- 19 Mart 2019
- 566
- 667
- 18
- 33
- Konu Sahibi Merakliiiiiiiiii
-
Bana da aynısını yaptı kendimi kontrol edemeyecek gibi oluyodum sonra da uyuyakalıyodum. Fitil olarak kullanıyorum artık çok rahatım hiç yan etki yaşatmıyor.Merhaba arkadslar progestan hap kullanıyorum. Kullandıktan sonra aşırı ağırlık çöküyor üzerime. Uyku yapıyor bir de bas dönmesi. Sanki birkaç kadeh içmişim de çakır keyif gibiyim. Böyle şeyleri yaşayanlar var mı? Varsa nasıl önlem aldiniz
Bende doktordan fitil halini mı isteyeyim o daha mı iyiBana da aynısını yaptı kendimi kontrol edemeyecek gibi oluyodum sonra da uyuyakalıyodum. Fitil olarak kullanıyorum artık çok rahatım hiç yan etki yaşatmıyor.
Doktoruna sor canım evet. Benim ilacım yumuşak kapsül şeklindeydi direkt onu kullandım fitil olarak değiştirmedim doktoruma da sordum tabi kiBende doktordan fitil halini mı isteyeyim o daha mı iyi
Merhaba arkadslar progestan hap kullanıyorum. Kullandıktan sonra aşırı ağırlık çöküyor üzerime. Uyku yapıyor bir de bas dönmesi. Sanki birkaç kadeh içmişim de çakır keyif gibiyim. Böyle şeyleri yaşayanlar var mı? Varsa nasıl önlem aldiniz
Ne zamandır kullaniyorsunuzBen ben benKendimden geçiyorum sanki. Çok zor toparlanıyorum. Soda içiyorum, o iyi geliyor biraz. Bana da doktorum fitil olarak kullanmamı söyledi ama ben yine de hap versiyonunu tercih ediyorum.
Ne zamandır kullaniyorsunuz
Benim daha 1 hafta olmadı. Kullanır kullanmaz hemen böyle etkilerinin olması normal mi ki2,5 aydır kullanıyorum ben.
Bi doktorunla görüş canim. O nasıl diyorsa öyle kullanmak gerek. Hormon ilaçları ne de olsaCanim bende iki hafta önce basladim hap olarak kullaniyorum günde bi defa doktorum özellikle yatmadan önce almami dedi cunkü uyku yapar demisti öylede oldu, adet gelene kadar kullan demisti. Ama bidaki ay yine kullanmam gerekiyomu onu sormayi unuttum yoksa bi seferliginemi acaba
Benim daha 1 hafta olmadı. Kullanır kullanmaz hemen böyle etkilerinin olması normal mi ki
doktorunuza danisarak vajinal kullanin. yan etkileri azaltirsiniz.Merhaba arkadslar progestan hap kullanıyorum. Kullandıktan sonra aşırı ağırlık çöküyor üzerime. Uyku yapıyor bir de bas dönmesi. Sanki birkaç kadeh içmişim de çakır keyif gibiyim. Böyle şeyleri yaşayanlar var mı? Varsa nasıl önlem aldiniz
Güzel de uyutuyor aslındaGece yatarken alın kızlar gebeliğimin 4 ayına kadar kullandım ilk aldığım zamanlar aynı yan etkilerim vardı baktım olacak gibi değil gece yatmadan önce aldım ve uyudum
Tesekkurlerağızdan kullanılınca progesatnin öyle etkileri mevcut.genelde doktorlar vaginal olarak kullanılmasını öneriyor.fitil olarak ayri bir formu varmi bilmiyorum ama ağızdan alınan top gibi formu vaginal olarakda kullanılabiliyor doktorunuza danışıp alttan kullanmaniz yan etkilerinin hemen hemen hiç görülmemesine yardımcı olacaktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?