Progestan sen ne yapiyorsun banaaaaa😥

Merakliiiiiiiiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
566
667
18
33
Merhaba arkadslar progestan hap kullanıyorum. Kullandıktan sonra aşırı ağırlık çöküyor üzerime. Uyku yapıyor bir de bas dönmesi. Sanki birkaç kadeh içmişim de çakır keyif gibiyim. Böyle şeyleri yaşayanlar var mı? Varsa nasıl önlem aldiniz

Bana da aynısını yaptı kendimi kontrol edemeyecek gibi oluyodum sonra da uyuyakalıyodum. Fitil olarak kullanıyorum artık çok rahatım hiç yan etki yaşatmıyor.

Ben ben ben Kendimden geçiyorum sanki. Çok zor toparlanıyorum. Soda içiyorum, o iyi geliyor biraz. Bana da doktorum fitil olarak kullanmamı söyledi ama ben yine de hap versiyonunu tercih ediyorum.

Canim bende iki hafta önce basladim hap olarak kullaniyorum günde bi defa doktorum özellikle yatmadan önce almami dedi cunkü uyku yapar demisti öylede oldu, adet gelene kadar kullan demisti. Ama bidaki ay yine kullanmam gerekiyomu onu sormayi unuttum yoksa bi seferliginemi acaba

Bi doktorunla görüş canim. O nasıl diyorsa öyle kullanmak gerek. Hormon ilaçları ne de olsa

doktorunuza danisarak vajinal kullanin. yan etkileri azaltirsiniz.

Gece yatarken alın kızlar gebeliğimin 4 ayına kadar kullandım ilk aldığım zamanlar aynı yan etkilerim vardı baktım olacak gibi değil gece yatmadan önce aldım ve uyudum

ağızdan kullanılınca progesatnin öyle etkileri mevcut.genelde doktorlar vaginal olarak kullanılmasını öneriyor.fitil olarak ayri bir formu varmi bilmiyorum ama ağızdan alınan top gibi formu vaginal olarakda kullanılabiliyor doktorunuza danışıp alttan kullanmaniz yan etkilerinin hemen hemen hiç görülmemesine yardımcı olacaktir

Tesekkurler

Ben hem tedavi görürken hem de gebeliğimin ilk 36 haftası kullandım, 600mg günde. Bence tadını çıkarın, bol bol uyuyun o enerji işinize yarar doğumdan sonra

Vajinal alınınca etki azalıyor diyorlar ama bende değişmiyordu. Gece İngilizce şarkı filan söylüyormuşum, eşim anlatıyordu

ben de vajinal alıyordum o bile uyku yapıyordu
onun da derdi başka ayakları havaya dikiyorsun akmasın diye.
gece yatarken atıyordum bir fitil sabah kalkınca hooop yarısı aşağı akıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…