere ayda bir gideceğim diye karar verdim dnndnd
Ay geçen eşimle düşünmedik değil. Allah'tan ultrason zararsız bir şey. Röntgen gibi olsaydı radyasyondan uzaylı doğururdumŞu ultrason aletinden evime istiyorum
Kız hiç güleceğim yoktu, eşim kafayı yersin sen bedava verseler almam dediAy geçen eşimle düşünmedik değil. Allah'tan ultrason zararsız bir şey. Röntgen gibi olsaydı radyasyondan uzaylı doğururdum
O da haklı ndndn saat başı "napıyo acabaaa" diye makinaya koşKız hiç güleceğim yoktu, eşim kafayı yersin sen bedava verseler almam dedi
Sen benden beter olduğun için bir bir buçuk haftabakalım benim kararlılığım da ne kadar sürecek